PDA

View Full Version : سوال: درخواست کتاب 'چگونه با جاوا برنامه بنویسیم'

orache
چهارشنبه 05 آذر 1393, 09:42 صبح
سلام راستش حال و حوصله ی خوندن کتابو ندارم برای همین ebook اش رو میخوام . کسی کتاب چگونه با جاوا برنامه بنویسیم دایتل رو داره ؟ البته ترجمه شدشو میخوام انگلیسیشو دارم مترجم هرکی باشه فرقی نمیکنه فقط اگر دارین دریغ نکنین و بذارین
ممنون

orache
چهارشنبه 05 آذر 1393, 20:31 عصر
حداقل بگین هست یا نه :لبخند:

M0TR!X
پنج شنبه 06 آذر 1393, 15:53 عصر
سلام.

این تالار خیلی وقته متروکه شده. :D

اره هست قبلا من دانلود کردم یادم نیس.خیلی وقت پیش

محمد فدوی
پنج شنبه 06 آذر 1393, 19:12 عصر
سلام.
من لینکی از PDF ترجمه شده ی این کتاب ندیدم اما توی چندتا کتاب فروشی اینترنتی کتاب پولی ترجمه شدش رو دیدم.
توی تاپیک کتابخانه ی جاوای همین بخش رو دیدید؟ اونجا این کتاب یا کتاب جایگزینی پیدا نکردید؟

اینجا هم متروک نیست. اگه کسی پاسخ سوالی رو نمیده شاید پاسخ اون سوال رو نمیدونه.

ahmad.mo74
پنج شنبه 06 آذر 1393, 21:43 عصر
لینک دانلود (http://uet.vnu.edu.vn/~chauttm/e-books/java/JH2P-9th.pdf)

dasssnj
جمعه 07 آذر 1393, 04:22 صبح
لینک دانلود (http://uet.vnu.edu.vn/~chauttm/e-books/java/JH2P-9th.pdf)

فکر کنم ایشون نسخه ی ترجمه شده را می خواستن . این که انگلیسیه :متفکر:

ahmad.mo74
جمعه 07 آذر 1393, 11:04 صبح
سلام، آخ آخ حواسم نبود...
ولی به هر حال ترجمه فارسیش گیر نمیاد و آخرشم باید همون انگلیسیشو بخونین که خیلی هم بهتره. مثلا ترجمه بقیه کتاب های dietel خیلی خوب بوده که واسه جاواش هم بخواد خوب باشه؟؟؟

orache
جمعه 07 آذر 1393, 12:39 عصر
من ترجمه میخام اخه انگلیسی رو میخام چیکار ؟ :لبخند: فارسیش هم موندیم که :لبخند:
کتاب ترجمه ی قلزم خوبه ولی 1300 صفحه هست اخه من اینو چجوری میتونم بخونم ؟ تو pdf راحته دیگه
ولی اگر داشتین حتما بذارین راستی حالا کتاب دیگه ای نیست که فارسی باشه ؟ این 200 - 250 صفحه ای ها بدرد نمیخورن یدونه بالای 700 میخام کسی داره ؟ زیادم نمیخام برم توش چون برای اندروید میخام
یه کتاب جاوا هست برای توسعه دهندگان اندروید ولی اونم انگلیسیه و ترجمشو پیدا نکردم :گریه:
کـــــــــــــمــــــــــ ــک!

محمد فدوی
جمعه 07 آذر 1393, 12:52 عصر
یه سر به تاپیک کتابخونه بزن.
در کل هم پیشنهاد میکنم شروع کنی و تکست بخونی. دیر یا زود مجبوری اینکار رو بکنی! متن کتابهای فنی هم اصولا خیلی ساده ست. یعنی مطمئن باش در بدترین حالت کتابی که فارسیش رو قراره یک هفته ای بخونی، متن انگلیسیش رو دو هفته ای میخونی.
آره زمان می بره ولی در عوض خیلی خیلی بهتر مسائل برات جا میفته و کم کم هم میتونی با سرعت بیشتری بخونی.
کتاب زبان اصلی یه سری اصطلاحات و عبارتهای مخصوص خودش (و همچنین طنزهای مخصوص) خودش رو داره که اگه باش ارتباط برقرار کنی به این راحتیا سراغ کتاب فارسی نمیری. حتی کیفیت صفحه بندی و چینش هم خیلی روی یادگیریت تاثیر میذاره.

dele514
جمعه 07 آذر 1393, 19:06 عصر
آقای محمد فدوی راست میگه.من ترجمه شده کتاب "چگونه..."رو دیدم،ترجمش بد نیست اما حدود 180 صفحه ای رو سانسور کرده.180 صفحه مال ضمیمه ها و تمرین هاش هست که خیلی کاربردی هستند.
و کتاب یک رنگ(سیاه و سفید)هست که قسمت نمونه کد هاش خیلی بد شده.
در ضمن کتاب های چاپی ترجمه شده نسخه pdf ندارن چون غیر قانونی هستند و راحت میتونن رایگان در اختیار همگان قرار بگیره.

orache
جمعه 07 آذر 1393, 20:10 عصر
کتاب Learn Java for Android Development, 2nd Edition رو شروع کردم به خوندن ولی کی گفته که کتاب چاپی به صورت پی دی اف نیست ؟ درسته غیر قانونیه ولی خیلی ها اسکن میکنن و میذارن برای دانلود من همین کلابو فقط ندیدم یعنی تاحالا هر کتابی که میخواستم بود :لبخند:
ممنون از همگی اخه جاوا هم شد زبون اگر اندروید با c++ بود تا حالا خداش شده بودم (شوخی ) :قهقهه:

orache
جمعه 07 آذر 1393, 21:24 عصر
البته یه مورد دیگه هم هست اینه که کتاب زبان اصلی خیلی کش میده 700 صفحه رو من میتونم تو 350 صفحه تمومش کنم اومده راجع به + 1 صفحه توضیح داده !