View Full Version : ساخت نرم افزار موبایل و انتقال اطلاعات ثبت شده آن به pc
safa55
سه شنبه 12 خرداد 1394, 16:36 عصر
با سلام
دوستان، بنده می خوام یک برنامه ای درست کنم که چند مورد را در database ذخیره کنه و بعد از چند مدت بتونم اطلاعات دیتابیس را به کامپیوتر انتقال دهم (هر راه اسون تری برای انتقال باشه فرق نمی کنه.) مثلا نام و نام خانوادگی و یک شماره و توضیحات و... رو ثبت کنه و بشه بعدا آن را به کامپیوتر ارسال داد.
مرسی
منتظر جوابتون هستم
نمونه کد هم باشه ممنون می شم.
tux-world
سه شنبه 12 خرداد 1394, 16:52 عصر
من نفهمیدم شما دقیقا چی میخوایید؟ آیا کدی نوشتید؟ خطا گرفتید؟ سوالتون خیلی گنگ هستش. در صورتی که دنبال نمونه کد میگردید گوگل کنید. در صورتی کد نوشتید خطا میگیرید کدتون رو بزارید اینجا در غیر این دو صورت لطفا تاپیک رو ادامه ندید
safa55
سه شنبه 12 خرداد 1394, 17:10 عصر
من نفهمیدم شما دقیقا چی میخوایید؟ آیا کدی نوشتید؟ خطا گرفتید؟ سوالتون خیلی گنگ هستش. در صورتی که دنبال نمونه کد میگردید گوگل کنید. در صورتی کد نوشتید خطا میگیرید کدتون رو بزارید اینجا در غیر این دو صورت لطفا تاپیک رو ادامه ندید
مرسی با بت جوابتون.
دوست عزیز ، فرض کنید چند مورد را بنده می خوام در جائی ذخیره کنم ،(مثلا بعد یک ماه کل اطلاعات را باید به یک کامپیوتر بدم که آنجا نیز ثبت بشه و این کار هر ماه می تونه ادامه پیدا کنه).
با این وجود چه راه ی وجود داره که این کار را انجام داد و بعد اطلاعات ثبت شده را راحتتر به کامپیوتر انتقال داد(مثلا اطلاعات را در فایل excel ثبت کنه و بعد فایل excel را به کامپیوتر بدم و بعد اطلاعات آن را در کامپیوتر ثبت کنم (این قسمت فقط انتقال معمولی است مثلا با کابل و wifi و...))
انشااله که منظورم را رسانده باشم.
pbm_soy
چهارشنبه 13 خرداد 1394, 01:01 صبح
آیا اینکار انتقال اطلاعات به PC را هم باید برنامه انجام دهد؟ ویا اینکه فقط میخواهید در گوشی فایل Excel درست بشه و کاربر خودش بعدا دستی آنرا کپی کند به PC ؟
اگر قرار است برنامه کار انتقال فایل را انجام ساده ترین کار استفاده از بلوتوث میباشد که کدش را هم در همین سایت در بخش نمونه کدها فکر میکنم پیدا میکنید مثل ارسال برنامه توسط بلوتوث که شما فقط یک تغییر کوچک در برنامه باید بدید و در سمت PC هم فقط باید بلوتوث روشن باشد!
بهتر بود در مورد خود برنامه هم یک توضیح مختصر میدادید تا دوستان بهتر بتوانند راهنمائی کنند! چون اگه برنامه فقط در یک یا چندتا گوشی محدود اجرا میشه و نهایتا قرار است اطلاعات همه آنها جمع بشه در یک کامپیوتر و یا اینکه تعداد گوشیها احتمالا زیاد است و قرار است اطلاعات همه در یک PC کپی بشه باز روش کار و الگوریتم میتواند فرق داشته باشد!
safa55
چهارشنبه 13 خرداد 1394, 12:10 عصر
آیا اینکار انتقال اطلاعات به PC را هم باید برنامه انجام دهد؟ ویا اینکه فقط میخواهید در گوشی فایل Excel درست بشه و کاربر خودش بعدا دستی آنرا کپی کند به PC ؟
اگر قرار است برنامه کار انتقال فایل را انجام ساده ترین کار استفاده از بلوتوث میباشد که کدش را هم در همین سایت در بخش نمونه کدها فکر میکنم پیدا میکنید مثل ارسال برنامه توسط بلوتوث که شما فقط یک تغییر کوچک در برنامه باید بدید و در سمت PC هم فقط باید بلوتوث روشن باشد!
بهتر بود در مورد خود برنامه هم یک توضیح مختصر میدادید تا دوستان بهتر بتوانند راهنمائی کنند! چون اگه برنامه فقط در یک یا چندتا گوشی محدود اجرا میشه و نهایتا قرار است اطلاعات همه آنها جمع بشه در یک کامپیوتر و یا اینکه تعداد گوشیها احتمالا زیاد است و قرار است اطلاعات همه در یک PC کپی بشه باز روش کار و الگوریتم میتواند فرق داشته باشد!
مرسی دوست عزیز
انتقال فایل دیتابیس که اطلاعات را ثبت کرده را می شه معمولی با انتخاب فایل اش با کپی معمولی که در کامپیوتر نیز انجام می دهیم انجام دهم (اتصال از طریق کابل و یا انتقال بیسیم).
اگر هم بشه مثل برنامه ها انتقال فایل دیتابیس (فایلی که هر کسی بشه ازش در کامپیوتر به راحتی استفاده کنه ، مثلا excel) رو از خود برنامه انجام داد که می تونه خوب باشه. ولی الان زیاد مهم نیست برام. فقط مهم این است که فایلی درست کنه که مثلا با برنامه excel در کامپیوتر بشه اطلاعات آن را استخراج کرد.
روشی که خودم به نظرم بهتر می تونه باشه این است که با sqlite کار کنم و بعد دیتابیس sqlite را به pc انتقال دهم و در اونجا هم از طریق یک برنامه مثل برنامه های c# اطلاعات را بگیرم.
با این وجود چکار کنم و یا کدام روش بهتر است؟
pbm_soy
پنج شنبه 14 خرداد 1394, 02:10 صبح
قاعدتا هر زبانی که راحتتر هستید جاوا یا سی شارپ!
ولی با سی شارپ و تحت ویندوز خیلی راحتتر میتوانید فایل اکسل درست کنید و داده های دیتابیس Sqlite را در آن ذخیره کنید
من خودم تجربه ساختن فایل اکسل در جاوا را ندارم ولی درهر صورت فکر میکنم برای اینکار هم حتما APIی موجود هست اگه بگردید
در جاوا بخواهید اینکار را انجام بدید راه حل ساده اینه که داده های دیتابیس را در یک فایل متنی ذخیره کنید و بعد فایل متنی را درویندوز توسط اکسل ایمپورت کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.