PDA

View Full Version : ترک کردن کافه بازار و مارکتی جدید

صفحه : 1 [2]

9213036
یک شنبه 28 تیر 1394, 01:33 صبح
مارکت یو اپس
تاریخ شروع بکار مهر94
مارکت بنده نوپا ترین مارکت ایرانی ک با هدف حمایت از برنامه نویس و برنامه ی ایرانی میخواد شروع بکار کنه
قطعا در شروع کار بهترین نخواهیم بود اما به لطف کار تیمی ولطف برنامه نویسان بهترین خواهیم شد
انتشار برنامه در مارکت گوگل پلی ی سری درد سر برای دریافت وجه خواهید داشت
من ب عنوان مدیر یو اپس از تمام برنامه نویسان درخواست دارم ک به محض راه اندازی قسمت توسعه دهنده مارکت اپ های خودشون برای دانلود و فروش ارایه بدهند بذون شک بهترین مکان برای فروش و ارایه اپ خواهیم بود

اینجا درست نیست ک بنده عنوان کنم اما هیچ کسی نیست ک از پول بدش بیاد بنده شخصا نرم افزار روتی ساختم اما بازار ب دلیل وجود مشابه این برنامه و ضعف گرافیک اونو قرار نداد برای فروش

بنده این مارکت رو فقط با هدف حمایت از برنامه ایرانی راه انداختم حمایت از توسعه دهنده ک بشه پول خودش میاد کاربر میاد مارکت همه گیر میشه

از همه توسعه دهنده ها در خواست دارم ک بیاید تو لاین باهم بحث کنیم
id line: uapp

amirshaian
یک شنبه 08 فروردین 1395, 10:26 صبح
سلام دوستان برنامه نويس خوب گل..
من برنامه نويس نيستم ولي ايده هاي خلاقانه اي در زمينه برنامه نويسي دارم و هر چند با توجه به رشته نفت كه دارم برايم دشوارست از صفر برنامه نويسي رو شروع كنم.
ولي به كمك يكي دوستان اندرويد نويس برنامه اي در دست اجرا داريم ولي از فروش اون نگرانم و برنامه فوق العاده كاربردي ست با اينكه هيچگونه تجربه اي در زمينه همكاري با كافه بازار و مايكت ندارم چطور ميتونم برنامه ام رو در گوگل پلي فقط فروش كنم ايا راهي بغير از تبليغات در كافه بازار و مايكت دارم؟
و حتي حاضريم بعد از اين پروژه يك پروژه مكملي ديگري پيشرفتتر كافه و مايكت طراحي كنيم و سواد اين رو داريم و حق برنامه نويس رو 5% قرار خواهم داد (اگر ماليات گريبانگير برنامه نشود و مازاد بر ماليات هر چي كه بود من سود 5%درصد بيشتر برنخواهم داشت و دراوقع من دارم پيشنهاد iman0111انجام ميدم و كليدش 1ماه ست خورده و برنامه در دست برنامه نويسي ست و حتي ميتونيم تبليغات دو طرفه داشته باشيم كه شما برنامه نويس ها در برنامه هاتون خبر از يك نرم افزار دراوقع نرم افزار بنده قرار دهيد تا جمعيت در انتظار همچين برنامه به يكباره شكوفا شود و سپس بنده تبليغات ان دسته از دوستان را در برنامه بطور ويژه قرار خواهم داد و با تشكيل يك تيم برنامه نويسي ميتونيد در فاز دوم بروزرساني نرم افزار قسمت بازار را به برنامه اضافه كنيم) براي جلوگيري از اين در دزدي ها و حداقل واريزي 20تومن در ماه قرار ميدهم اگر كسي ميتونه همكاري و راهنمايي كند خيلي سپاس گزارم.
دوستان اگر ميل به همكاري دارندميتونند مكاتبه كنند و اين رو عرض كنم تيم برنامه نويسي ما و نرم افزار در دست اجرا از نظر ديزاين و كارايي(منظورم محتوا و نوع برنامه كه شبيه كافه باشد نيست) از كافه بازار خيلي خيلي بالاترست.
e-mail:eng.rd1988@gmail.com
ID TELEGRAM:@savior181

tolidiroyal
دوشنبه 04 مهر 1401, 14:21 عصر
به نظر من راه اندازی تولیدی مانتو عمده (https://mantoroyal.com/productsOfCategory.php?id=5&name=%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%88-%D9%87%D8%A7) بهترین گزینه برای راه اندازی اشتغال است چون از صفر تا صد این کار را میشه مدیریت کرد.