PDA

View Full Version : آقا کسی می تونه کمک کنه؟sql 2005

shahrzad1985
چهارشنبه 29 بهمن 1393, 01:46 صبح
sql رو که نصب می کنم وقتی می خوام اجراش کنم، توی قسمت connet to server، قسمت server name خالیه و چیزی نداره واسه انتخاب کردن

sql رو برای این می خوام که پایگاه داده برای برنامه #c باشه خیلی وقت پیشا کار کرده بودم و الان به کل یادم رفته، کسی می تونه بگه مشکل از چیه،

Microsoft.SQL.Server.2005.Enterprise نصب کردم ، کجای کار اشتباه بوده

مرسی از کمکتون

dr.undead
چهارشنبه 29 بهمن 1393, 11:54 صبح
sql رو که نصب می کنم وقتی می خوام اجراش کنم، توی قسمت connet to server، قسمت server name خالیه و چیزی نداره واسه انتخاب کردن

sql رو برای این می خوام که پایگاه داده برای برنامه #c باشه خیلی وقت پیشا کار کرده بودم و الان به کل یادم رفته، کسی می تونه بگه مشکل از چیه،

Microsoft.SQL.Server.2005.Enterprise نصب کردم ، کجای کار اشتباه بوده

مرسی از کمکتون

باید توی قستمت سرور نیم کلمه local بزاری و connect کنی

golbafan
چهارشنبه 29 بهمن 1393, 13:31 عصر
میتونی اسم سیستمت رو هم بزاری...
مثلا \reza-pc

راستی آی پی 127.0.0.1 مال سیستم شماست

shahrzad1985
پنج شنبه 30 بهمن 1393, 23:39 عصر
هم Local , و هم . و اسم سیستم رو امتحان کردم همه پیغام زیر رو میده و connect نمیشه

------------------------------
Cannot connect to local.

A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server) (Microsoft SQL Server, Error: 53)
For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdName=Microsoft+SQL+Server&EvtSrc=MSSQLServer&EvtID=53&LinkId=20476
BUTTONS:
OK