PDA

View Full Version : راه اندازی سایت نوشته شده با Asp.net MVC

Fotofan
سه شنبه 18 فروردین 1394, 18:45 عصر
سلام دوستان.

در مورد سوالم جستوجوکردم ولی چیز خاصی پیدا نکردم.

من یک سایت با ASP.NET MVC5 نوشتم. الان که به صرور منتقلش کردم. این خطا رو میده (ضمیمه شده)

من بنظرم مشکل از ورژن فرام ورک هست که خودم از 4.5.1 استفاده کردم.

اقا خیلی فوریه. لطفا کمک کنید.....

RIG000
سه شنبه 18 فروردین 1394, 19:07 عصر
به پشتبانی هاست رو از اونجا گرفتی گفتی؟ برای اونها تیکت بزن بگو. برات درستش میکنن. مربوط به فایل وب کانفیگته ...

Fotofan
سه شنبه 18 فروردین 1394, 19:37 عصر
والا تیکت زدم پاسخ نمیدن. واسه همین اینجا مطرح کردم. اگه راهی باشه بدون کمک از اونا دستش کنم که عالیه. هاست مشهد هاسته. بنظر عالی میومد ولی پاسخ نمیدن.

چیزی بنظرتون نمیرسه. که خودم درست کنم...

RIG000
سه شنبه 18 فروردین 1394, 21:19 عصر
باز بمون ببین اونا چی میگن. نمیدونم دقیقا شاید mode رو on کنی درست بشه و یا ... ارورت رو همینجوری بنویس که بشه کپی پست کرد و سرچی زد تو گوگل ..

sunn789
سه شنبه 18 فروردین 1394, 21:56 عصر
عزیز دل اول اینکه با این عکس که شما گذاشتین به نتیجه ای نمیشه رسید ، این تصویر برای زمانی است که اگر کاربر با خطایی در وب سایت شما روبه رو شد و از سوی شما ساپورت نشده بود نمایش داده شود و کاربر از نوع خطا اگاه نشود و همچنین به شما میگه اگر میخواهید که نوع و دلیل خطا را نشون بدم اینه که custom error را که در web.config نوشته شده به off تغییر دهید و اگر نبود در میان تک system.web قرار بده پروژه رو Build کن ، اپلود کن و اجرا کن ،خطا رو خواهی دید ، اون وقت نوع خطا شما مشخص میشود و میشود حلش کرد

Fotofan
سه شنبه 18 فروردین 1394, 22:52 عصر
سلام دوباره....

اقا ممنون. درسته کد رو قرار دادم این خطا رو داده که در عکس نشون میده. ایا باید کل متن رو قرار بدم یا فقط همین کافیه...

بنظرم یوزری که ساختم نمیتونه لاگین بکنه. ولی عین نام یوزری که ساختم در USER ID قرار دادم و همان پسورد رو هم در PASSWORD قرار دادم(کانکشن اترینگ موجود در Webconfig)

sunn789
سه شنبه 18 فروردین 1394, 23:08 عصر
همنطور که خودتون گفتین ، مشکل از لاگین کاربر است ، نام کاربر شما مشکل دارد ، نام کاربری نباید این شکلی باشد ، نمیدانم کنترل پنل هاستتون چیه اما توی قسمت نام کاربری برای بانک اطلاعاتی دقت کنید ،