View Full Version : سوال: چگونگی ارسال متن html در iframe
hackershz
شنبه 27 دی 1393, 10:12 صبح
با سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز
بنده میخوام از طریق کامپونت وب بروس یه متن html رو توی یه فریم iframe ارسال کنم
چند تا سوال دارم
1-چرا ای دی تمامی فریم ها I1 هست ؟ چه جوری میشه اطلاعات یک فریم رو بدست اورد ؟ و متن رو اونجا ارسال کرد ؟
2- فریم مورد نظر بنده فریم یاهو میل است قسمت ارسال ایمیل همون ادیتوری که میاد رو هر کاری کردم نتونستم متن رو انتقال بدم
3- آیا امکان ارسال متن html و انتقالش به صفحه وب و فریم است ؟
لطفا راهنمایی کنید در ضمن بنده سرچ کردم در مورد این موضوع که متاسفانه اموزشی وجود نداشته
لطفا راهنمایی بفرمایید
meys34
شنبه 27 دی 1393, 11:43 صبح
بنده میخوام از طریق کامپونت وب بروس یه متن html رو توی یه فریم iframe ارسال کنم
سلام
دسترسی به کد های داخل فریم از طریق کد زیر امکان پذیر هست:
WebBrowser1.Document.getElementById( "frameID" ).contentDocument
اینجا رو یه سر بزنید
http://barnamenevis.org/showthread.php?460623-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D9%84%D8%A7%DA%AF%D9%81%D8%A7&p=2062123&viewfull=1#post2062123
1- آیدی نمیتونه توی یه صفحه تکراری باشه... یه جای کار رو اشتباه میکنید و در غیر اینصورت بیشتر توضیح بدید
2- مشکلتون چی بود که نشد؟ اخطاری چیزی داد؟ کد قرار بدید راحت تر میشه بررسی کرد
3- درست متوجه منظورتون نشدم ولی کلا هر کاری که کاربر از طریق مرورگر انجام میده، میشه کاملترش رو از طریق کد نویسی انجام داد...
در ضمن بنده سرچ کردم در مورد این موضوع که متاسفانه اموزشی وجود نداشته
بله حق با شماست...
حتما مطالب مختلفی در مورد فریم توی سایت موجوده ولی به صورت پراکنده هست و با سرچ کردن چیز زیادی دستگیر آدم نمیشه...
hackershz
شنبه 27 دی 1393, 11:45 صبح
سلام
اینجا رو یه سر بزنید
http://barnamenevis.org/showthread.php?460623-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D9%84%D8%A7%DA%AF%D9%81%D8%A7&p=2062123&viewfull=1#post2062123
1- آیدی نمیتونه توی یه صفحه تکراری باشه... یه جای کار رو اشتباه میکنید و در غیر اینصورت بیشتر توضیح بدید
3- درست متوجه منظورتون نشدم ولی کلا هر کاری که کاربر از طریق مرورگر انجام میده، میشه کاملترش رو از طریق کد نویسی انجام داد...
بله حق با شماست...
حتما مطالب مختلفی در مورد فریم توی سایت موجوده ولی به صورت پراکنده هست و با سرچ کردن چیز زیادی دستگیر آدم نمیشه...
داداش امکانش هست شمارتون رو برام پخ کنید من یه تماس کوچیک با شما داشته باشم یه کار شخصیبا خودتون دارم واجب هم هست
hackershz
شنبه 27 دی 1393, 11:53 صبح
سلام
اینجا رو یه سر بزنید
بله حق با شماست...
شما یاهو میل رو در نظر بگیرید
قسمت ارسال ایمیل
یه قسمت هست متن رو ارسال میکنیم
میخوام تو برنامه یه متن html به همراه عکس و متن با سایز های مختلف ارسال بشه و یک ایمیل ارسال بشه و میخوام از طریق وب این عمل انجام بشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.