PDA

View Full Version : مشکل درج رکورد در table یا کنترل gridview

mohammad-bahrami
سه شنبه 19 اسفند 1393, 11:05 صبح
من یه فرم دارم که قسمت بالا مواردی مثل تاریخ نامه-موضوع نامه-شماره نامه ودر قسمت میانی گیرندگان نامه و در قسمت آخر فرم ضمیمه فایل ،که می خوام زمانی که فایل انتخاب میکنم دکمه آپلود میزنم فایل در دیتابیس ذخیره و یه سطر اضافه شود( نام فایل -اندازه فایل -حذف -ویرایش) من اینکار توی asp. web form با کنترل gridview انجام داده ام ولی توی mvc چون کنترل gridview نداره نمیدونم چطوری انجام میشه.در ضمن موقعی که دکمه اپلود زدم و فایل در دیتابیس ذخیره شد فرم رفرش نشود از ajax

با تشکر

sempay_ninjutsu
یک شنبه 24 اسفند 1393, 09:28 صبح
من یه فرم دارم که قسمت بالا مواردی مثل تاریخ نامه-موضوع نامه-شماره نامه ودر قسمت میانی گیرندگان نامه و در قسمت آخر فرم ضمیمه فایل ،که می خوام زمانی که فایل انتخاب میکنم دکمه آپلود میزنم فایل در دیتابیس ذخیره و یه سطر اضافه شود( نام فایل -اندازه فایل -حذف -ویرایش) من اینکار توی asp. web form با کنترل gridview انجام داده ام ولی توی mvc چون کنترل gridview نداره نمیدونم چطوری انجام میشه.در ضمن موقعی که دکمه اپلود زدم و فایل در دیتابیس ذخیره شد فرم رفرش نشود از ajax

با تشکر
از کنترل های جاوا اسکیریپتی استفاده کنید مثلا کندو که یه uploader قوی داره ....کنترل های جاوا اسکیریپتی این این قدرت رو بهت میدن که به محض درست اپلود شدن چکاری انجام بدی میتونی یه رکورد بزنی تو یه گرید ..ام وی سی یه فریم ورک و معماری ،برای اینکه بتونی ui خوب با performace بالا داشته بشی بهتره از این ها استفاده کنی که یه سرچ بکنی این ها فراوون ریخته...
موفق باشید

niloo17
یک شنبه 24 اسفند 1393, 11:13 صبح
شما باید در view یک file اضافه کنید .

<input style="border:none" id="file" name = "file" type="file" />

و در کنترلر

for (int i = 0; i < Request.Files.Count; i++)
{
using (var binaryreader = new BinaryReader(Request.Files[i].InputStream))
{
var emailfile = new EmailFile();
emailfile.File = binaryreader.ReadBytes(Request.Files[0].ContentLength);
emailfile.FileName = Request.Files[i].FileName;
_db.EmailFiles.Add(emailfile);
}
}

اگر هم بخواین که تعداد نامحدود فایل اضافه کنید می تونید از jqury استفاده کنید تا یکی یکی فایل اضافه کنید .