PDA

View Full Version : سوال: تفاوت openjdk و oracleJDK

manoto1371
یک شنبه 10 اسفند 1393, 19:40 عصر
سلام
میخواستم بدونم تفاوت بین Oracle JDK و OpenJDK چی هست؟
و اگر تو لینوکس با OpenJDK کار کنیم بعدا ممکنه به مشکل بربخوریم؟
ممنون میشم توضیح بدید.

محمد فدوی
یک شنبه 10 اسفند 1393, 20:23 عصر
تفاوت زیادی ندارن و تقریبا هیچوقت به مشکل بر نخواهید خورد. اینجا (http://stackoverflow.com/questions/17360011/technically-what-is-the-main-difference-between-oracle-jdk-and-open-jdk) می‌تونی بیشتر در موردش بخونی.
در توزیع‌های لینوکسی خصوصا اونایی که به‌صورت پیشفرض OracleJDK رو ندارن، مثل اوبونتو می‌تونید با خیال راحت از OpenJDK استفاده کنید. البته اگه اصرار دارید از OracleJDK استفاده کنید می‌تونید اونو از وبسایت اوراکل دانلود و نصب کنید. برای اینکه از تحریم بگذرید: لینک (http://fadavi.blog.ir/post/netbeans-androidsdk).

موفق باشید.

[younes]
چهارشنبه 13 اسفند 1393, 15:00 عصر
تقریبا هیچوقت به مشکل بر نخواهید خورد.

به نظر من oracleJDk نسخه ویندوز و لینوکسش با هم یکم فرق دارند مثلا توی لینوکس موقع نوشتن در فایل یا روی وب ، پیش فرض utf-8 مینوشت ولی در مایکروسافت ویندوز اینطور نبود.

محمد فدوی
چهارشنبه 13 اسفند 1393, 16:19 عصر
;2182961']به نظر من oracleJDk نسخه ویندوز و لینوکسش با هم یکم فرق دارند مثلا توی لینوکس موقع نوشتن در فایل یا روی وب ، پیش فرض utf-8 مینوشت ولی در مایکروسافت ویندوز اینطور نبود.
به نظر نمیاد این قضیه مربوط به JDK باشه. تنظیمات پیش‌فرض آپاچی تامکت روی ویندوز و لینوکس فرق داره.

[younes]
جمعه 15 اسفند 1393, 16:39 عصر
خب نه من یه سورس یکسان از برنامه رو روی هر دو سیستم عامل گنو/لینوکس و مایکروسافت ویندوز کامپایل کردم و از JKD نسخه (1.8.0_40) استفاده میکنم. و برنامه موقع نوشتن متن فارسی درون فایل در ویندوز مشکل داشت و باید موقع ساخت یک نمونه از کلاس PrintWriter رشته "UTF-8" رو به عنوان پارامتر دوم میدادم وگرنه درست کار نمی کرد (به جای کاراکتر های زبان فارسی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نشون میداد).

public static void WR(String str,String path_Name)
{

FileWriter fw= null;
File file =null;
try {
file=new File(path_Name);
if(!file.exists()) {
file.createNewFile();
}

PrintWriter out = new PrintWriter(file, "UTF-8");
out.write(str);
out.flush();
out.close();

} catch (IOException e) {
e.printStackTrace();
}
}

1- چه طور میتونم jre یا jvm رو برای تخصیص منابع (ram cpu) دلخواه کانفیک کنم؟
2- یه پوشه به نام bin زیر مجموعه jdk هست که چند تا برنامه توشه ، اونا به چه کاری میان؟ مثلا jvisualvm.exe