View Full Version : برای ساخت یه app مث دیوار حتما احتیاج به ایجاد وبسایت هست؟؟؟
milad_d993
دوشنبه 17 فروردین 1394, 18:51 عصر
سلام دوستان
میخوایم یه برنامه مثل دیوار درست بکنیم
سوالی که برام ایجاد شده اینه که آیا حتما باید بجز app یه وبسایت هم برای این منظور راه اندازی بکنیم؟؟؟ یا ایجاد وبسایت برای کلاس کار و ... هستش :متفکر:
(
فقط میخوام خود برنامه به سرور وصل بشیم و اطلاعات آگهی ها رو بگیره و توی نرم افزار نشان بده
از توی خود نرم افزار هم ثبت نام و بعدش لاگین بکنه...
)
ممنونم...
merlin007
دوشنبه 17 فروردین 1394, 19:44 عصر
سرور باید حتما باشه که بتونید اطلاعات رو ذخیره و واکشی کنید اما لزوما به یک سایت که در مرورگر اطلاعات رو به کاربر نشون بده احتیاجی نیست.
h_a_m_i_d
دوشنبه 17 فروردین 1394, 19:46 عصر
سلام دوستان
میخوایم یه برنامه مثل دیوار درست بکنیم
سوالی که برام ایجاد شده اینه که آیا حتما باید بجز app یه وبسایت هم برای این منظور راه اندازی بکنیم؟؟؟ یا ایجاد وبسایت برای کلاس کار و ... هستش :متفکر:
(
فقط میخوام خود برنامه به سرور وصل بشیم و اطلاعات آگهی ها رو بگیره و توی نرم افزار نشان بده
از توی خود نرم افزار هم ثبت نام و بعدش لاگین بکنه...
)
ممنونم...
نه شما نیاز به ایجاد سایت ندارید ولی خب وقتی سایت هم در کنار اپلیکیشن قرار بگیرد مسلما پاسخگویی بهتری دارد
milad_d993
سه شنبه 18 فروردین 1394, 15:01 عصر
tnx
یه سوال دیگه دارم
باید هاست بگیرم یا vps یا چیز دیگه برای این جور برنامه ها (نیازمندی ها)؟؟؟؟
h_a_m_i_d
سه شنبه 18 فروردین 1394, 16:23 عصر
tnx
یه سوال دیگه دارم
باید هاست بگیرم یا vps یا چیز دیگه برای این جور برنامه ها (نیازمندی ها)؟؟؟؟
با جفتش میشه کار کررد ولی با وب سرویس ها فکر کنم خیلی راحت تر بتونی کار کنی اکثرا برای چت و .. از وی پی اس استفاده میکنن بخاطر حجم های بالای که منتقل میشند و از طرفی هزینه وی پی اس بالا تر هست
milad_d993
سه شنبه 18 فروردین 1394, 16:57 عصر
منظورت از وب سرویس چیه؟؟؟
میشه اول از این هاست های رایگان استفاده بکنیم وقتی که به جایی رسید که ترافیک هاست زود تموم میشد که ینی برنامه گرفته اکانت هاستمون رو تبدیل به vps بکنیم
یا اطلاعات رو به یه vps دیگه انتقال بدیم. مشکلی برای اطلاعات قبلی که تو بانک هستن پیش نمیاد؟؟؟ چون اگه از بین بره برنامه هم نابودیش حتمی هست...
Moslem_Pc
چهارشنبه 19 فروردین 1394, 10:44 صبح
سوال من اینه که پیشنیاز های طراحی وب سرور چیه؟ اگه ممکنه مختصر توضیحی بدید ممنون میشم
h_a_m_i_d
چهارشنبه 19 فروردین 1394, 15:15 عصر
منظورت از وب سرویس چیه؟؟؟
میشه اول از این هاست های رایگان استفاده بکنیم وقتی که به جایی رسید که ترافیک هاست زود تموم میشد که ینی برنامه گرفته اکانت هاستمون رو تبدیل به vps بکنیم
یا اطلاعات رو به یه vps دیگه انتقال بدیم. مشکلی برای اطلاعات قبلی که تو بانک هستن پیش نمیاد؟؟؟ چون اگه از بین بره برنامه هم نابودیش حتمی هست...
هاست رایگان به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه وقتی داری وقتت رو میذاری دنبال یک هاستینگ خوب باش بعدا هم اگر پهنای باند یا ... مشکل داشتی به راحتی میتونی ارتقا بدی کار رو
اما اگر مشکل هزینه داری میتونی اول برنامه رو شروع کنی روی لوکال بنویسی و بعد ک نهایی شد یک هاستینگ خوب بخری و شروع ب فروش کنی که هزینه های جاری هاستینگت هم برطرف بشه
h_a_m_i_d
چهارشنبه 19 فروردین 1394, 15:18 عصر
سوال من اینه که پیشنیاز های طراحی وب سرور چیه؟ اگه ممکنه مختصر توضیحی بدید ممنون میشم
منظورت رو از پیشنیازها متوجه نشدم ولی اگر میخوای بدونی چطوری وب سرور درست کنی کار خیلی اسونی هست
اخه وقتی از وی پی اس استفاده میکنی عملا دو بخش امنیت روی دوش خودت میفته یعنی هم باید امنیت سرور رو حفظ کنی و هم امنیت فضای انتقال رو
اما در وب سرویس ها امنیت سرور با بخش فروش خود سایتی که از اون هاستنیگ تهیه میکنید هست
برای ساخت وب سرویس هم تنها php نیاز هست
اما اگر بخواید ک وب سرویس شما دارای ضاهر نیز باشد باید شروع به فراگیری HTML,CSS,JAVAو... بسته به نیاز خودتون بکنید
mina_dinani
شنبه 06 تیر 1394, 17:35 عصر
در صورتی که بخواهیم سطرهای(رکورد) جدولمون را مثل سایت دیوار هر سه سطر را در یک سطر و سه ستون مجزا نشون بده چه کار باید بکنیم؟ نه اینکه مثل نمایش در gridview که هر رکورد یک سطر دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.