PDA

View Full Version : سوال: مجوز دسترسی به یک Ip خاص

mis.shima
یک شنبه 17 اسفند 1393, 09:28 صبح
سلام و روز بخیر به همه دوستان
یک وب سرویس با web api نوشتم که میخوام فقط یک IP خاص بتونه از این وب سرویس استفاده کنه و بتونه وصل بشه مجوز دسترسی داشته باشه اگر غیر از این IP بود به صفحه ای هدایت بشه و پیغام بده مجوز دسترسی ندارد؟
یا حالا اگر میشه به یک متد موجود در وب سرویسم مجوز دسترسی یک IP را بدم که چه بهتر اگر میشه لطفا راهنمایی کنید چه جوری؟

1-مجوز دسترسی یک IP به کل یک وب سرویس
2- مجوز دسترسی یک IP به یک متد خاص از یک وب سرویس

اگر هر دو امکان پذیر است چگونه ؟
ممنون

r4hgozar
یک شنبه 17 اسفند 1393, 16:01 عصر
سلام.
شما می تونین با دستور
Request.UserHostAddress
ای پی کاربر خودتون رو بگیرن و حالا کار های مختلفی رو باهاش انجام بدین.
اما یه مشکل اساسی که اینجا وجود داره اینه که معمولا کاربرها از adsl و یا سرویس های دیگه که استفاده می کنن بعد هر قطع و وصل شدن ip اونها تغییر می کنه. او این کار شما رو سخت می کنه.
مگه اینکه اون کاربر مورد نظر شما از IP Valid استفاده کنه. که IP ثابتی رو داشته بشه.
به نظر من بهتری ن کار اینه شما یه کاربر بسازین و دسترسی رو فقط برای اون باز بزارین موفق باشید.

aroshanzamir
یک شنبه 17 اسفند 1393, 16:41 عصر
سلام من بلاک یا دسترسی بر اساس IP را قبول دارم ولی نه برای این کار ....مثلا برای بلاک کردن کاربرانی که بیش از مثلا چند بار یه سری کارهای مثل .... انجام بدهند که این کارها را از طریق کتابخانه Elamh ثبت و بعد IP اونها را بلاک می کنم

1- مجوز دسترسی هم مثل مجوز های دیگر .
2-شما تو گوگل سرچ کنید : my ip addres... آدرس IP شما را میدهد دوباره مودم را خاموش کنید و روشن کنید آدرس IP را نگاه کنید می بیند که همون قبلی است ..من این را قبلا امتحان کرده بودم الان هم امتحان کردم

سایت : http://whatismyipaddress.com/

3-IP آدرس کلاینت: Remote_ADDR