PDA

View Full Version : سوال: آپدیت زمپ و مشکل با دیتابیس های قبلی

Fartaj
دوشنبه 06 بهمن 1393, 19:24 عصر
سلام دوستان

من نیاز داشتم ورژن php رو ارتقا بدم اومدم از کل زمپ قبلی بک آپ گرفتم و پاک کردم و زمپ جدید نصب کردم و فایل پروژه ها و دیتابیس های زمپ قبلی رو منتقل کردم دیدم پروژه ها اجرا نمی شه رفتم مای ادمین دیدم جداول بعضی دیتابیس ها رو نمی خونه و فقط لیست جدال دیتابیس رو نشون می ده بعد از کلی سر و کله زدن متوجه شدم دیتابیس هایی که فایل های (frm,MYD ,MYI) رو کامل دارن درست اجرا می شن ولی دیتابیس هایی که فقط فایل frm رو دارن اجرا نمی شن البته دیتابیس هایی هم بودن که از مثلا 20 تا جدول 10 تا رو می خوند !!

حالا سوال من اینه که این فایل ها حاوی چه اطلاعاتی هستن و اینکه چرا یک دیتابیس فقط یک نوع فایل رو داشت و یک دیتابیس هر سه نوع ( یعنی من باید کاری می کردم که هر سه نوع فایل ایجاد بشه ) ؟

و اینکه دوستان اگر راهی برای بازیابی دوباره دیتابیس ها وجود داره ممنون می شم راهنمایی بفرمایید ؟

Fartaj
سه شنبه 07 بهمن 1393, 10:23 صبح
دوستان نظری ندارن ؟؟؟

Borland.C
جمعه 10 بهمن 1393, 15:02 عصر
راحت ترین راه اینه که روی یک pc دیگه زمپ قبلی رو نصب کنی و اطلاعات رو کپی کنی بعد از دیتابیستون بک آپ بگیرید و تو زمپ جدید import کنید
فکر می کنم راه درست انتقال دیتابیس export data باشه هم سریعه هم کم حجمه هم مطمنه و اگر ورژن دیتابیستون تغییر کنه خودش فایل های مورد نیاز رو تهیه می کنه