PDA

View Full Version : وارد شدن خودکار یک فیلد از یک جدول به جدول دیگر در یک دیتابیس

leontry89
دوشنبه 03 فروردین 1394, 13:29 عصر
دوستان من چندتا جدول دارم در دیتابیسم. حالا یه جدول جدید ایجاد کردم که میخوام یک یا چند فیلد از جداول دیگه وقتی مقداری توشون وارد شدن به شکل خودکار در فیلدهای این جدول جدید هم وارد بشن. فکر میکنم یه قسمتی در sql بود که میشد با وصل کردن خط بین فیلدها در جداول ارتباط برقرار کرد. ممنون میشم کمکم کنید

SabaSabouhi
سه شنبه 04 فروردین 1394, 10:22 صبح
دوستان من چندتا جدول دارم در دیتابیسم. حالا یه جدول جدید ایجاد کردم که میخوام یک یا چند فیلد از جداول دیگه وقتی مقداری توشون وارد شدن به شکل خودکار در فیلدهای این جدول جدید هم وارد بشن. فکر میکنم یه قسمتی در sql بود که میشد با وصل کردن خط بین فیلدها در جداول ارتباط برقرار کرد. ممنون میشم کمکم کنید

سلام
اون چیزی که شما در نظرت هست Diagram هست و اون خطوط Relationها هستن و هیچ ارتباطی با صورت مساله شما ندارن.
برای این چیزی که مد نظر شما هست، به‌ترین روش ایجاد Trigger تو جدول‌های مبداً هست.

صبا صبوحی

leontry89
سه شنبه 04 فروردین 1394, 10:41 صبح
ممنونم
خیلی trigger رو سرچ کردم اما انگار کد نویسی هستش درسته؟
میشه یه مثال بزنید مثلا فیلد name از جدول A میخواد هر وقت مقداری توش وارد شد ریخته بشه به فید back-name در جدول B

SabaSabouhi
چهارشنبه 05 فروردین 1394, 10:00 صبح
ممنونم
خیلی trigger رو سرچ کردم اما انگار کد نویسی هستش درسته؟
میشه یه مثال بزنید مثلا فیلد name از جدول A میخواد هر وقت مقداری توش وارد شد ریخته بشه به فید back-name در جدول B

سلام
در واقع script نویسی هست و نه کد نویسی.
روی هر جدول شما می‌تونی تعدادی trigger داشته باشی که طبق خواسته‌ی شما پس ( یا پیش ) از اجرای فرمان‌های insert, update, delete
اجرا می‌شن. هر trigger یک script از فرمان‌های t-sql هست ( مانند یک sp )
خیلی راحت می‌تونی مثلا برای insert ( اگه فقط اضافه کردن مد نظر باشه ) یه trigger بنویسی که سطری که به جدول A اضافه شده به همین
شکل به جدول B هم اضافه بشه.
حتماً این رو تست کن، trigger نویسی خیلی کار جذابی هست.

صبا صبوحی