View Full Version : مشکل ActionBarActivity
dc-master
سه شنبه 22 اردیبهشت 1394, 18:40 عصر
سلام
رو ActionBarActivity یک خط کشیده و وقتی هم که برنامه رو اجرا میکنم اکشن بار نشون نمیده
131166
Raminab
سه شنبه 22 اردیبهشت 1394, 18:57 عصر
من تو نت خوندم که : ActionBarActivity is dead
و به جاش ی ابزار جدید اومده به اسم AppCompatActivity
این لینکو نگاه کن :
http://blog.xamarin.com/android-tips-hello-appcompatactivity-goodbye-actionbaractivity/
atpf67
سه شنبه 22 اردیبهشت 1394, 21:41 عصر
ActionBarActivity از AppCompatActivity توسعه یافته (extend شده). و در واقع AppCompatActivity چیز جدیدی نیست و AppCompatActivity هم از FragmentActivity توسعه یافته. حالا تو نسخه ی جدید SDK گوگل بنا به هر دلیلی ActionBarActivity رو Deprecate کرده و دیگه پشتیبانیش نمیکنه!
نشون ندادن اکشن بار هم بخاطر تم تون هست، شما اگه از فایل مانیفست و یا استایل تم برنامه تون رو Theme.AppCompat.Light بذارید مشکلتون حل میشه.
dc-master
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394, 10:03 صبح
ActionBarActivity از AppCompatActivity توسعه یافته (extend شده). و در واقع AppCompatActivity چیز جدیدی نیست و AppCompatActivity هم از FragmentActivity توسعه یافته. حالا تو نسخه ی جدید SDK گوگل بنا به هر دلیلی ActionBarActivity رو Deprecate کرده و دیگه پشتیبانیش نمیکنه!
نشون ندادن اکشن بار هم بخاطر تم تون هست، شما اگه از فایل مانیفست و یا استایل تم برنامه تون رو Theme.AppCompat.Light بذارید مشکلتون حل میشه.
سلام
من این کار رو کردم .
دکمه های اکشن بار رو نشون میده ولی آیکون برنامه توی اکشن بار نیست.
JYasProgramer
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394, 11:22 صبح
در منیفست برای همون اکتیویتی که میخای آیکن نمایش داده شه این کد رو ست کن و به جای ic_launcher آیکن دلخواه رو قرار بده
android:icon="@drawable/ic_launcher"
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.