PDA

View Full Version : ایجاد تداخل دارویی در دیتابیس داروخانه

rezasheshbolooki
دوشنبه 29 تیر 1394, 15:51 عصر
با سلام. من در حال طراحی نرم افزار داروخانه میباشم. در جایی از برنامه باید برای تداخل دارو ها کد بنویسم. مثلا داروی x با y تداخل دارد.
نحوه پیاده سازی در دیتابیس به چه صورت میباشد؟
با تشکر

ژیار رحیمی
دوشنبه 29 تیر 1394, 16:16 عصر
سلام وقت بخیر.به برداشت من از سوال شما چون یک دارو میتواند با 0 یا یک و یا چند دارو تداخل داشته باشد.درنتیجه یه رابط یک به چند میباشد.شما یه جدول برای تداخل دارویی بساز و با جدول دارو یک ارتباط یک به چند برقرار کن.در جدول تداخل به برداشت من میتواند چهار فیلد داشته باشد.فیلد ID یرای سطرهای جدول.فیلد کلید خارجی به جدول دارو فرض بنام DrogID_PK و فیلد کد دارویی که داخل دارد
فرض بنام DrogCode و فیلد توضیحات Description برای نوشتن دلایل تداخل .البته با توجه به تحلیل شما از سیستم می تواند فیلدهای بیشتری هم داشته باشد.

pbm_soy
دوشنبه 29 تیر 1394, 16:27 عصر
باید کمی بیشتر درمورد چیزی که میخواستید توضیح میدادید
ولی قاعدتا شما یک جدول دارید برای اینکه اسامی داروها را در آن ذخیره کنید حالا برای اینکه داروهایی که با یکی از اینها تداخل دارند را بخواهید ذخیره کنید باید یک جدول دیگر اضافه کنید که دارای فیلدهای کد دارو و کد دارویی که با آن تداخل دارد یعنی نهایتاً دو فیلد البته میتوانید یک فیلد دیگری بنام ای دی هم اضافه کنید برای کلید اصلی
به این ترتیب برای یک دارو میتوانید هرچند تا هم داروی تداخلی میتوانید ثبت کنید

اگر فیلد تداخل را در جدول خود داروها بگذارید کارتون جالب در نمیاد مجبور میشید که برای هر دارو یک فیلد اضافه کنید باتوجه به اینکه یک دارو شاید با چندین دارو تداخل داشته باشد

متاسفانه توضیحات پست بالا را ندیده بودم و فکر میکنم جامع وکامل توضیح دادند

rezasheshbolooki
دوشنبه 29 تیر 1394, 16:54 عصر
سلام وقت بخیر.به برداشت من از سوال شما چون یک دارو میتواند با 0 یا یک و یا چند دارو تداخل داشته باشد.درنتیجه یه رابط یک به چند میباشد.شما یه جدول برای تداخل دارویی بساز و با جدول دارو یک ارتباط یک به چند برقرار کن.در جدول تداخل به برداشت من میتواند چهار فیلد داشته باشد.فیلد ID یرای سطرهای جدول.فیلد کلید خارجی به جدول دارو فرض بنام DrogID_PK و فیلد کد دارویی که داخل دارد
فرض بنام DrogCode و فیلد توضیحات Description برای نوشتن دلایل تداخل .البته با توجه به تحلیل شما از سیستم می تواند فیلدهای بیشتری هم داشته باشد.

با سپاس از راهنمایی شما