PDA

View Full Version : بانک اطلاعاتی سایت مشاور املاک

mrarabi7
شنبه 05 اردیبهشت 1394, 12:12 عصر
با سلام اگه امکان داره برای ایجاد بانک اطلاعاتی جامع و بهینه از سایت مشاور املاک بنده رو راهنمایی کنید

Todco.ir
شنبه 05 اردیبهشت 1394, 12:53 عصر
سوالتون مبهم است.
شما جداول و فیلدهای مورد نیاز در یک مشاور املاک را نیاز دارید؟
یا در کدنویسی و ریلشن ها نیاز به راهنمایی دارید؟

mrarabi7
شنبه 05 اردیبهشت 1394, 13:33 عصر
سوالتون مبهم است.
شما جداول و فیلدهای مورد نیاز در یک مشاور املاک را نیاز دارید؟
یا در کدنویسی و ریلشن ها نیاز به راهنمایی دارید؟
میخوام برای پروژه درس php سایت مشاور املاک درست کنم و در ابتدای کار جداول و فیلدهای مورد نیاز مشاور املاک رو نیاز دارم

mrarabi7
سه شنبه 15 اردیبهشت 1394, 11:56 صبح
دوستان واسه طراحی دیتابیس سایت مشاور املاک نظرتون درباره ی این جداول چیه ؟؟؟

1.اعضا(نام کاربری، کلمه عبور، نام، نام خانوادگی، ایمیل، شماره تلفن ثابت، شماره موبایل، آدرس)

2.ملک(کد، کد صاحب ملک، نوع ملک، نوع معامله، متراژ ، قیمت هر متر، طبقه، تعداد خواب، عمر ملک ، نوع سند، وضعیت، نمای ساختمان، امکانات،عکس، منطقه، آدرس، دیگر توضیحات، تاریخ ثبت، مدت اعتبار آگهی ملک)
// امکانات و عکس ملک چند مقداری هستند و این دو تا فیلد رو توی جدول ملک نمیزاریم بلکه هرکدام جدول مخصوص خود را دارند.

3.نوع ملک(کد، عنوان) // زمین، کلنگی، مغازه، تجاری، اداری، آپارتمان

4.نوع معامله(کد، عنوان) // خرید، فروش، رهن و اجاره

5.امکانات(کد، عنوان) // آب، برق، گاز، تلفن، پارکینگ

6.امکانات ملک(کد، کد ملک، کد امکانات)

7.عکس ملک(کد، کد ملک، لینک عکس)

8.منطقه(کد، عنوان)

9.مدت اعتبار آگهی ملک(کد، عنوان،مدت اعتبار بر حسب روز)// مثلا: کد=1 عنوان=یک ماه، مدت اعتبار بر حسب روز=30

10.خبر(کد، عنوان، متن، لینک عکس خبر)

11.منو(کد، عنوان، کد والد)

12.تماس با ما(کد، نام فرستنده، ایمیل فرستنده، پیام، جواب)

mrarabi7
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394, 11:31 صبح
چرا کسی راهنمایی نمیکنه؟؟؟؟؟

Davidd
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394, 12:33 عصر
شما اول باید مشخص کنی که سایت برای چه منظوریه و چه امکاناتی میخاد داشته باشه. بعدش نمودار ER بکشی و بعدش جداول دیتابیس استخراج کنی.
با این حال در مورد جداول شما چندتا نظر میگم:
در جدول ملک، کد صاحب ملک به کدوم جدول اشاره میکنه؟ آیا نیازه که مشخصات کامل صاحب ملک در جدولی جداگانه ذخیره بشه؟ اگه جواب منفیه پس باید به جای کد صاحب ملک، نام صاحب ملک جایگزین بشه. جدول ملک بهتره اسمش جدول آگهی یا هر چیز دیگه باشه چون فقط مشخصات ملک نیست.
دلیل کد دادن به نوع ملک،نوع معامله،امکانات،منطقه چیه؟ اینکار باعث میشه که join های زیادی لازم باشه.
برای جدول خبر و تماس ها فیلد تاریخ نیازه.
برای منو، اگه منظور منوی سایته یه آدرس صفحه نیازه.

mrarabi7
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394, 19:15 عصر
با سلام کسی میتونه لطفی کنه و دیتابیس آزانس مسکن رو برای بنده درست کنه؟؟؟ چیزی که خودم درست کردم رو استادم قبول نکرد:ناراحت: