PDA

View Full Version : سوال: استفاده از جاوا اسکریپت درون کد razor در mvc و بلعکس

ameir93
شنبه 20 دی 1393, 08:49 صبح
بچه ها چطور میتونم از کدهای جاوا اسکریپت درون کدهای razor و همچنین عکسش استفاده کنم؟
منظورم اینه که مثلا توی یه خط میخوام از هر دو کد استفاده کنم.
ممنون

r4hgozar
شنبه 20 دی 1393, 12:44 عصر
سلام.
ربطی به هم ندارم.
خوب استفاده کنید.!!!مشکلتون کجاست؟

RIG000
شنبه 20 دی 1393, 14:01 عصر
سوالت دقیق نیست. اما فکر میکنم شما باید از id کد razor که مد نظرت هست استفاده کنی تا js ها رو اعمال کنی.
js ها اسکریپت هستند. برای اعمال حالتی با دستور شما فراخوانی می شوند.

ameir93
شنبه 20 دی 1393, 14:55 عصر
دوستان ممنون از توجهتون
مشکل اینه مثلا من میخوام اینجور کدی بنویسم.

if( @Html.TextBoxFor(modelItem => item.GradeNumber>20)

r4hgozar
شنبه 20 دی 1393, 17:22 عصر
سلام.
خوب نه اینطوری نمیشه.
همونطور که دوستمون گفتن باید id رو بگیری و تو جاوا کدت رو بزنی واسه تکس باکست

RIG000
شنبه 20 دی 1393, 19:49 عصر
@{
if(item.ProductPrice>10)
{
<p>if ok</p>
}
else
{
<p>else ok</p>
}
}

ameir93
سه شنبه 23 دی 1393, 11:31 صبح
دوستان من اینجور کدی میخوام بنویسم .

<input type="hidden" id="p" /> <fieldset> @foreach (var item in Model) {
if (item.Id == ؟؟) { <p>@item.Title</p>}
} </fieldset>
}

میخوام وقتی item.Id با value <input type="hidden" id="p" /> برابر شد if اجرا بشه.
به جای علامت سوال چی بنویسم؟؟؟

RIG000
چهارشنبه 24 دی 1393, 11:56 صبح
شرط رو شما داری میذاری ما بگیم چی بذاری!!!!
هدفت چیه اصلا". فکر میکنم یا راه رو داری کلا" اشتباه میری یا اینکه راه رو داری اشتباه میسازی

ameir93
چهارشنبه 24 دی 1393, 15:53 عصر
ببینید دوست من
من یک جدول دارم که توی صفحه اولش یک سری از فیلدها رو نشون میدم با یک لینک. میخوام وقتی روی لینک کلیک کردم یک از فیلدهای همون رکورد رو توی پاپ آپ برام نمایش بده.

کاری که من کردم نمیدونم شاید اشتباه باشه ولی به اون لینک فیلد id همون رکورد رو به عنوان id دادم و میگم وقتی کلیک می کنم اون id رو با خودت ببر توی اون پاپ آپ و رکوردی رو بهم نشون بده که فیلد id با این id برابر باشه .

امیدوارم توضیحاتم گنگ نبوده باشه.

RIG000
چهارشنبه 24 دی 1393, 19:37 عصر
ببین من از اینکه تو کل رکورد ها رو بکشی بیرون مشکلی ندارم. اما از این مطمن نیستم که تو حالتی که کل رکورد ها رو لود کردی بیای رکورد مورد نظر رو بکشی بکشی بیرون و سپس تو pupup نشون بدی. میشه انجام داد اما ازینکه تو نوشون دادنش تو چاپ اپ به مشکل بخوری. که فکر میکنم میخوری. حالا نوع مشکل رو نمی تونم الان توضیح بدم.
اما یه کاری میشه کرد. تو کل رکورد ها رو بکش بیرون مثلا تو گرید نشون بده. تو یه id داری که منحصر به یک رکورد هست. اون رو هم همراه با رکورد ها دریافت کردی و جلو هر رکورد یک دکمه میذاری که دسترسی به این id رو داری.
یعنی هر رکورد دارای یک باتون هست که این باتون ای دی همون رکورد رو داره.
بعدش با این ای دی میری تو دیتابیس رکورد رو میکشی بیرون و ای جکسی میریزی وتو پاپ اپ و نشونش میدی.

ameir93
پنج شنبه 25 دی 1393, 16:30 عصر
دوست عزیز ممنون
ولی من تا بخش آخرو انجام دادم فقط نمی دونم وقتی کلیک می کنم اون ای دی رو چجوری ببرم تو پاپ آپ و بگم تموم رکوردها رو بگرد اگر ای دی رکورد با این ای دی که آوردم برابر بود نشون بده.
به یک شکلی اون ای دی رو بردم توی پاپ آپ ولی نمی دونم دستور جاوا اسکریپتشو چجوری بنویسم.

RIG000
پنج شنبه 25 دی 1393, 19:26 عصر
شما مگه کل رکورد هات رو بیرون نکشیدی و تو گرید نشون ندادی؟

ameir93
پنج شنبه 25 دی 1393, 23:38 عصر
شما مگه کل رکورد هات رو بیرون نکشیدی و تو گرید نشون ندادی؟

بله بیرون کشیدم. ولی اون کارو نتونستم انجام بدم.

RIG000
جمعه 26 دی 1393, 00:29 صبح
دیگه نیازی به IF نداری. به اون شکلی که شمامیخای انجام تا جایی که میدونم راه نداره. شما باید از دیتابیست سرچ بزنی. وقتی کل رک.رد ها رو داری خب ID هاشونم هست. یه دمکه میزاری که هر دکمه حاویه ID اون رکود باشه . وسپس رو دکمه کلیک کردی یه اکشن اجکسی برات ای دی رو بگیره برهدیتابیس رو سرچ رو بزنه و سپس رکورد رو بگیره و بیاره تو مودالت نشون بده ... همین. اون روشی که شما می گید رو تا حالا برخورد نکردم. کد هاتون رو تغییر بدید. با اون شکل به نتیجه نمیرسی دوست من.

ameir93
شنبه 27 دی 1393, 10:23 صبح
دیگه نیازی به IF نداری. به اون شکلی که شمامیخای انجام تا جایی که میدونم راه نداره. شما باید از دیتابیست سرچ بزنی. وقتی کل رک.رد ها رو داری خب ID هاشونم هست. یه دمکه میزاری که هر دکمه حاویه ID اون رکود باشه . وسپس رو دکمه کلیک کردی یه اکشن اجکسی برات ای دی رو بگیره برهدیتابیس رو سرچ رو بزنه و سپس رکورد رو بگیره و بیاره تو مودالت نشون بده ... همین. اون روشی که شما می گید رو تا حالا برخورد نکردم. کد هاتون رو تغییر بدید. با اون شکل به نتیجه نمیرسی دوست من.

خوب باشه خیلی خیلی ممنون از راهنماییت ولی اون دستور اکشن ایجکسی رو اگه لطف کنید بگید چجوری بنویسم ممنون میشم.
بازم تشکر

RIG000
شنبه 27 دی 1393, 14:18 عصر
http://www.mindstick.com/Articles/279bc324-5be3-4156-a9e9-dd91c971d462/CRUD%20operation%20using%20Modal%20d

ameir93
یک شنبه 28 دی 1393, 10:13 صبح
http://www.mindstick.com/Articles/279bc324-5be3-4156-a9e9-dd91c971d462/CRUD%20operation%20using%20Modal%20d

سپاس دوست من بسیار لطف کردین.
موفق باشید