PDA

View Full Version : نصب ورژن ef با power shell

RIG000
چهارشنبه 07 آبان 1393, 17:55 عصر
من میخام ورژن 4 رو addrefrence کنم اما این کد تو powershell ارور میده ....

PM> Install-Package EntityFrameWork 4.0.0 -Projectname TestConsolWithME
نکته: ورژن خاص مد نظرم هست..

بهزاد علی محمدزاده
چهارشنبه 07 آبان 1393, 22:18 عصر
بررسی کن ببین EF قبلا نصب داری یا نه ؟ اگر بود uninstall کن. و بعد نسخه قدیمی رو نصب کن . منتهی متن دستور رو هم دقت کن. خطا رو هم نمی دونیم چه هست ! . و دلیل خاصی اگر واقعا نداری از نسخه قدیمی استفاده نکن.
uninstall-package entityframework -version 6.0.2
install-package entityframework -version 5.0.0.0
البته : یه مقداری هم برای سوال پرسیدن عجله می کنی. بهتر کمی بیشتر وقت بذاری تا با منابع بیشتری از قبیل وبلاگ و سوالات مطرح شده در stackoverflow و ... آشنا بشی.

RIG000
پنج شنبه 08 آبان 1393, 01:30 صبح
بررسی کن ببین EF قبلا نصب داری یا نه ؟ اگر بود uninstall کن. و بعد نسخه قدیمی رو نصب کن . منتهی متن دستور رو هم دقت کن. خطا رو هم نمی دونیم چه هست ! . و دلیل خاصی اگر واقعا نداری از نسخه قدیمی استفاده نکن.
uninstall-package entityframework -version 6.0.2
install-package entityframework -version 5.0.0.0
البته : یه مقداری هم برای سوال پرسیدن عجله می کنی. بهتر کمی بیشتر وقت بذاری تا با منابع بیشتری از قبیل وبلاگ و سوالات مطرح شده در stackoverflow و ... آشنا بشی.
اینا رو تو stack اینا دیدم ... مرسی که جواب دادی.
اما من کلمه projectname اوردم. .... من تو پروژه اصلی یه نیو پروجکت گرفتم با کنسول حالاوقتی ما addrefrence کنیم Ef رو میره رو پروژه ای که اولین هست میشینه ... ما برای این کنسولی که ایجاد کردیم باید ef رو نصب کنیم.
پس کلمه projectname TestConsolWithME کلمه TestConsolWithME همون کنسول منه که میخام ورژن رو این پروژه بریزم ... برای پروژه اصلی مشکلی ندارم و حتی همین جا هم کلمه version رو هم قبل 4.0.0 گذاشتم باز نشد....
با این حال در موزد اینکه گفتین ef نصب باشه اگه باشه یه unistall هم خودشمیزنه بعدinstal میکنه هر چند ممکنه تو موارد خاص به مشکل بخوره ....

بهزاد علی محمدزاده
پنج شنبه 08 آبان 1393, 10:13 صبح
نسخه 4.0.0 در Nuget موجود نیست . شما 4.2.0 رو نصب کن . لینک لیست بسته ها (https://www.nuget.org/packages/EntityFramework/6.1.2-beta1).

Install-Package EntityFramework -Version 4.2.0 -ProjectName TestConsole

RIG000
پنج شنبه 08 آبان 1393, 12:04 عصر
این بسته رو دیده بودم. یعنی 4 نداریم دیگه درسته؟