View Full Version : گفتگو: کدام مورد را برای نمایش لیست اطلاعات ترجیح می دهید؟چرا؟
helpsos
دوشنبه 26 آبان 1393, 17:16 عصر
سلام به همه
برای ساخت رابط کاربری گزینه های زیادی وجود داره. به نضر شما کدام یک از موارد زیر بهتر است؟ چرا؟
1- خودمون دستی یه لیست درست کنیم و نمایش بدیم.
2-از kendo ui استفاده کنیم.
3- از jqgrid استفاده کنیم.
دوست دارم کسانی که تجربه در زمینه استفاده از این موارد رو دارند بیان و تجربه هاشون رو بگن (جمله مخصوص همه بینندگان این تاپیک است).
با تشکر
RIG000
دوشنبه 26 آبان 1393, 21:44 عصر
kendo grid کل مشکلات رو بر طرف میکنه ---------------------------من در حال حاضر روش کار میکنم . شما crud رو میتونین باهاش انجام بدین - pagining رو با یک متد pageable به راحتی دارید و یکسری امکانات که باید باهاش کار کنید . جلو زیبا و ....به هر حال خیلی کار های اساسی ...من نظرم کاملا kendo for mvc هستش
helpsos
دوشنبه 26 آبان 1393, 22:30 عصر
درباره kendo دو تا مسئله هست:
1- سنگین نیست:متفکر:
2-صفحه بندی اون انعطاف پذیره یعنی میشه مثلا 10 تا 10 تا اطلاعات را از بانک خواند و نمایش داد
RIG000
سه شنبه 27 آبان 1393, 00:32 صبح
سنگینی رو شما تو چی میبینی؟
کندو متشکل از جاواسکریپت و سی اس اس و اچ تی ام ال 5 هست. کار سختی نیست میتونی یه چی شبیه به کندو پیاده سازی کنی ... اما چه قد میخای زمان بذاری؟ کافی هست چند روز وقت برای کندو بزاری و ببینی حتی حتما به سایت تلریک برو کاملا سرچ کن و ببین چه مثال هایی داره...
کندو خیلی کمک میکنه که شما زمانت رو بخر. به هر حال هر چی شما درست کنی مطمن باش نسبت به کندو یا devexpress بهتر نمیشه. (dev رو خودم کار نکردم)
شما با کندو حتی مشخص میکنی که جدولی که بهت نشون داده بشه 10 تا رکورد رو شامل بشه تو صفحه اول یا 1000 و یا .....
صفحه بندی درست .. کار با ای جکس ومدل سرور بایندینگ و ...
میگم که هنوز فقط دارم باهاش کار میکنم تا رو دستم بیاد. شما در ضمن باید kendo for mvc رو نصب کنی ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.