PDA

View Full Version : فهمیدن اطلاعاتی که با زدن دکمه ی ctrl+space بدست میآد.(؟)

hosseinam1370
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 10:53 صبح
دوستان چطور میشه اطلاعاتی که با زدن دکمه ی ctrl+space بدست میآد رو فهمید ؟؟ بعضی از توابع پیدا کردنشون تو نت سخته و معمولا همه ی توابع رو یه کتابخونه به طور کامل توضیح نمیده ، حالا چطور میشه این توضیحاتی که تو عکس مشخصه رو فهمید؟

129726

با تشکر.

rahnema1
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 17:25 عصر
میشه به این صورت پیاده سازی کرد
فایلهای هدر و سورس خونده بشه و یه سری اعمال مقدماتی که کامپایلر انجام میده جهت شناسایی و تفسیر کد انجام بشه یعنی لازمه برنامه بتونه بخشی از کارهایی که کامپایلر را انجام میده انجام بده

hosseinam1370
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 18:18 عصر
متوجه منظورتون نشدم، الان مثلا اگه من بخام بفهمم که getline چه آرگومان هایی میگیره و کارش چیه ، با اطلاعاتی که طبق عکس نوشته شده، باید چیکار کنم؟

با تشکر.

rahnema1
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 19:00 عصر
ببخشید فکر کردم منظورتون اینه که چه طور می شه یه نرم افزار مثل ویژوال استادیو ایجاد کرد که بتونه این کار را انجام بده
اگه می خواهید به تعریف تابع ها دسترسی پیدا کنید روی اون کلیک راست کنید و گزینه go to definition را انتخاب کنید
توی این لینک (http://blogs.msdn.com/b/visualstudio/archive/2010/01/13/searching-and-navigating-code-in-visual-studio-2010.aspx) هم نحوه سرچ و .. در ویژوال استادیو را توضیح داده:

hosseinam1370
جمعه 07 فروردین 1394, 00:25 صبح
چقدر تابع زیاده برای یه کلاس.فاز داد.
انگار خوردم به لونه زنبور:لبخند: .

فقط دیتا تایپ های جدید معرفی میشه ، یکم سخته تا با همشون کنار بیای و بفهمی.یکم گردش کنم تو دنیای توابع.

hosseinam1370
جمعه 07 فروردین 1394, 00:43 صبح
دوستان من رفتم جزئیات تابع fill رو با go to definition دیدم ، خوب حالا میخام ببینم چه نوع متغییری را باید بهش بدم و خودش از چه نوعی هست.
این کد:

_Elem __CLR_OR_THIS_CALL fill(_Elem _Newfill)
{ // set fill character
_Elem _Oldfill = _Fillch;
_Fillch = _Newfill;
return (_Oldfill);
}

اینجا منظور از _Elem و __CLR_OR_THIS_CALL چی هست؟!!از کجا میشه فهمید اینا چی هستند ؟!! یا هر راهنمایی دیگه.

با کمک شما دوستان تو مسیر بیوفتم < بقیشو خودم میرم.

با تشکر.

rahnema1
جمعه 07 فروردین 1394, 18:22 عصر
خود کامپایلر ها یه سری کلمات به نام attribute می تونند تعریف کنند که __CLR_OR_THIS_CALLاز جمله اونها هست
که جهت استفاده خود کسانی که کتابخانه را تهیه می کنند هست
ببینید به نظرم شما که تازه شروع کردید لازم نیست تو بحر این چیزها برید و واسه اینکه راه بیفتید اصلا لزومی نداره به جزئیات پیاده سازی این کتابخانه بپردازید
فکر کنم بهتر باشه به همون مستندات کتابخانه مراجعه کنید و عملکرد کتابخانه را بررسی کنید