PDA

View Full Version : پنجره شناور

sonicuser
سه شنبه 11 فروردین 1394, 02:05 صبح
سلام
دوستان من میخواستم تو برنامم یک قسمت مثل برنامه های du speed یا clean master که یک پنجره کوچیک و دایره ای شکل روی تمام صفحات قرار میگیره داشته باشم .نمیدونم floatin activity میشه یا ن ..:متفکر::خجالت:
لطفا راهنمایی کنید..:تشویق::لبخند:

storm_saeed
سه شنبه 11 فروردین 1394, 02:22 صبح
به اون floating activity نمیگن یه سرویس باید ران کنید و توش به WindowsManager ویو بدید . پرمیشن android.permission.SYSTEM_ALERT_WINDOW این اجازه رو میده !یعنی میتونید روی برنامه های دیگه به اصطلاح draw کنید برای شناور شدنش هم کافیه یه touchlistener بنویسید که مختصاتشو تو صفحه جابه جا کنه

البته تو برنامه هایی مثل دکتر باتری فک کنم بجا اینکار میومد اکتیویتی ترنسپرنتی رو اجرا میکرد ولی راه حل کلیش اینیه که گفتم

dasssnj
سه شنبه 11 فروردین 1394, 06:07 صبح
به اون floating activity نمیگن یه سرویس باید ران کنید و توش به WindowsManager ویو بدید . پرمیشن android.permission.SYSTEM_ALERT_WINDOW این اجازه رو میده !یعنی میتونید روی برنامه های دیگه به اصطلاح draw کنید برای شناور شدنش هم کافیه یه touchlistener بنویسید که مختصاتشو تو صفحه جابه جا کنه

البته تو برنامه هایی مثل دکتر باتری فک کنم بجا اینکار میومد اکتیویتی ترنسپرنتی رو اجرا میکرد ولی راه حل کلیش اینیه که گفتم

بله کاملا درسته ، یه کتابخونه به اسم Stand Out Window وجود داره که کافیه از github دانلود کنید و کار کردن باهاش بسیار راحته چون مثال و کد آماده هم داره و با اون به راحتی میشه پنجره های شناور ساخت.