PDA

View Full Version : آمار نصب برنامه + مشکل با سایت flurry.com

_Developer_
یک شنبه 04 آبان 1393, 18:07 عصر
سلام دوستان

برای اینکه آمار واقعی از تعداد نصب اپ روی دستگاهای مختلف رو داشته باشیم سایتی پیدا کردم که توی عنوان هم هست...http://www.flurry.com/
( توی انجمن هم سرچ کردم دوستی این سایت رو معرفی کرده بود)
اما برای ثبت نام میگه برای کشور شما مجاز نیست....
آیا کسی داره از این سایت استفاده میکنه؟!
و آیا سایت دیگه میشناسین
و در نهایت راهکاری رو میشه پیشنهاد بدین برای اینکار؟!

پیشاپیش سپاس

storm_saeed
یک شنبه 04 آبان 1393, 18:10 عصر
چرا از خود انالیتیکز گوگل استفاده میکنید
البته ایشون هم مارو تحریم کردن باید با فیلتر شکن برید

Nevercom
یک شنبه 04 آبان 1393, 19:43 عصر
من از Flurry استفاده می کنم. برای ورود به پنلش باید IP عوض بشه، اما اطلاعات از کاربرها جمع آوری میشه و ارسال اطلاعات از گوشی با مشکلی مواجه نمیشه.
ضمن اینکه Flurry امکانی داره که موقعیت جغرافیایی کاربر رو هم به سیستمش ارسال کنید، برای ایران و چند کشور دیگه، این اطلاعات رو اگر ارسال هم کنید، فقط در سطح کشور نشون میده و نه استان و شهر.

از Crashlytics هم استفاده می کنم که باز هم سرویس خوبی هست، جنبه ی Analytic کمرنگ تری داره، اما در گزارش خطا ها و Crash ها خیلی خوب عمل کرده (که اون هم چون مال تویتر هست، فکر کنم پنلش بدون فیلترشکن سخت باز بشه)

_Developer_
دوشنبه 05 آبان 1393, 09:52 صبح
چرا از خود انالیتیکز گوگل استفاده میکنید
البته ایشون هم مارو تحریم کردن باید با فیلتر شکن برید

من از Flurry استفاده می کنم. برای ورود به پنلش باید IP عوض بشه، اما اطلاعات از کاربرها جمع آوری میشه و ارسال اطلاعات از گوشی با مشکلی مواجه نمیشه.
ضمن اینکه Flurry امکانی داره که موقعیت جغرافیایی کاربر رو هم به سیستمش ارسال کنید، برای ایران و چند کشور دیگه، این اطلاعات رو اگر ارسال هم کنید، فقط در سطح کشور نشون میده و نه استان و شهر.

از Crashlytics هم استفاده می کنم که باز هم سرویس خوبی هست، جنبه ی Analytic کمرنگ تری داره، اما در گزارش خطا ها و Crash ها خیلی خوب عمل کرده (که اون هم چون مال تویتر هست، فکر کنم پنلش بدون فیلترشکن سخت باز بشه)

تعریف Flurry خیلی شنیدم و میدونم خیلیها استفاده میکنن ...ایا برای ip ایران که تحریمه برای ثبت کاربرا مشکلی نداره؟! همچنین گوگل آنالیز که باز هم تحریمه برای ثبت کاربری که با ip ایران میره مشکلی نداره؟

Nevercom
دوشنبه 05 آبان 1393, 18:02 عصر
خیر، این سایت ها از داخل ایران فیلتر نیستن، بدلیل اینکه تو امریکا هستن به ایران خدمات نمیدن.
یعنی تمام اطلاعات آماری از کاربرهاتون جمع آوری میشه، اما وقتی قصد دارید وارد پنل بشید، اگر IP ایران باشه ایراد میگیره.
عرض کردم من خودم از Flurry استفاده می کنم (و دوستی از Google Analytics استفاده می کنه) و اطلاعات رو بصورت جامع و کامل در اختیارم میزاره.

hosseinaryai
سه شنبه 06 آبان 1393, 11:25 صبح
امممم .. خب من اطلاعاتی در مورد این سایت و امثال اون ندارم .. میشه بگین کار این سایت چیه و به چه دردی می خوره؟

_Developer_
سه شنبه 06 آبان 1393, 15:15 عصر
بنده چون آشنایی بیشتری با امکانات گوگل داشتم فعلا دارم از گوگل انالیز استفاده میکنم...طرز کارشم بسیار راحته... و تو سایت گوگل آنالیز بهتون میگه کاربرایی که اپ شما رو گوشیشون نصبه چند نفرن...چند نفر فعالن... کدوم اکتیویتی ها دیده شده....گوشیشون چیه و کلی امکانات دیگه... در کل چیز بدرد بخوریه...:)