PDA

View Full Version : طراحی قالب سایت با asp.net mvc

vahid1360
چهارشنبه 28 آبان 1393, 14:59 عصر
با سلام خدمت دوستان
اقا کسی هست بهم مردونگی کنه بگه چطوری میتونم با asp.net mvc ظاهر سایت رو طراحی کنم؟؟؟؟
فقط باید یه ظاهر طراحی کنم اما نمیدونم چجوری ویژوال رو باز کنم کجاش چیکار کنم؟؟؟!!!!!!
یه textbox
button
drop
down list

خاهشا کمک

rezaei_y
چهارشنبه 28 آبان 1393, 16:07 عصر
دوست عزیز ظاهر سایت رو با html وcssوcss3وjquery طراحی می کنن نه با mvc

vahid1360
چهارشنبه 28 آبان 1393, 16:28 عصر
دوست عزیز ظاهر سایت رو با html وcssوcss3وjquery طراحی می کنن نه با mvc

ممنون از کمکت برادر
میتونی بیشتر راهنماییم کنی ؟؟
فقط نحوه باز کزدن ویژوال استدیو رو بگی و اینکه از کجاش باید ین ایتم ها رو اضافه کنم خودم یکاریش میکنم بقیشو....
باتشکر

rezaei_y
پنج شنبه 29 آبان 1393, 11:09 صبح
اگه قبلا با ویژوال استادیو کار نکردی برای طراحی قالب بهتره از dreamweaver استفاده کنی لزومی به استفاده از ویژوال استادیو نیست

یا اگه میخوای از ویژوال استادیو استفاده کنی از منوی فایل new -> website بزن بعد داخل پروژه ات فایل html وcss اضافه کن

vahid1360
جمعه 30 آبان 1393, 08:26 صبح
اگه قبلا با ویژوال استادیو کار نکردی برای طراحی قالب بهتره از dreamweaver استفاده کنی لزومی به استفاده از ویژوال استادیو نیست

یا اگه میخوای از ویژوال استادیو استفاده کنی از منوی فایل new -> website بزن بعد داخل پروژه ات فایل html وcss اضافه کن

با تشکر از راهنماییت
ولی من میخام تو ویژوال کار کنم و همینطور باید از razor استفاده کنم اینی که میگی نیس....
میتونی راهنماییم کنی؟

میان آبادی
پنج شنبه 16 بهمن 1393, 20:12 عصر
سلام
من تا به حال طراحی سایت اصلا کار نکردم فقط ویندوز اپلیکیشن کار کردم
حالا وقتی یک پروژه بر اساس asp.net mvcرو شروع می کنیم تو بخش view ظاهر سایت رو طراحی می کنیم درسته؟
البته تو mvcدرخواست کاربر از controler شروع میشه - حالا سوال اینجاست که تو یک کنترلر چند تا ویو می توان داشت ؟ یا هر ویو(.cshtml) احتیاج به یک کنترلر داره ؟
یک سوال دیگه اینکه هنگام اضافه کردن ویو و انتخاب rasor انتخاب use layout or master page برای چیه ؟
شما فکر کنید که اصلا(یعنی فعلا ما با مدلو کنترلر کاری نداریم ) فقط می خواهیم طراحی کنیم چه طوری یک صفحه cshtml رو به عنوان مستر پیج قرار بدیم ( asp.net mvc 4> empty) و اطلا درج یک صفحه .html وقتی cshtml هست به چه دردی میخوره؟
خلاصه مطلب اینکه من فقط میخواهم طراحی کنم(فعلا)

r4hgozar
جمعه 17 بهمن 1393, 07:40 صبح
سلام.
سوالات شما مشخصه که مطالعتون درباره mvc هنوز کمه.
من جواب بعضی از سوالات رو به طور مختصز بع شما میدم.
یه کنترلر در حالت معمولی فقط یه ویو رو درست می کنه. اگه شما بخواین چند ویو رو به یک کنترلر پاس بدین مبحص دیگه ای شرو میشه به نام ویو مدل.
لایوت همون مستر پیچ شما در asp هست. مستر پیج یا لایوت برا اینه که شما در کل سایت یک سری استایل های خاص دارین که نمی خواین هر بار تکرار بشه و در تمام صفحات یکسانه. این سری کد ها رو در layout قرار میدین.
برای ساختن یک ویو باید یه ویو ادد کنید و می تونین اون ویو رو به عنوان یک patial view بسازین و هیچ کنترلی رو به اون اختصاص ندین.
صفحه cshtml به شما این امکان رو میده که از کد های razor در داخل اون استفاده کنین که بسیار مفیده. مخصوصا برای ولیدیت کردن مقادیر

میان آبادی
شنبه 18 بهمن 1393, 00:58 صبح
خوب من هم گفتم که تازه کار هستم
من میخوام که پروژه asp.net mvc پایه گذاری بشه و من فقط برم دنبال طراحی صفحه های سایت( html-css -ja) و بعدا خود mvc رو یاد بگیرم -درست گفتم؟
در ضمن در هر کنترل که ایجاد می کنیم میشه چند تا اکشن رزالت داشت که رو ی هر کدوم از این اکشن رزالتها راست کلید کنیم یک ویو به ما می ده و آیا همین ویو ها صفحات نهایی ما برای نشان دادن توی سایت هست؟

RIG000
شنبه 18 بهمن 1393, 01:50 صبح
خوب من هم گفتم که تازه کار هستم
من میخوام که پروژه asp.net mvc پایه گذاری بشه و من فقط برم دنبال طراحی صفحه های سایت( html-css -ja) و بعدا خود mvc رو یاد بگیرم -درست گفتم؟
در ضمن در هر کنترل که ایجاد می کنیم میشه چند تا اکشن رزالت داشت که رو ی هر کدوم از این اکشن رزالتها راست کلید کنیم یک ویو به ما می ده و آیا همین ویو ها صفحات نهایی ما برای نشان دادن توی سایت هست؟
بله. یک کنترلر میتونه هیچ ویو ای نداشته باشه و یا میتونه حداقل یکی داشته باشه. ما به هر تعدادی که اکشن در کنترلر داشته باشیم بسته به نیاز میتنیم ویو مورد نظر هم داشته باشیم.
مثل action index , action create , action edit و به نسب ویو view index ,view create , view edit و ....
در حالت معمولی وقتی از طریق scafolding ما برنامه رو ادامه میدیم .
پس از ایجاد کنترلر چندین اکشن برای ما ساخته میشه که 5 تاش view دارند به طور پیش فرض .

میان آبادی
شنبه 18 بهمن 1393, 06:54 صبح
الان من برای طراحی فقط احتیاج به یک کنترلر دارم که تو ویوهاش بچرخم؟

RIG000
شنبه 18 بهمن 1393, 12:01 عصر
نه ! یه دونه کفایت نمیکنه .! به زور مثال کنترلر usercontroller عملا" اکشن ایجاد ادیت حذف و ... رو داره و برای هر کدوم از این ها ویو داره .
اگه شما در تحیل پروژه خودت جدول pages هم داشته باشی مثل همون یوزر باید یه کنترلر pagecontroller تو لید کنی که اکشن ها ی ایجاد و ادیت و حذف و ویو های مربوط به خودش رو داره ..
وقتی یککنتلر به اسم usercontroller ایجاد میشه یک پوشه هم ایجاد میشه که اسمش user هست و تو یوزر view هایی که گفتم توش هست.