PDA

View Full Version : استخدام برنامه نویس در تبریز

TBZ_hospital
شنبه 02 خرداد 1394, 17:21 عصر
تیم نرم افزاری بیمارستان بین المللی تبریز(شرکت هماوند) جهت تکمیل کادر فنی خود به تعدادی برنامه نویس با دارا بودن شرایط ذیل نیازمند است:

شرایط:
- داشتن سابقه کار به مدت حداقل 2 سال و دارا بودن نمونه کار و رزومه کاری در زمینه web application
- داشتن کارت پایان خدمت وظیفه یا معافیت دائم از خدمت نظام وظیفه(برای آقایان)
- عدم اشتغال به تحصیل و کار
- سپردن تعهد وضمانت بابت هزینه های آموزشی در صورت انصراف از ادامه همکاری قبل از انقضاء مدت قرارداد
- ساعات کاری : 8 صبح تا 5 عصر
- حقوق ماهیانه : توافقی (مرتبط با تخصص و توانایی شخص)
- بیمه

مهارت ها:
1- مسلط به JavaScript , CSS , HTML , ASP.NET , #C
2- آشنا به Entity Framework
3- آشنا به SQL server 2012 , T-SQL

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از افراد واجد شرایط تقاضا میشود با شماره همراه 09148060030 ( مهندس بابها ) در ساعات 5 ال 7 عصر تماس حاصل فرمایند.

لطفا موارد مطرح شده در مورد تسلط بر تخصص های خواسته شده مورد توجه قرار گیرد.
(در صورت عدم تسلط بالا و سابقه و رزومه کاری لطفا تماس گرفته نشود)

jk
یک شنبه 03 خرداد 1394, 07:39 صبح
چقدر حقوق می دی؟

prans68
جمعه 08 خرداد 1394, 19:35 عصر
سلام جناب آقای بابها. حدود 3 سالی میشه شما دنبال برنامه نویس هستین یعنی تو این چند سال نتونستین پیدا بکنین؟ قبلا رزومه ارسال کردم اگر واقعا دنبال همکار باشین مایل به همکاری هستم.البته تخصص اصلی بنده تو امنیت می باشد و برنامه نویسی اندروید و دات نت09359315370

jk
دوشنبه 11 خرداد 1394, 11:16 صبح
سلام جناب آقای بابها. حدود 3 سالی میشه شما دنبال برنامه نویس هستین یعنی تو این چند سال نتونستین پیدا بکنین؟ قبلا رزومه ارسال کردم اگر واقعا دنبال همکار باشین مایل به همکاری هستم.البته تخصص اصلی بنده تو امنیت می باشد و برنامه نویسی اندروید و دات نت09359315370

تو تبریز همچین آدمهایی زیاد هستند که کارشون آگهی دادن تو روزنامه ها است. من به آگهی های این فرد توجه دارم در سایتها و نشریات ... 2 ساله داره همه اش آگهی میده ... همچین آدمهایی به دنبال برنامه نویس نیستند .. بلکه به دنبال فردی هستند که پخمه, ساده و کارکن باشد و برجی هم 500 تومن حقوق بگیرد.

اگه توجه داشته باشید بیمارستان خودش تیم نرم افزاری نداره ... بلکه شرکتی با لابی ورود کرده و قراره کارهای نرم افزاری بیمارستان را انجام بده ... جریان این شرکت از دو حالت خارج نیست ... یا طرف خیلی خسیس و بد ذات است که ارزش کار و تعرفه کاری یک برنامه نویس رو نمی دونه (به دنبال فرد پخمه, ساده و کارکن هستش) و یا اینکه مبلغ قراردادش با بیمارستان خیلی پایین هستش و نمی صرفه واسه برنامه نویس هزینه بکنه.

آقای به اصطلاح مهندس بابها حقوقی که یک برنامه نویس متوسط به پایین در تبریز می گیره مابین 1200 الی 1500 است و حقوقی که برنامه نویس با تجربه و مسلط با سابقه کاری می گیره در حدود 1500 الی 2500 است ... ملت نفهم تشریف ندارند ... همه چی رو می فهمند ...

اگه یک زمانی هم برنامه نویس گیر آوردی که واسه 500 تومن واست کار بکنه ... مطمئن باش ... موقتی است ... می گذاره می ره ... اومده تجربه کسب کنه ... کار یاد بگیره ... و ...

keyhan.taktaz
سه شنبه 12 خرداد 1394, 16:15 عصر
اتفاقا منم در جریانم
ایشون 3 ساله دنبال برنامه نویس هست
نمیدونم واقعا جریان چیه؟!

sara_aryanfar
دوشنبه 18 خرداد 1394, 12:47 عصر
جریان مشخص هست شیوه ای تبلیغات هست هر چند واقعا روش اشتباهی هست بسیاری از شرکت ها به این روش عمل می کنن تا اسمشون به عنوان یه شرکت معتبر در بیاد که ببین عجب شرکتی هست همش داره استخدام می کنه یا با بیمارستان فلان طرف قرارداد هست

jk
سه شنبه 19 خرداد 1394, 09:43 صبح
کاملا میتواند صحیح باشد