PDA

View Full Version : بازار — غیرفعال شدن حساب کاربری توسعه‌دهنده

godofphp
سه شنبه 25 فروردین 1394, 14:42 عصر
سلام دوستان من امروز با گوشیم دو سه بار از اکانت بازارم خارج شدم و با اکانت دیگه ای وارد شدم اولش میل اومده بود

با توجه به الگوی رفتاری مشکوک حساب کاربری شما و عدم تغییر آن، ربات بازار برای حفظ امنیت، دسترسی به پنل توسعه‌دهنده و حساب کاربری شما را غیرفعال نمود. ادامه همکاری با شما نیاز به بررسی تیم بازار دارد.

بعد از 5 دقیقه میل اومد

با توجه به الگوی رفتاری مشکوک حساب کاربری شما و عدم تغییر آن، ربات بازار برای حفظ امنیت، حساب کاربریتان را به طور دائم غیرفعال نمود.

باید الان چیکار کنم ایمیل دادم بهشون ولی ج ندادن هنوز
کسی تا حالا چنین مشکلی داشته ؟

#root#
سه شنبه 25 فروردین 1394, 14:51 عصر
این امکان به نظرم خیلی خوبه :قلب: ، چون خیلی ها سوء استفاده میکنن، مثلاً چند تا حساب میسازن، با هر کدوم به برنامشون امتیاز و نظر مثبت میدن. توی یه انجمن دیگه هم دیده بودم چنین پیامهایی رو، چندان جدید نیست.

godofphp
سه شنبه 25 فروردین 1394, 15:12 عصر
این امکان به نظرم خیلی خوبه :قلب: ، چون خیلی ها سوء استفاده میکنن، مثلاً چند تا حساب میسازن، با هر کدوم به برنامشون امتیاز و نظر مثبت میدن. توی یه انجمن دیگه هم دیده بودم چنین پیامهایی رو، چندان جدید نیست.
سواستفاده ؟

shs1377
سه شنبه 25 فروردین 1394, 15:15 عصر
دوست عزیز تنها راه ایمیل دادن به بازاره که شما دادید پس منتظر جوابشون باشید

godofphp
سه شنبه 25 فروردین 1394, 15:17 عصر
دوست عزیز تنها راه ایمیل دادن به بازاره که شما دادید پس منتظر جوابشون باشید
درسته اما میخاستم زودتر از اینکه بازار جواب بده ببینم از دوستان برای کسی هم چنین اتفاقی افتاده و چی شده آخرش ؟ بهش امیدی هست باز شه ؟

SASAN_AH
سه شنبه 25 فروردین 1394, 15:23 عصر
دوست عزیز مشکل فنی بعضی مواقع در بازار بوجود میاد
میلتون رو چک کنید.

الان حساب کاربریتون غیرفعال شده؟

#root#
سه شنبه 25 فروردین 1394, 15:24 عصر
کسی تا حالا چنین مشکلی داشته ؟

توی یه انجمن دیگه هم دیده بودم چنین پیامهایی رو، چندان جدید نیست.

یعنی کسی دیگه هم این پیام ها رو دریافت کرده. (انجمن مربوط به b4a بود).

godofphp
سه شنبه 25 فروردین 1394, 15:35 عصر
دوست عزیز مشکل فنی بعضی مواقع در بازار بوجود میاد
میلتون رو چک کنید.

الان حساب کاربریتون غیرفعال شده؟

پنل کاربری توسعه دهندگان که میزنم با آدرس http://cafebazaar.ir/panel/ یه صفحه سفید میاد و Not allowed مینویسه
با گوشی ام که میخام توی بازار وارد شم مینویسه حساب کاربری غیر فعال میباشد ایمیل خود را چک کنید ولی ایمیلی به من نمیاد
اینم متن دو ایمیلی که بازار فرستاده

با توجه به الگوی رفتاری مشکوک حساب کاربری شما و عدم تغییر آن، ربات بازار برای حفظ امنیت، دسترسی به پنل توسعه‌دهنده و حساب کاربری شما را غیرفعال نمود. ادامه همکاری با شما نیاز به بررسی تیم بازار دارد.
اینم میل دوم که بعد 10 دقیقه اومد

با توجه به الگوی رفتاری مشکوک حساب کاربری شما و عدم تغییر آن، ربات بازار برای حفظ امنیت، حساب کاربریتان را به طور دائم غیرفعال نمود.

godofphp
سه شنبه 25 فروردین 1394, 15:36 عصر
یعنی کسی دیگه هم این پیام ها رو دریافت کرده. (انجمن مربوط به b4a بود).
بله منم دیدم ولی جوابی داده نشده اونجا

godofphp
سه شنبه 25 فروردین 1394, 16:55 عصر
همین الان این ایمیل رو بازار بهم داد

سلام،

با توجه به اخطارهایی که مبنی بر مشاهدهٔ فعالیت مشکوک از حساب کاربری شما ارسال شده بود، در حال حاضر پنل توسعه‌دهندهٔشما بسته شده است.

بازگشایی مجدد حساب شما نیاز به بررسی تیم بازار دارد و این بررسی حداقل تا یک ماه زمان‌بر است. لطفاً تا ارسال پاسخ از جانب بازار شکیبا باشید.

با احترام،
مهرناز احمدی

Life.with.your.codes
سه شنبه 25 فروردین 1394, 16:58 عصر
بگو منظورتون از فعاليت مشكوك چيه؟؟؟
عجب
اين بازارم داره يواش يواش جمع كردنى ميشه

godofphp
سه شنبه 25 فروردین 1394, 18:09 عصر
بگو منظورتون از فعاليت مشكوك چيه؟؟؟
عجب
اين بازارم داره يواش يواش جمع كردنى ميشه
نمیدونم من هم به پشتیبانیش میل زدم هم به قسمت توسعه دهندگان جوابی ندادن هنوز

c0mmander
سه شنبه 25 فروردین 1394, 18:19 عصر

فکر کنم مشکل از جایی باشه که روی یک دستگاه شما با چند یوز هی وارد خارچ شدید.
نمیدونم اما باید واقعا با پشتیبانی تماس بگیرید و حساب اصلی خودتون رو به نحوی نجات بدید.

!Hidden Hacker
سه شنبه 25 فروردین 1394, 22:46 عصر

دوست من صبر داشته باش
احتمالاً چیز خاصی نباشه

شاید ربات بازار با تشخیص چند بار log on شدن با یه آی پی با چندتا اکانت مختلف مشکوک شده به دستگاهتون و حسابتون رو قفل کرده
البته شاید چون فقط از یه اکانت چند بار خارج شدین در مدت زمانی کوتاه این اتفاق افتاده که این ااحتمالش صفره

godofphp
پنج شنبه 27 فروردین 1394, 18:09 عصر
هنوز که هنوزه پنل توسعه دهندگی من فعال نشده .... بازار این بلاها رو سر شما هم میاره ؟ من نه میتونم نظر کاربرام رو جواب بدم نه میتونم آپدیت ارسال کنم نه میتونم برنامه جدید منتشر کنم هیچی قفل کردن جواب هم نمیدن
پپ

mrtzxxx
پنج شنبه 27 فروردین 1394, 18:14 عصر
فقط صبور باش.

abbasi.naft
پنج شنبه 27 فروردین 1394, 19:47 عصر
سلام
انشاالله که زودتر مشکلتون مرتفع بشه.

فقط یوزر اول و اصلی تون بلاک شده ؟؟ یوزر دومیه بلاک نیست ؟؟
ممنون

godofphp
پنج شنبه 27 فروردین 1394, 20:56 عصر
سلام
انشاالله که زودتر مشکلتون مرتفع بشه.

فقط یوزر اول و اصلی تون بلاک شده ؟؟ یوزر دومیه بلاک نیست ؟؟
ممنون
سلام
ممنونم
هر دو یوزر بسته شده و ایمیل های یکسانی به هر دو اومده

godofphp
پنج شنبه 27 فروردین 1394, 20:57 عصر
فقط صبور باش.
چشم ...
ولی خب شما جای من بودی چیکار میکردی

mrtzxxx
پنج شنبه 27 فروردین 1394, 23:01 عصر
چشم ...
ولی خب شما جای من بودی چیکار میکردی

سیستم پسخگویی بازار طوری هستش که برای یه سوال کوچیک حداقل 5 روز باید صبر کنی . واس من اینطوری بوده . شما حداقل یه هفته منتظر بمون اگه واقعا جوابی نیومد تنها راهش اینه که دوباره و دوباره ایمیل بدی بهشون . راه دیگه ای نیست .

godofphp
جمعه 28 فروردین 1394, 00:56 صبح
بازم ممنون

mohsen10132
شنبه 29 فروردین 1394, 16:32 عصر
سلام دوستان ، منم دو شب پیش چندبار از طریق تبلتم به حسابهای مختلف بازار رفتم ، هر بار ربات بازار پیام میداد فعالیتت مشکوکه منم با خودم گفتم حرف مفت میزنه مشکوک چیه ، بعدش پیام داد پنل توسعه دهنگان شما بسته شده و ادامه همکاری با شما به بررسی بازار نیازمنده . حالا کلی ایمیل زدم عذر خواهی و این حرفا اصلا ج نمیدن نامردا ، نمیدونم چیکار کنم خیلی حالم گرفتس ، خواهش میکنم کسی چیزی میدونه بگه منم مثل اون دوستمون از نگرانی دربیاره ...

godofphp
یک شنبه 30 فروردین 1394, 11:07 صبح
سلام دوستان ، منم دو شب پیش چندبار از طریق تبلتم به حسابهای مختلف بازار رفتم ، هر بار ربات بازار پیام میداد فعالیتت مشکوکه منم با خودم گفتم حرف مفت میزنه مشکوک چیه ، بعدش پیام داد پنل توسعه دهنگان شما بسته شده و ادامه همکاری با شما به بررسی بازار نیازمنده . حالا کلی ایمیل زدم عذر خواهی و این حرفا اصلا ج نمیدن نامردا ، نمیدونم چیکار کنم خیلی حالم گرفتس ، خواهش میکنم کسی چیزی میدونه بگه منم مثل اون دوستمون از نگرانی دربیاره ...
من و یکی از دوستانم این اتفاق براش افتاده ....
میدونید قضیه چیه ؟ وقتی شما توسعه دهنده باشی و با اکانت خودت به خودت پنج ستاره بدی این اتفاق میوفته :قهقهه: من نمیدونم کجای قوانین سایت اینا نوشتن که یک توسعه دهنده نمیتونه به خودش پنج ستاره بده
در ضمن میتونستند خیلی راحت یه پیامی اخطاری بزارن که وفتی توسعه دهنده داره به خودش امتیاز میده یه اخطار صادر کنه که شما مجوز این کار رو ندارید نه اینکه بگیره اکانت ملت رو یک ماه تعطیل کنه و ملت رو اسیر خودش کنه
واقعا این کار بازار من رو دلزده کرد ربات میاد تورو بلاک میکنه و یک ماه باید یک تیم بررسیت کنند بعد باز کنند ؟ همش حرف و دروغه بابا انقدر سیستم اینها ضعیفه که از ترسشون هر کی رو میبینن حرکت اضافه میکنه میزنن ناقصش میکنند :لبخند:
من خودم دونه دونه نرم افزار های داخل بازار رو کنترل کردم به مدت دو سه ماه . هیچ امار و ارقامی توی بازار درست نیست اونایی که میاد صفحه ی اول اونایی که توی دسته بندی ها هستند کاملا" گزینشی و دستی هستند دستی هم نباشند حداقل سیستم اینطوری طراحی شده که
هر چیزی رو که خودشون میخان نشون بدهند

mohsen10132
یک شنبه 30 فروردین 1394, 14:21 عصر
حرفاتو قبول دارم دوست عزیز ، آیا میشه منکه این حسابم مسدود شده با یک حساب دیگه برم توی قسمت توسعه دهنگان و نرم افزار بزارم واسه بررسی یا نه ؟ الان اینا شخص حقیقی رو بلاک کردن یا فقط یک پنل از اون شخص رو ؟ راستی شما خودت چیکار کردی ؟ الان از بازار پاسخ دیگه ای هم اومده ؟ میخوای چیکار کنی ؟ پنل رو ببندن نرم افزار با تمام فروش هاش هم میره تو جیب اونا یا نه تصفیه میکنن ؟

godofphp
یک شنبه 30 فروردین 1394, 19:28 عصر
حرفاتو قبول دارم دوست عزیز ، آیا میشه منکه این حسابم مسدود شده با یک حساب دیگه برم توی قسمت توسعه دهنگان و نرم افزار بزارم واسه بررسی یا نه ؟ الان اینا شخص حقیقی رو بلاک کردن یا فقط یک پنل از اون شخص رو ؟ راستی شما خودت چیکار کردی ؟ الان از بازار پاسخ دیگه ای هم اومده ؟ میخوای چیکار کنی ؟ پنل رو ببندن نرم افزار با تمام فروش هاش هم میره تو جیب اونا یا نه تصفیه میکنن ؟
نه پنل رو میبندند شخص کاری ندارند ما با پنل جدیدی به اسم خودم ثبت نام کردم تایید شد و نرم افزار فرستادم
من توی پنل قبلی خودم در آمد هم دارم ولی فکر کنم بعد از یک ماه که اکانت باز شد میتونید اون رو مدیریت کنید
تصفیه میکنند مگه شهر هرته بره تو جیب اونا به شخصه میرم پدر تک تکشون رو در میارم تا همین الانشم دزدی کردند بسشونه

godofphp
دوشنبه 31 فروردین 1394, 13:46 عصر
تاپیک ترک کافه بازار (http://barnamenevis.org/showthread.php?492503-%D8%AA%D8%B1%DA%A9-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D9%81%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%AA%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF)

Vahid2016
دوشنبه 31 فروردین 1394, 15:04 عصر
سلام ، تو اون حساب کافه بازاری قبلیتون چقدر دارین؟

godofphp
سه شنبه 01 اردیبهشت 1394, 18:20 عصر
امروز در کمال جسارت در جواب ایمیل های بنده به من اعلام کردند که پنل شما بسته شده است ، میتوانیم برنامه های شما را از حالت انتشار خارج کنیم

godofphp
دوشنبه 01 تیر 1394, 09:42 صبح
بعد از یک ماه و ده روز پنلم بازگشاییی شد

Pam.goudarzi
دوشنبه 01 تیر 1394, 10:20 صبح
مبارک باشه!!!!!

dc-master
دوشنبه 01 تیر 1394, 10:38 صبح
من و یکی از دوستانم این اتفاق براش افتاده ....
میدونید قضیه چیه ؟ وقتی شما توسعه دهنده باشی و با اکانت خودت به خودت پنج ستاره بدی این اتفاق میوفته :قهقهه: من نمیدونم کجای قوانین سایت اینا نوشتن که یک توسعه دهنده نمیتونه به خودش پنج ستاره بده
در ضمن میتونستند خیلی راحت یه پیامی اخطاری بزارن که وفتی توسعه دهنده داره به خودش امتیاز میده یه اخطار صادر کنه که شما مجوز این کار رو ندارید نه اینکه بگیره اکانت ملت رو یک ماه تعطیل کنه و ملت رو اسیر خودش کنه
واقعا این کار بازار من رو دلزده کرد ربات میاد تورو بلاک میکنه و یک ماه باید یک تیم بررسیت کنند بعد باز کنند ؟ همش حرف و دروغه بابا انقدر سیستم اینها ضعیفه که از ترسشون هر کی رو میبینن حرکت اضافه میکنه میزنن ناقصش میکنند :لبخند:
من خودم دونه دونه نرم افزار های داخل بازار رو کنترل کردم به مدت دو سه ماه . هیچ امار و ارقامی توی بازار درست نیست اونایی که میاد صفحه ی اول اونایی که توی دسته بندی ها هستند کاملا" گزینشی و دستی هستند دستی هم نباشند حداقل سیستم اینطوری طراحی شده که
هر چیزی رو که خودشون میخان نشون بدهند

اصلا هم اینطور نیست
شما می تونید به برنامه خودتون امتیاز بدید
ولی مثل بقیه فقط یکبار
نه اینکه با چندتا ایمیل مختلف نظر بدید
من فکر میکنم بازار هر چیزش بد باشه این کارش خیلی هم خوبه
بعضی ها سوء استفاده میکنن

اگه با چندتا ایمیل به برنامه خودتون یا هر برنامه دیگری نظر بدید بازار حسابتون رو مسدود میکنه

Pam.goudarzi
دوشنبه 01 تیر 1394, 10:55 صبح
اصلا هم اینطور نیست
ولی مثل بقیه فقط یکبار

اگه با چندتا ایمیل به برنامه خودتون یا هر برنامه دیگری نظر بدید بازار حسابتون رو مسدود میکنه
نه. بازار برای نظر دادن به خودت بلاکت نمی کنه ولی نمی تونی نظر بدی. مثلا من به خودم نظر دادم که تو متنش فقط "خوبه" بود. اومدم قسمت نظرات چک کردم دیدم اون نظری که داده بودم رو زده حذف شده. قبلا اینشکلی نبود.

godofphp
چهارشنبه 03 تیر 1394, 20:51 عصر
اصلا هم اینطور نیست
ولی مثل بقیه فقط یکبار

آقای متفکری که داری از بازار حمایت میکنی باید بدونی که این کار نه منطقی هست نه درست
این کاملا بی احترامی به هر برنامه نویس و توسعه دهنده ای هست
شما اصلا یک تحلیل ساده نکردی میایی اینجا و از خودت داستان میبافی

پشت پرده ی بازار الگوریتم به این صورت عمل میکنه :
هر پنل کاربری که ( فرق نداره توسعه دهنده باشه یا نباشه )
یک برنامه رو از بازار خرید نکرده باشه ولی روی گوشیش نصب شده باشه . و با استفاده از موجودیت نصب شده ی اون برنامه که خرید نشده بخواد نظر بده به برنامه پنل اون کاربر بسته میشه

تمام قضیه همین هست و سلام و هیچ ربطی به نظر دادن با چند پنل و نمیدونم فلان و فلان نداره
من هم پنلم اینطوری بسته شد و همه ی کسایی هم که پنلشون بسته میشه بدین صورته
که برنامه ی نوشته شده ی خودشون رو از روی کامپیوتر نصب میکنند و سپس بدون خرید کردن توی بازار بهش نظر خوب میدن
و این طبق الگوریتم بازار که بالا هم گفتم پنل رو مسدود میکنه
حالا راه چاره این نیست که یک ماه پنل مسدود بشه
راه چاره اینه به کافه بازار ارسال کنید :
برنامه ای بنویسید که چک کند و ببیند که اگر کاربر برنامه ی نصبی را قبلا خرید کرده باشد و توکن آن موجود باشد امکان نظر دهی داشته باشد وگرنه خطا بدهد که شما برنامه را هنوز خرید نکرده اید و از مارکت های دیگر یا از کامپیوتر شخصی خود نصب کرده اید

godofphp
چهارشنبه 03 تیر 1394, 20:53 عصر
در ضمن خدمت دوستانی که این مشکل برای آنها پیش آمده باید عرض کنم نگران نباشید اگر گزینه ی تصفیه حساب خودکار را فعال کرده باشید . تصفیه حساب 20 ام ماه انجام خواهد شد

godofphp
چهارشنبه 03 تیر 1394, 20:54 عصر
نه. بازار برای نظر دادن به خودت بلاکت نمی کنه ولی نمی تونی نظر بدی. مثلا من به خودم نظر دادم که تو متنش فقط "خوبه" بود. اومدم قسمت نظرات چک کردم دیدم اون نظری که داده بودم رو زده حذف شده. قبلا اینشکلی نبود.
اینی که شما عرض میکنید مربوط میشه به کد شناسایی دستگاه که کافه بازار به دستگاه اندرویدی شما میده و میتونید مشاهده کنید
خب یعنی کافه بازار شماره دستگاه رو میشناسه وقتی با چند اکانت وارد میشی و نظر میدی ممکنه فقط همون اولی رو نمایش بده و باقی رو پاک کنه چون میفهمه که همون دستگاه اندرویدی هست
در ضمن اینو بگم هنگام نصب کافه بازار پرمیشن ها رو هم ببینید تقریبا کافه بازار تسلط کامل بر دستگاه اندرویدی داره

virgol
چهارشنبه 03 تیر 1394, 23:08 عصر
سلام برای منم همین مشکل پیش اومد هیچ کاری دگ دستت نیست باید تا یک ماه صبر کنی:گریه::گریه:

dc-master
پنج شنبه 04 تیر 1394, 11:07 صبح
این کاملا بی احترامی به هر برنامه نویس و توسعه دهنده ای هست

من فکر میکنم شما یه چیزی رو اشتباه متوجه شدی

پشت پرده ی بازار الگوریتم به این صورت عمل میکنه :
هر پنل کاربری که ( فرق نداره توسعه دهنده باشه یا نباشه )
یک برنامه رو از بازار خرید نکرده باشه ولی روی گوشیش نصب شده باشه . و با استفاده از موجودیت نصب شده ی اون برنامه که خرید نشده بخواد نظر بده به برنامه پنل اون کاربر بسته میشه

تمام قضیه همین هست و سلام و هیچ ربطی به نظر دادن با چند پنل و نمیدونم فلان و فلان نداره
من هم پنلم اینطوری بسته شد و همه ی کسایی هم که پنلشون بسته میشه بدین صورته
که برنامه ی نوشته شده ی خودشون رو از روی کامپیوتر نصب میکنند و سپس بدون خرید کردن توی بازار بهش نظر خوب میدن
و این طبق الگوریتم بازار که بالا هم گفتم پنل رو مسدود میکنه

شما فقط کافیه یه دفعه این حرفی رو که میزنید تست کنید

موقعی که شما برنامه رو نمی خرید و می خواهید نظر بذارید با پیام " پیام ارسال نشد" مواجه می شید و تمام

و

وقتی شما با چند ایمیل وارد بازار می شید و به برنامه خودتون یا هر برنامه دیگه ای چند نظر بدید یک ایمیل حاوی پیام زیر برای شما ارسال میشه:

سلام.ربات بازار رفتار مشکوکی را درخصوص ثبت نظرات مرتبط با برنامه‌های گروه شما مشاهده کرده است. اگر این روند ادامه یابد، ناچار به حذف تمامی برنامه‌ها و قطع همکاری خواهیم شد.
با احترام،

بازار

من بارها برنامه خودم رو از کامپیوتر نصب کردم و خواستم نطر بدم و نظرم ارسال نشده.هیچ اتفاقی هم نیافتاده

اگه پنل شما مسدود شده مشکل از جای دیگس

من نمی خوام به شما بی احترامی کنم ولی خوب هر کس اندازه فهمش حرف میزنه

آقای متفکری که داری از بازار حمایت میکنی باید بدونی که این کار نه منطقی هست نه درست
درسته که بازار خیلی گیر میده به برنامه ها و هزاران مشکل داره
ولی ما ایرانی ها فقط بلدیم بدی های یه چیزیو بگیم
تا می بینیم برنامه روتایید نکرد و گیر داد دیگه فقط بدیهاش یادمون میاد

بازار به منم زیاد گیر میده. حتی قید انتشار یه برنامه رو زدم ولی همینه دیگه کاریش نمیشه کرد

فعلا که بازار بیشتر از بقیه مارکت ها سود میده.شما زرنگی برو یه مارکت بی عیب بزن ما هم میایم ازش تعریف میکنیم

o0o0okay
پنج شنبه 04 تیر 1394, 12:35 عصر
دوست عزیز برای منم چنین اتفاقی افتاد (روبات بازار این حرکات مشکوک شناسایی میکنه، و ایمیل میزنه)، ولی مسدودم نکرد، چون هی حساب کاربری عوض نکردم.
تنها راهش اینه که اگه برات حسابت مهم، به بازار ایمیل بزنی.

godofphp
پنج شنبه 04 تیر 1394, 21:59 عصر

o0o0okay
جمعه 05 تیر 1394, 22:14 عصر
دوست عزیز ناراحتت نکنم، ولی حسابی که بلوک بشه فکر میکنم پول های شما هم بلوک بشه. بستگی به سیاست کاری آون مارکت داره، ولی توی گوگل پلی میگن حساب که بلوک بشه، پول تصفیه نشده توسعه دهنده هم از بین میره!

godofphp
شنبه 06 تیر 1394, 00:36 صبح
دوست عزیز ناراحتت نکنم، ولی حسابی که بلوک بشه فکر میکنم پول های شما هم بلوک بشه. بستگی به سیاست کاری آون مارکت داره، ولی توی گوگل پلی میگن حساب که بلوک بشه، پول تصفیه نشده توسعه دهنده هم از بین میره!
حداقلش من مطمعنم که توی بازار اینطوری نیست چون خودم حسابم بلاک شده بود ( تلفظ درست Block = بلاک ... نه بلوک) ولی بیستم همون ماهی که بلاک شده بود پولم واریز شد

fateme-hd
یک شنبه 19 اردیبهشت 1395, 13:32 عصر
سلام منم همین مشکل دارممممممممم

fateme-hd
یک شنبه 19 اردیبهشت 1395, 18:28 عصر
یکی بگه چقد طول میکشه درست شه

godofphp
دوشنبه 20 اردیبهشت 1395, 09:53 صبح
از بازار بپرسید . من زمانی که سال پیش چنین اتفاقی برای من افتاده بود حدود 40 روز طول کشید ولی حسابم در نهایت باز شد . هر چقدر زمان خودشون گفتند همان مقدار باید صبر کنید