PDA

View Full Version : انتخاب پروژه پایان دوره

yuttrim20
یک شنبه 04 آبان 1393, 18:26 عصر
سلام دوستان یه فاجعه بزرگ رخ داده هیئت علمی کامپیوتر دانشگاه ما شب خوابیدن صب بلند شدن یه عالمه موضوع جدید اضافه کردن به لیست انتخابی پروژه های پایان دوره که همه مات و مبهوت موندیم چون اصلا هیچی از این توضیح فارسی هم نمی فهمیم:گریه:
حالا من چند تا از این موضوع ها رو میذارم شما اگه متوجه میشید بگید کدومش آسون تره در ضمن من Sql,#C,Asp.net,Css5,Html5 رو تا حدود متوسط بلدم.
لیست پروژه ها عبارت است از:
1.پیاده سازی پلاگین برای مرورگرها به منظور رمزنگاری اطلاعات ارسال شده
2.پیاده سازی پلاگین برای برنامه های مایکروسافت آفیس به منظور دخیره مستندات به صورت رمز شده
3.شناسایی درهای پشتی در الگوریتم های رمزنگاری
4.پیاده سازی ارسال پیام از طریق گوشی همراه به صورت رمز شده
5.استفاده از ابزارهای داده کاوی برای انجتام حملات اینترنتی

sempay_ninjutsu
چهارشنبه 07 آبان 1393, 14:05 عصر
سلام دوستان یه فاجعه بزرگ رخ داده هیئت علمی کامپیوتر دانشگاه ما شب خوابیدن صب بلند شدن یه عالمه موضوع جدید اضافه کردن به لیست انتخابی پروژه های پایان دوره که همه مات و مبهوت موندیم چون اصلا هیچی از این توضیح فارسی هم نمی فهمیم:گریه:
حالا من چند تا از این موضوع ها رو میذارم شما اگه متوجه میشید بگید کدومش آسون تره در ضمن من Sql,#C,Asp.net,Css5,Html5 رو تا حدود متوسط بلدم.
لیست پروژه ها عبارت است از:
1.پیاده سازی پلاگین برای مرورگرها به منظور رمزنگاری اطلاعات ارسال شده
2.پیاده سازی پلاگین برای برنامه های مایکروسافت آفیس به منظور دخیره مستندات به صورت رمز شده
3.شناسایی درهای پشتی در الگوریتم های رمزنگاری
4.پیاده سازی ارسال پیام از طریق گوشی همراه به صورت رمز شده
5.استفاده از ابزارهای داده کاوی برای انجتام حملات اینترنتی
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با سلام
برای اینگونه مطالب شما فارسی چیزی پیدا نخواهید کرد اگه هم بکنید بسار کم و ناقص می باشد.
آموزش نوشتن پلاگین اینا یه سرچ بکنید مطالب زیاده ...
ولی بنظر من پروژه شماره 4 به نسبت آسون تره ...
ولی شما یکم به دیتیل تر توضیح بدین مثلا این ارسال پیام از چه طریق باشه...چطوری باشه ؟از کجا به کجا بفرستیم؟
موفق باشید
http://www.add-in-express.com/programming-internet-explorer/developing-addons.php

sempay_ninjutsu
چهارشنبه 07 آبان 1393, 14:12 عصر
خواستید پروژتونو شروع کنید یه سری به سایت زیر بزن و از قسمت ارتباط با ما پروژتونو بفرس در پیاده سازی کمکتون خواهد کرد.
www.padsico.ir