PDA

View Full Version : ساخت لیست نامحدود

masood1992
یک شنبه 16 فروردین 1394, 10:03 صبح
سلام ! چطور میشه یه لیست نامحدود توی mvc ساخت
مثلا من یه تیبل دارم با سه تا فیلد Id-ParentId-Title و ParentId کلید خارجی شده به Id و من میخوام یه لیست ul li بصورت نامحدود بسازم !

mohammadreza.najafipour
سه شنبه 18 فروردین 1394, 11:53 صبح
سلام دوست عزیز :لبخندساده:
سوالتون یه مقداری مبهم هستش. اگه منظورتون این هستش که هر چند تا رکورد که داشتید در ازای اون بتونید li داشته باشید باید از foreach در سمت View برای ساخت این لیست استفاده کنید

RIG000
سه شنبه 18 فروردین 1394, 12:52 عصر
سلام ! چطور میشه یه لیست نامحدود توی mvc ساخت
مثلا من یه تیبل دارم با سه تا فیلد Id-ParentId-Title و ParentId کلید خارجی شده به Id و من میخوام یه لیست ul li بصورت نامحدود بسازم !
فکر کنم منظورت اینه که موقع نمایش رکورد های زیادی نشون بدی که باید از foreach استفاده کنی و از Model دیتا رو بگیری و تا اخرین رکورد اطلاعات رو نشون بدی

masood1992
سه شنبه 18 فروردین 1394, 15:28 عصر
فکر کنم منظورت اینه که موقع نمایش رکورد های زیادی نشون بدی که باید از foreach استفاده کنی و از Model دیتا رو بگیری و تا اخرین رکورد اطلاعات رو نشون بدی

بله ! ولی من زیرمجموعه هام نامحدوده و تعداد زیر مجموعه هام نامحدوده !

masood1992
سه شنبه 18 فروردین 1394, 15:56 عصر
130102یه همچین چیزی که نامحدود باشه !

RIG000
سه شنبه 18 فروردین 1394, 19:12 عصر
نمیدونم چه پیشنهادی بهت بدم . خودم نکردم اینکار رو . شاید دوستان انجام داده باشن .
این عکسی هم گذاشتی tree view و این حرفهاست .. خودم پیش نیومده اینکار رو کنم. امیدوارم دوستان بتونن راهنمایین کنن.

masood1992
چهارشنبه 19 فروردین 1394, 08:37 صبح
نمیدونم چه پیشنهادی بهت بدم . خودم نکردم اینکار رو . شاید دوستان انجام داده باشن .
این عکسی هم گذاشتی tree view و این حرفهاست .. خودم پیش نیومده اینکار رو کنم. امیدوارم دوستان بتونن راهنمایین کنن.

ممنون... انجامش دادم !

ali_72
چهارشنبه 19 فروردین 1394, 10:44 صبح
ممنون... انجامش دادم !

عزیزم اگه میگفتی چیکار کردی شاید کمکی به یه دوست دیگه بود یا اینکه پیشنهاد بهتر میگرفتی

masood1992
چهارشنبه 19 فروردین 1394, 12:55 عصر
عزیزم اگه میگفتی چیکار کردی شاید کمکی به یه دوست دیگه بود یا اینکه پیشنهاد بهتر میگرفتی

یه helper به صورت زیر تعریف کردم :

@helper OrgTree(IEnumerable<OnlineStore.Models.DomainModels.ProductsGroup> nodes, int? parentId)
{
if (nodes.Any(n => n.ParentId == parentId))
{
<ul>

@foreach (var node in nodes.Where(n => n.ParentId == parentId))
{
<li>
@node.GroupName
@OrgTree(nodes, node.Id)
</li>
}
</ul>
}
}

این هم کد فراخوانی helper

<div id="jstree">
<ul>