PDA

View Full Version : آیا این برنامه توسط لاکی پچر معروف هک میشه؟

bahman72313
دوشنبه 11 خرداد 1394, 16:58 عصر
سلام دوستان از شما می خوام در صورت تمایل برنامه رو دانلود کرده و تست نمایید که آیا میشه بدون پرداخت هزینه برنامه رو فعال کرد یا نه؟ اگه خرید انجام بشه ( واقعی یا شبیه سازی توسط لاکی پچر) بایستی با زدن دکمه خرید و طی مراحل با زدن دکمه showstatus در تکست ویو پایین نشون بده "کاربر ویژه" وگرنه نشون میده"کاربر عادی" http://uplod.ir/at100hn8pqe1/IAP.apk.htm

hamedjj
دوشنبه 11 خرداد 1394, 20:00 عصر
سلام دوستان از شما می خوام در صورت تمایل برنامه رو دانلود کرده و تست نمایید که آیا میشه بدون پرداخت هزینه برنامه رو فعال کرد یا نه؟ اگه خرید انجام بشه ( واقعی یا شبیه سازی توسط لاکی پچر) بایستی با زدن دکمه خرید و طی مراحل با زدن دکمه showstatus در تکست ویو پایین نشون بده "کاربر ویژه" وگرنه نشون میده"کاربر عادی" http://uplod.ir/at100hn8pqe1/IAP.apk.htm

برنامه کاملا تست شد و lucky patcher نتوانست برنامه شما را پچ کند

djtrex
دوشنبه 11 خرداد 1394, 20:31 عصر

نیازی به lucky patcher نیست.
چون مستقیما از مقدار boolean برای premium استفاده کردید با apktool راحت میشه اپ رو کرک کرد. ( و کدها proguard نیست راحت میشه سورس رو با dex2jar خوند):

131868

---------
فایل apk کرک شده قرار داده شد، از حالت زیپ خارج کنید سپس نصب کنید:)

hamedjj
دوشنبه 11 خرداد 1394, 20:45 عصر
نیازی به lucky patcher نیست.
چون مستقیما از مقدار boolean برای premium استفاده کردید با apktool راحت میشه اپ رو کرک کرد. ( و کدها proguard نیست راحت میشه سورس رو با dex2jar خوند):

131868

---------
فایل apk کرک شده قرار داده شد، از حالت زیپ خارج کنید سپس نصب کنید:)

چقدر سخت گرفتی .
دیگه چهار تا برنامه درب و داغونه ایرانی را کسی نمیاد کرک نمیکنه
بچه Clash of clans که نمیسازن

همین که جلوی Lucky Patcher گرفته بشه 99 درصد راه پیموده شده

bahman72313
دوشنبه 11 خرداد 1394, 21:11 عصر
تشکر از دوستان به خاطر زحمتی که کشیدند و برنامه رو تست کردند.چون پروژه کاملا جنبه مثالی داشت از تکنیک Obfuscation برای به هم ریختن کدها استفاده نکردم.به همین خاطر تا حالا فکر کنم از دست برنامه هایی نظیر لاکی پچر و
dex2jar عملا کاری برنمی یاد.فقط می مونه برنامه های نظیر apktool که یکی از دوستان فرمودن.دیگه در این مورد چیزی نمی دونم اگه در این مورد هم دوستان نظری داشتن ما رو بی نصیب نزارن.کلا هدفی که دارم این هستش که اولا همه برنامه نویس ها به حق شون برسن و با چند تا کلیک حقشون ضایع نشه.دوما کاربرا با چند تا کلیک مثل آب خوردن نتونن برنامه رو که ماه ها براش کد زده میشه رایگان استفاده کنند.

djtrex
دوشنبه 11 خرداد 1394, 21:39 عصر
تشکر از دوستان به خاطر زحمتی که کشیدند و برنامه رو تست کردند.چون پروژه کاملا جنبه مثالی داشت از تکنیک Obfuscation برای به هم ریختن کدها استفاده نکردم.به همین خاطر تا حالا فکر کنم از دست برنامه هایی نظیر لاکی پچر و
dex2jar عملا کاری برنمی یاد.فقط می مونه برنامه های نظیر apktool که یکی از دوستان فرمودن.دیگه در این مورد چیزی نمی دونم اگه در این مورد هم دوستان نظری داشتن ما رو بی نصیب نزارن.کلا هدفی که دارم این هستش که اولا همه برنامه نویس ها به حق شون برسن و با چند تا کلیک حقشون ضایع نشه.دوما کاربرا با چند تا کلیک مثل آب خوردن نتونن برنامه رو که ماه ها براش کد زده میشه رایگان استفاده کنند.

چقدر سخت گرفتی .
دیگه چهار تا برنامه درب و داغونه ایرانی را کسی نمیاد کرک نمیکنه
بچه Clash of clans که نمیسازن

همین که جلوی Lucky Patcher گرفته بشه 99 درصد راه پیموده شده

حقیقتش دنبال یه بهونه بودم تست کنم :)))

میدونم بیشتر یه کد آزمایشی بود ولی خوب به جرئت میتونم بگم حداقل ۵۰ درصد اپ های کافه بازار خیلی راحت کرک میشه یا میشه دور زدشون.

----
در مورد obfuscation خوندن کد سخت میشه ولی بازم میشه خوندش میتونید کدهایی که proguard شده رو ببینید. بازم به صورت کلی مشخصه.

---
پیشنهاد میکنم اینو مطالعه کنید:
https://www.nowsecure.com/resources/secure-mobile-development/

aminbir
چهارشنبه 13 خرداد 1394, 07:56 صبح
دوست عزیز میشه لطف کنید سورس همین پروژه رو قرار بدین؟
ممنون میشم

hamedg1366
پنج شنبه 15 مرداد 1394, 12:47 عصر
دوست عزیز لطفا سورس برنامتون رو قرار بدین

sobhan1990
پنج شنبه 15 مرداد 1394, 14:02 عصر
سلام
لطفا جهت جنبه آموزشی سورستون را توی سایت بزارید.
ehsanh22
جمعه 16 مرداد 1394, 16:00 عصر
من هم اخرش به نتیجه رسیدم با ارسال رشته دستگاه به بازار جلوی لاکی پچر رو براحتی گرفت

hamedg1366
جمعه 16 مرداد 1394, 16:26 عصر
من هم اخرش به نتیجه رسیدم با ارسال رشته دستگاه به بازار جلوی لاکی پچر رو براحتی گرفت

این کار باعث نارضایتی کاربر میشه

برنامه فقط توی یه دستگاه فعال میشه ، کلی نظر منفی و فروش حداقل روبرو میشه.