PDA

View Full Version : کاملا گیج شده ام لطفا کمک کنید

bahman72313
جمعه 11 اردیبهشت 1394, 20:51 عصر
سلام دوستان. من یک ImageView با سایز 48*48 درون پوشه drawable-xhdpi انداخته ام.وقتی برنامه را رو یک تبلت 7 اینچی(xxhdpi ) اجرا میکنم و عرض و ارتفاع آن تصویر را با کد دریافت میکنم نمایش میده: 32*32 .با توجه به روابطی که از نظر سایز بین ldpi و mdpi و hdpi و xhdpi و xxhdpi وجود داره من انتظار داشتم سایز اون تصویر رو 72*72 به من برگردونه اما نمیدونم چرا 32*32 نمایش میده.

tux-world
شنبه 12 اردیبهشت 1394, 08:59 صبح
اولین اشتباهی که شما دارید میکنید اینه که شما نباید اندازه بدید به عکس. وقتی برای چند سایز دارید باید اندازه اون عکس رو طول و عرضش رو wrap_content بزارید اینطوری بر اساس پوشه خودش رزولیشن خود گوشی میره عکس مورد نظر رو پیدا میکنه. ضمن اینکه انگار شما عکسی تو پوشه xxhdpi ندارید

bahman72313
شنبه 12 اردیبهشت 1394, 10:44 صبح
نه من به عکس اندازه نمی دهم و
طول و عرضش رو wrap_content قرار داده ام.منظور من این بود که یک عکس 48*48 فقط درون پوشه drawable-
xhdpi انداخته ام و بقیه پوشه ها هم خالی گذاشته ام تا تبدیل سایز رو خودش انجام بده. و بایستی وقتی برنامه در تبلت xxhdpi اجرا میشه سایز عکس رو به 72*72 تغییر سایز بده و نمایش بده اما با سایز 32*32 نشان می دهد.این جا هستش که من کاملا هنگ میکنم!!!

godofphp
شنبه 12 اردیبهشت 1394, 11:55 صبح
دوست گرامی این کار امکان نداره حتما در نام پوشه های dpi مشکلی وجود دارد یا که سایز مورد نظر فراخوانی نمیشود و از dpi های پایین لود میکند
در ضمن برای تبلت شما ، عکس باید داخل پوشه ی xxhdpi با سایز 72*72 باشه که دقیقا همون رو فراخونی کنه . اگه درون xxhdpi چیزی نباشه از xhdpi فراخوانی میشه و همینطور اگر داخل این پوشه هم نباشه از hdpi و به ترتیب تا کمترین کیفیت نمایش پیش میره تا بلاخره فایل پیدا بشه
حداقل تصویری یا نمونه سورسی بزارید تا بتونم بهتر کمکت کنم