PDA

View Full Version : XML &Unicode

pooyanm
دوشنبه 15 خرداد 1385, 06:01 صبح
سلام
آیا یک XML Parser & Serializer که کاملا با unicode کار کنه وجود داره به شکلی که حتی نام tag ها را هم بشه فارسی یا هر زبان دیگه ای قرار داد. البته فرمت utf-8 خیلی کمک می کنه ولی می خوام کامل براساس یونیکد باشه.
ممنون می شم راهنمایی کنید.

persianshadow
دوشنبه 15 خرداد 1385, 08:26 صبح
من از ترکیب SAX و اعلام تگ اولیه UTF8 در XML استفاده می کنم . و همواره جواب می دهد.

pooyanm
سه شنبه 16 خرداد 1385, 06:41 صبح
من از ترکیب SAX و اعلام تگ اولیه UTF8 در XML استفاده می کنم . و همواره جواب می دهد.

خیلی ممنون
اگه چنین پروژه ای تا الان طراحی نشده شاید بتونیم یک روش ذخیره سازی XML کاملا یونیکد را به کتابخانه های موجود که درحال حاضر به کار می رن اضافه کنیم البته اگر زیاد کار نبره نمی دونم کسی در این باره چیزی چیزی سراغ داره. البته همون طور که گفتید این کار قابل انجامه ولی مطمئنا utf-8 بهتر از یونیکد نیست.

persianshadow
سه شنبه 16 خرداد 1385, 22:14 عصر
خب اخه بستگی داره که چه دلیلی برای این کار وجود داره ؟ اگه صرفا برای ذخیره اطلاعات هست

که همون UTF8 جواب می ده ! باید بیشتر توضیح بدید ؟

pooyanm
چهارشنبه 17 خرداد 1385, 16:34 عصر
متشکرم
utf-8 فعلا جواب می ده و مشکلی در این زمینه وجود نداره ولی من در مورد این موضوع جستجو کردم و هر چی پیدا کردم همه از روش utf-8 استفاده کرده بودن می خواستم بدونم که تا حالا کسی با این مورد مواجه شده و تا حالا کسی به پروژه ویا حتی مثالی برای این کار برخورده. بدون شک unicode بهترین و واضح ترین فرمت برای پشتیبانی از همه زبانهاست هرچند هنوز برنامه های عمومی دست از سر utf-8 برنداشتن.

persianshadow
چهارشنبه 17 خرداد 1385, 22:40 عصر
خب بهتره یه سری به سایت Java2S بزنی .ببینی مثالی داره یا نه . من یه Sample داشتم.

ولی متاسفانه الان روی کامپیوترم نیست .سعی می کنم روی سی دی پیداش کنم و همین

جا بزارمش.