PDA

View Full Version : مخفی شدن پوشه های اضافه شده در asp.net mvc

ameir93
دوشنبه 17 آذر 1393, 17:59 عصر
سلام
توی پوشه content و Scripts 2 تا پوشه ساختم ولی وقتی برنامه رو رفرش کردم پوشه ها مخفی شدن.
وقتی از به مسیری که ذخیره شده میرم هست ولی وقتی تو ویژوال استودیو باز می کنم نیست
مشکل چیه چیکار باید بکنم؟؟؟؟:متفکر:

kahkeshane2012
دوشنبه 17 آذر 1393, 20:40 عصر
سلام. اگر که مخفی شده باشد شما قسمتی که در تصویر های لایت شده رو بزنی (با موس هم روش وایستی show All files) به شما نمایش میده ؛و اگر میخاید از حالت مخفی بیرون بیاد روی پوشه ی مورد نظر کلیک کنید و گزینه ی include in project را کلیک کنید مشکلتون حل میشه؛ و اگر میخاید دوباره فایل های مخفی از جمله پوشه bin به شما نمایش داده نشود مجدد بر روی show all files کلیک کنید.
موفق باشید.
126404

RIG000
دوشنبه 17 آذر 1393, 21:17 عصر
سلام
توی پوشه content و Scripts 2 تا پوشه ساختم ولی وقتی برنامه رو رفرش کردم پوشه ها مخفی شدن.
وقتی از به مسیری که ذخیره شده میرم هست ولی وقتی تو ویژوال استودیو باز می کنم نیست
مشکل چیه چیکار باید بکنم؟؟؟؟:متفکر:
شما فکر میکنم پو شه ها رو نساختی . مستقیم پوشه ها رو تو فایل برنامه گذاشتی و اومدی از برنامه میخای فایل ها رو ببینی که همچین مشکلی پیش اومده. برو فایل ها رو ازاونجا کات کن و بیا تو برنامه جایی که میخای paste کن اینجوری هم تو برنامه داری هم اونجا . .. اینجوری درست میشه .

ameir93
سه شنبه 18 آذر 1393, 08:08 صبح
دوست من (kahkeshan2012)دمت گرم اره درست شد.:چشمک:
دوست گرامی (RIG000) نه همینجا تو ویژوال استودیو درست کردم.دم شما هم گرم لطف کردی جواب دادی:قلب: