View Full Version : کدام زبان؟
mahdavy
دوشنبه 05 مرداد 1394, 00:37 صبح
شاید بنظر این قضیه تکراری باشه.
ولی من با یک هفته تحقیق بی وقفه هنوز به جوابم نرسیدم.:عصبانی++:
هدف من ساخت برنامه های تحت سیستم عامله.
تاحالا تا حدودی با پایتون و جاوا و ++c آشنا شدم.
پایتون منابعش کمه و بنظرم فقط بدرد کارای وب میخوره.
++c هم خیلی سخت بود.:گیج:
جاوا رو خیلی مطمعن نیستم.:متفکر:
سی شارپ چطوره؟
چون من دوس دارم برای هر سیستم عاملی یه راهی داشته باشم از سی شارپ خیلی خوشم نمیاد.
درکل زبانی رو میخوام که خیلی محدود نباشه.(از ماشین حساب های ساده تا نرم افزار هایی شبیه فتوشاپ و مایا بشه باهاش ساخت)
زمان یادگیریش خیلی مهم نیست ولی هرچی کمتر بهتر.
یچیزی که در آینده بکارم بیاد.
حالا بنظر شما چی مناسبه؟
با تشکر.
محمد فدوی
دوشنبه 05 مرداد 1394, 01:21 صبح
لینک رو ببین
(http://carlcheo.com/wp-content/uploads/2014/12/which-programming-language-should-i-learn-first-infographic.png)
mahdavy
دوشنبه 05 مرداد 1394, 12:14 عصر
ممنون.
یه چیزایی دسگیرم شد ولی دقیق نه.
اگه میشه خودتون بکم توضیح بدید.
برای برنامه های تحت سیستم عامل (بیشتر ویندوز و لینوکس)
کدوم بهتره؟
کاراییش هم مهمه یعنی محدود نباشه.
دمتون گرم.:قلب::قلب::قلب:
mahdavy
دوشنبه 05 مرداد 1394, 12:31 عصر
بازی minecraft هم با جاوا نوشته شده؟
من خوذم جاوا رو دوس دارم ولی چون بیشتر برای ساخت برنامه های تحت ویندوز و لینوکس میخوام شک دارم.
الان بین (جاوا-#c,و ++c )موندم.
اگه زبان دیگه ای هم میشناسید که برای من بهتره بفرمایید لطفا.
mahdavy
دوشنبه 05 مرداد 1394, 16:57 عصر
چرا جواب نمیدید؟
dele514
دوشنبه 05 مرداد 1394, 18:41 عصر
درکل زبانی رو میخوام که خیلی محدود نباشه.(از ماشین حساب های ساده تا نرم افزار هایی شبیه فتوشاپ و مایا بشه باهاش ساخت)
c++ بهترین گزینه هست
من خوذم جاوا رو دوس دارم ولی چون بیشتر برای ساخت برنامه های تحت ویندوز و لینوکس میخوام شک دارم.
برای هر دوتاشون عالیه
mahdavy
دوشنبه 05 مرداد 1394, 19:02 عصر
ممنون.
خودم چون از اولش با کاربر در ارتباطه دوسش دارم.
من شنیدم به جاوا خیلی نزدیکه و برای بقیه زبان ها هم یجور پیش زمینس و بعدش راحت میشه زبانای دیگه رو یاد گرفت.
درسته؟
یه منبع خوب واسش معرفی کنید اگه ممکنه.(یه کتاب بود .اسمش دیتل اند دیتل بود؟)
dele514
دوشنبه 05 مرداد 1394, 19:35 عصر
ممنون.
خودم چون از اولش با کاربر در ارتباطه دوسش دارم.
من شنیدم به جاوا خیلی نزدیکه و برای بقیه زبان ها هم یجور پیش زمینس و بعدش راحت میشه زبانای دیگه رو یاد گرفت.
درسته؟
یه منبع خوب واسش معرفی کنید اگه ممکنه.(یه کتاب بود .اسمش دیتل اند دیتل بود؟)
بله اگه از اول با c++ شروع کنید،یاد گرفتن اکثر زبان ها براتون مثل زنگ تفریح خواهد بود
کتاب دیتل (http://www.azad-dl.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%A7-c-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A8%D9%86/)
mahdavy
دوشنبه 05 مرداد 1394, 20:00 عصر
بنظرتون ++c ارزش وقت گذاشتن چند ساله رو داره؟
اخه صحبت یکی دو روز نیست.
اشتباه رفتن راه کلی از عمر آدم رو حدر میده.
خوشبختانه من کمتر کسی رو دیدم که از یادگیری و وقت گذاشتن روی زبان های پر قدرتی مثل ++C پشیمون شده باشه.
بنظرتون این زبان چند سال دیگه عمر میکنه؟
برای ساخت gui باید با qt کار کنم؟
با میانگین روزانه 3 ساعت تمرین و یادگیری چقد طول میکشه برنامه هایی در حد paint ساخت؟(چون اونجوری که من دیدم با سی شارپ خیلی سخت نیست مثکه)
واقعا ازتون ممنونم.
dele514
دوشنبه 05 مرداد 1394, 21:22 عصر
حقیقتش من تجربه ی چندانی با C++ ندارم و فقط میدونم طبق نیاز شما برای برنامه های ساده تا پیشرفته مناسبه
نگران عمر زبان های برنامه نویسی مخصوصا خانواده c نباشید
تمرین و یادگیری بستگی به خود آدم داره
mahdavy
دوشنبه 05 مرداد 1394, 21:46 عصر
آخه تا اونجایی که من میدونم سی پلاس پلاس برای پروژه های خیلی بزرگ و کارای علمیه.
با زبان دیگه ای نمیشه انجام داد کاراشو مثلا با جاوا؟
محیط گدافیکی خوب میشه درست کرد با سی پلاس پلاس؟
ممنون
محسن شامحمدی
دوشنبه 05 مرداد 1394, 23:31 عصر
داش تو هم خدا رو می خوای هم خرما
می گی می خوای برنامه های سیستمی بنویسی.کراس پلتفرم باشه.باهاش بشه هر کاری کرد
تنها زبانی که جوابت باشه c++ هستش.حالا این که شما وقتی واردش می شی و می بینی یادگیری یک زبان در عمل چقدر سخت تر از رویاها و خیال بافی هاتونه.بحثش جداست.
هیچ مشکلی توی برنامه های گرافیکی نداره.بخصوص با اومدن QT و فریمورک های دیگه.سی پلاس پلاس یکم راحت تر شده.
mahdavy
دوشنبه 05 مرداد 1394, 23:46 عصر
رویا و خیال بافی کدومه عزیز دل برادر.
من فقط دنبال بهترین راهم.
سختیش هم برام مهم نیست ولی کی از کار آسون بدش میاد؟
به هر حال باید سختی هر کاری بیارزه دیگه.
من دنبال همینم که ببینم میارزه یا نه وگرنه خودمم میدونم که ++c برای کاری که من میخوام بهترینه.
ممنون.
darknes666
دوشنبه 05 مرداد 1394, 23:47 عصر
با C++ میتونی هر کاری کنی اما ...
به خودت بستگی داره دقیقا مثل قلم و کاغذ هر آدمی میتونه از اون استفاده کنه یه وقت قلم و کاغذ برای یه نقاشی بچگانست یه وقت برای طراحی یک ساختمون 200 طبقه.
مدت یادگیری زبان و حرفه ای شدن توش به فاکتور هایی مثل IQوتلاش,پشتکار....بستگی داره پس نمیشه زمان خاصی رو براش در نظر گرفت برای هر فرد فرق داره.
یه چیزی هم بگم,اونم اینه که شما خیالت از عمر C++ راحت باشه به اندازه ای عمر میکنه که بشه ازش پول درآورد.
از طرفی شما بیس هر زبانی رو میتونی خیلی سریع یاد بگیری اما تو بحث الگوریتم...
متاسفانه شما نمیتونی بیشتر از حدی که هستی پیشرفت کنی و باید بدونی الگوریتم خیلی مهم تر از زبان برنامه نویسیه.
دقیقا مثل پیست مسابقه و ماشین.ماشین مهمه اما پیچیدگی مسیر یه چیز دیگست.شما میتونی ماشینو عوض کنی اما شکل مسیرو نه.
mahdavy
دوشنبه 05 مرداد 1394, 23:54 عصر
iq پایین که نیستم.(از میانگین بالاتر نباشم پایین تر نیستم مطمعننا)
پشنکارم هم که تو این چیزا خوبه خداروشکر.
تلاشمم که میکنم.
برای الگوریتم باید چیکار کنم؟
با تمرین ؟
خب هرچیزی یه راهی داره
mahdavy
دوشنبه 05 مرداد 1394, 23:58 عصر
دوستان متاسفانه جملات شما پر از انرژی منفی و منفی بینیه.:گریه:
میشه یکم امیدوار کننده تر صحبت کرد.
البته من قصد جسارت ندارما.
با تشکر
mahdavy
سه شنبه 06 مرداد 1394, 00:01 صبح
آیا الگوریتم نیاز به محاسبات پیچیده ریاضی داره؟
دارم میرم سوم راهنمایی.:خجالت:
یعنی باید قید برنامه نویسی رو بزنم؟
darknes666
سه شنبه 06 مرداد 1394, 00:03 صبح
بله هر چیزی راهی داره.اما مساله اینه که کی؟کجا؟چرا؟و چجوری؟
متوجه هستی چی میگم؟
چرا همه نمیتونن رتبه ی برتر کنکور بشن؟بعضی ها مهم نیست چقدر تلاش کنن یا چقدر زحمت بکشن.
آب,آبه آتیشم,آتیش.قرار نیست آتیش مثل آب عمل کنه.هدف من این نیست که شما رو ناامید کنم بلکه برعکس دارم راهو بهت نشون میدم.
سعی کن هدفتو متناسب با توانایی خودت انتخاب کنی وگر نه زندگی برات جهنم میشه.
الان بهتره به این فک کنی که بزرگترین کاری که دوست داری تو زمینه کامپیوتر انجام بدی چیه؟
بعد به تواناییت نگاه کن و واقع بین باش.ممکنه بهای رسیدن به هدفت خیلی سنگین تر از چیزی باشه که فکر میکنی.
راجب تمرین هم بگم که بله تمرین روی ماهر شدن تو اون زمینه خیلی کمک میکنه.اما ممکنه پیشرفت تو اون زمینه برای شما اینقدر کند باشه که ارزش نداشته باشه روش وقت بزاری.چون یکی میاد که از شما تو اون زمینه خیلی قوی تره و باعث دلسردی شما میشه.
شما الان بگو بالاترین هدفت تو برنامه نویسی که دوست داری بهش برسی چی هست؟
mahdavy
سه شنبه 06 مرداد 1394, 00:12 صبح
هدف نهایی من اینه که یه نرم افزار بزرگ بسازم.بزرگ نه از نظر حجیم بودن.
یه چیز جدید که قبلا نبوده و بکار خیلیا بیاد.
حتی اگه شده یه نرم افزار ساده باشه ولی محبوب و کاربردی باشه.
mahdavy
سه شنبه 06 مرداد 1394, 00:17 صبح
البته هدف بالاترم ساخت یه سیستم عامل جدیده که اگه خدا بخواد میخوام از الان شروع به جمع کردن پول کنم که در آینده بتونم یه تیم نرم افزاری ردیف جور کنم و بریم توکارش.:لبخند::لبخند::لبخند:
یکم تخیلیه.
darknes666
سه شنبه 06 مرداد 1394, 00:26 صبح
سن خوبیه برای شروع.
شما اول اول راهی.به فکر تنهایی کار کردن نباش چرا که همه ی نرم افزار های بزرگ به صورت تیمی ساخته شدن.اینم بهت بگم که الان همه ی ایده ها تقریبا تموم شدن تو هرچی بخوای درست کنی ساخته شده,همشونم کرک شدن.(یعنی همه مفت دانلود میکنن)
الگوریتم به شدت به ریاضی وابسته هستش.میتونم الان بهت الگوریتم هایی بگم که مخت بترکه :لبخند:
ممکنه با این حرفای من بگی بیخیالش,یا چه میدونم چرا اینقدر حرف منفی میزنن...
شما تلاشتو کن,بیس رو یاد بگیر و به حرف بقیه توجه نکن.اینم بدون تو این دوران روزای سختی میان که تو رو به چالش میکشن,نباید تسلیم بشی.امید یه عنصر انسانیه.نترس,به مسیرت ادامه بده.
اما بازم بهت میگم هدفت باید متناسب با تواناییت باشه وگرنه زندگی برات سخت میشه.
mahdavy
سه شنبه 06 مرداد 1394, 00:37 صبح
ایده که تموم نمیشه.
بینهایت ایده کشف نشده هست.
ولی قرار نیست همه بهشون برسن.
زمانی که ایده و چیزای جدید تموم شه وقتیه که دنیا به آخر میرسه.
خیلی ممنونم ازتون.
تقریبا شکم بر طرف شد.
وقتی همه چیز به تلاش بسته باشه آدم امیدوار میشه ولی من میترسم تلاشهام نتیجه ندن.نه اینکه به رویاهام نرسم.میترسم یهو یه تکنولوژی جدید بیاد و کلا برنامه نویسی هیچ و پوچ بشه.
یعنی الان هیچ راهی برای ساخت برنامه غیر قابل کرک شدن نیست؟
مثل آنتی ویروسا.
اگه شما جای من بودید برنامه نویسی روشروع میکردید یا نه؟
mahdavy
سه شنبه 06 مرداد 1394, 00:43 صبح
بنظرم هرکس تواناییش رو خودش تعیین میکنه.
آدما همه از یه جنسن ولی یکی میگه من میتونم و میشه انیشتین و یکی هم به این چیزا کاری نداره و میشه یه کارمند ساده.
darknes666
سه شنبه 06 مرداد 1394, 00:49 صبح
ببین دوست عزیز شما هنوز سنی نداری و خودت میگی به نظر من...
شما اول برو ساختار مغز انیشتین رو ببین بعدم برو ساختار مغز همون کارمند ساده رو ببین به حرفم میرسی.
در ضمن هر نرم افزاری یه روزی کرک میشه و نمیشه جلوشو گرفت و برای آنتی ویروس هم از reset trial استفاده میشه که یعنی همون مفت استفاده کردن.تکنولوژی که بخواد مثل هلو یه دفعه سبز بشه وجود نداره خیالت راحت.(ولی ممکنه به مرور زمان سبز بشه)
mahdavy
سه شنبه 06 مرداد 1394, 01:00 صبح
اولا که سن مشخص کننده هیچ چیز نیست.
دوما مثکه شما سعی داری همه چیزو سخت و دشوار و دنیارو جهنم ببینی که فقط فضایی ها توش موفقند.
ساختار مغز هم به کنار این مهمه که هرکس چه اندازه از مغزش استفاده میکنه.
یکی پشت میز میشینه و هر روز کارای تکراری ساده انجام میده.
یکی ساعات پیاپی مشغول تفکر و تعمق میشه .
شاید اگر اون کارمند مغز انیشتین را داشت باز هم همون کارمند ساده میشد ولی انیشتین با مغز اون کارمند باز هم یه دانشمند بزرگ.
darknes666
سه شنبه 06 مرداد 1394, 01:10 صبح
سن نشون دهنده ی تجربست.اگر شما نمیخوای قبول کنی دیگه..
من همه چیزو سخت نمیبینم شما داری تو 2015 زندگی میکنی یه سر به pdf های دکترا بزن تا بفهمی چی میگم.
درضمن تعریف شما از موفقیت با تعریف من از موفقیت فرق داره.
چه اندازه از مغز؟(متوجه نمیشم)
حرف آخرتون درسته البته تا حدودی درسته.
اما قبول ندارم که مغز ساده بتونه به هرچیزی که میخواد برسه.قبول نداری؟یه کامپیوتر قوی میتونه بازی سنگینو پردازش کنه اما یه کامپیوتر معمولی نه.مغز متوسط و قوی هم اینطورن.
mahdavy
سه شنبه 06 مرداد 1394, 01:33 صبح
مغز با کامپیوتر فرق میکنه خب.
مثلا اگه نمره یه مغز 20 باشه و یکی 18 .(از بیست نمره)
اگه نفر اول که مغز 20 داره به اندازه 5 ازش استفاده کنه از کسی که مغزش 18 عه و از مغزش به اندازه 10 استفاده میکنه خنگ تره.
اگه کامپیوتر قویتر رو بزاری رو پاور سیوینگ قدرتش کم میشه و ممکنه از یه کامپیوتر ضعیف رو حالت های پرفورمنس ضعیف تر عمل کنه.
بنابر این به حرف من میرسین که هر کسی هرچقدر بخواد میتونه.
در ضمن iq و قدرت مغز نسبیه.یعنی معیار دقیقی نداره.هرکس مغزش تو چیزی که دوس داره بهتر عمل میکنه.
mahdavy
سه شنبه 06 مرداد 1394, 01:40 صبح
در واقع اگر pdf همون دکترا رو خونده باشید متوجه میشید که هیچ کس از 100 درصد مغزش استفاده نمیکنه.امکانش نیست فعلا چون که:
امام صادق(ع) در این باره نکات قابل اعتنایی را ارائه فرموده اند:
“علم و دانش 27 حرف است. تمام آنچه پیامبران الهی برای مردم آوردند، دو حرف بیش نبود و مردم تاکنون جز آن دو حرف را نشناختهاند. اما هنگامی که قائم ما قیام کند، 25 حرف دیگر را آشکار و در میان مردم منتشر میسازد و دو حرف دیگر را با آن ضمیمه می کند تا 27 حرف انتشار یابد.
تجربه تو این دوره زمونه کم استفاده شده.(قصد توهین و جسارت ندارم)
همین الان یه پیرمرد بیاد تو تلویزیون صحبت کنه با اون همه تجربه همه میگن :این هیچی حالیش نمیشه.
darknes666
سه شنبه 06 مرداد 1394, 01:43 صبح
معلومه که فرق داره ولی شباهتاش زیاده.
درضمن منظورم من فول پاور بود دیگه اگر و اما منظورم نیست.
از طرفی حرف شما غلطه همه ی انسان ها از از مغزشون به طور کامل استفاده میکنن.این ثابت شده.چیز خیلی پیچیده ای هم نیست.اگر ادعا میکنی که انسان از همه ی مغزش استفاده نمیکنه بخشی از مغز رو مشخص کن که اگر نابودش کنیم شخص دچار نقص نشه.
در ضمن قدرت مغز رو شما اول تعریف کن تا بت بگم نسبی هست یا نه.ثابت شده افرادی که نابغه هستن تراکم کرتکس مغزشون بیشتر از افراد عادیه.شما با مدرک حرف بزن.خود انیشتین تراکم نورون های مغزش خیلی زیاد بوده از طرفی قسمت های خاصی از مغز که مربوط به تجسم فضایی میشه 5درصد از افراد عادی بزرگ تر بوده.از طرفی بخش کورپوس کالوزوم مغز انیشتین خیلی بزرگتر از افراد عادیه. ما برای جبران نقص خودمون,خودمونو میبریم تو رویای شیرین.این طبیعت بشره.
شما وقتی داری یه سوالو حل میکنی مغزتو نمیزاری رو حالت های مختلف که,شروع میکنی به حل کردن همین.
mahdavy
سه شنبه 06 مرداد 1394, 02:11 صبح
عقل و تفکر مثل روح میمونه.
تو جسم نیست که.
معیاری هم نیست هنوز برای این روح.
شما وقتی 2 بیست و هفتم علم هم ندونی نمیتونی از همه مغزت استفاده کنی.
حدیث امام صادق رو قبول ندارید دیگه تقصیر من نیست.
در ضمن آدم وقتی از تمام مغزش استفاده میکنه که کار هایی مثل طی العرض براش سادس.
و به جسم هم ربطی نداره در واقع مغز یه وسیلس بین روح و دنیای مادی که در واقع تفکر بر عهده روحه.
این چیزا رو نمیشه با معیاری سنجید.
شما یه مقدار سخت میگیرید و چیز های ساده رو گنده میکنید.
در ضمن همون مغز هم با استفاده مداوم تقویت میشه و نمیشه گفت کسی که خنگه تا ابد خنگ میمونه بلکه توانایی حل مسئله با کار های ساده ای مثل حل کردن جدول سودوکو تقویت میشه و اینو نمیشه انکار کرد.
انسان از همه مغز استفاده میکنه ولی فقط درصدی ازش رو.
وقتی فقط 10 درصد از cpu تون در حال کاه همش درگیره ولی 100 درصد نیست.
darknes666
سه شنبه 06 مرداد 1394, 02:28 صبح
شما اول میگی مغز مثل کامپیوتر نیست بعد اومدی مقایسه میکنی؟
جواب سوال من رو ندادین.
اگر ادعا میکنی که انسان از همه ی مغزش استفاده نمیکنه بخشی از مغز رو مشخص کن که اگر نابودش کنیم شخص دچار نقص نشه.
درضمن یه سرچ بزن تو گوگل میبینی من راست میگم یا شما.
حوصله ی بحث کردن در مورد چیزای فلسفی رو ندارم.شما فقط در زمینه چیزایی با من بحث کن که مادی باشه.درضمن تقویت شدن مغز تا یه جایی ادامه داره.
راجب درصد cpu حرف زدی,اصلا میتونی برام تعریف کنی این درصد یعنی چی؟
از طرفی شما که میگی تفکر تو جسم نیست پس هوش مصنوعی کشکه؟
mahdavy
سه شنبه 06 مرداد 1394, 02:39 صبح
هوش مصنوعی که عقل نداره خب.
فقط یه سری کارای پیش فرض رو انجام میده.
یه مثال میزنم و تمام .
شما میخوای یه جرعه آب بنوشی.
مجبوری برای این کار از کل لیوان استفاده کنی و اگه یه تیکش سوراخ باشه آب میریزه بیرون.
ولی کل لیوان پر نیست و فقط یه جرعه توشه.
مغز هم همینه و از کجا میتونی اثبات کنی انیشتین از اول باهوش بوده؟ شاید کم کم اینجوری شده که احتمالا همینه.
همه انسان ها به جز موارد خاص و ارثی تقریبا مغزشون یکیه ولی به مرور تغییر میکنن و مغزشون به شکل متفاوتی پرورش پیدا میکنه.
بازم میگم قصد توهین یا جسارت ندارم فقط یه گفتگوعه.:قلب::قلب::قلب:
mahdavy
سه شنبه 06 مرداد 1394, 02:45 صبح
در ضمن منظور اصلی من تفکر انسان بود.
ماشین ها پردازش میکنند نه تفکر.
darknes666
سه شنبه 06 مرداد 1394, 02:47 صبح
هوش مصنوعی که عقل نداره!!!؟
ربطی نداره عزیز یه چن صد سال دیگه هوش مصنوعی میتونه به سطح مغز هم برسه, شایدم بهتر.
هوش مصنوعی هم فکر میکنه دیگه.وقتی یه عکس ماشین میدی به کامپیوتر میگی شماره پلاکشو در بیار,این چیه پس؟
خب اتفاقا انیشتینم اینطوری بوده دیگه,چندتا انیشتین داریم؟!چندتا هایزنبرگ داریم؟...
خاص حساب میشه دیگه, چیز نرمالی نیست که.
درضمن به سوال های منم جواب نمیدی.
درصد cpu تعریفش چیه؟میدونی؟
اگر ادعا میکنی که انسان از همه ی مغزش استفاده نمیکنه بخشی از مغز رو مشخص کن که اگر نابودش کنیم شخص دچار نقص نشه.
mahdavy
سه شنبه 06 مرداد 1394, 02:57 صبح
صد بار جواب دادم ولی شما نگرفتی.
انسان از همه مغز استفاده میکنه ولی مثلا از یه بخش خاص بصورت تمام قدرت استفاده نمیکنه.
یه مثال دیگه.
وقتی با ماشین در حال حرکت با سرعت 20 کیلومتر در ساعت هستید کل موتور کارمیکنه.
ولی اون ماشین میتونه با سرعت 200 کیلومتر در ساعت هم بره.
ولی فقط 20 تا میره.
درصد قدرت cpu منظورم بود.
mahdavy
سه شنبه 06 مرداد 1394, 02:59 صبح
آیا کامپیوتر و هوش مصنوعی میتواند فرق بین خوب و بد را تشخیص بدهد؟
معلومه که نمیتونه پس تفکر نمیکنه و فقط بر اساس یه سری چیزای از پیش تعیین شده کار انجام میده و قدرت تصمیم گیری هم نداره.
darknes666
سه شنبه 06 مرداد 1394, 03:05 صبح
ببین دوست عزیز خودت هی داری میپیچونی.موتور ماشین چه ربطی داره به مغز آخه؟
داری مثل عوام جواب میدی.عزیز شما میگی داری با 20 میری خب وقتی داری با 20 میری از تک تک اجزای موتور استفاده میشه دیگه.(کجا ی موتور میمونه که استفاده نشه؟)
شما منظورت ظرفیت مغز هست که دقیقا منظور منم همینه ظرفیت مغز شما ام محدود.اون موتور دیگه بیشتر از 200 نمیکشه مغز تو ام همینطوره بالاخره یه جایی میرسه که دیگه مغزت نمیکشه.
حالا من مثال میزنم مثلا وقتی بت میگن ذهنی ضرب 2رقم در 2رقم انجام بده میتونی ولی وقتی میشه 5 رقم در 5رقم کم میاری در حالی که ممکنه یه شخص دیگه بتونه 5در 5 رقمی رو ذهنی بگه.درضمن درصد usage منظورت بود نه قدرت.
راجب هوش مصنوعی چی؟وقتی یه عکس ماشین میدی به کامپیوتر میگی شماره پلاکشو در بیار,این چیه پس؟
خوب و بدم نسبیه عزیز.چیزی که نسبیه برای بشرم نسبیه برای هوش مصنوعی هم نسبیه.
مگه مغز خودت چطور کار میکنه؟یه چیزای از پیش تعیین شده داری بر اساس اونا جلو میری.
mahdavy
سه شنبه 06 مرداد 1394, 15:01 عصر
موضوعات بی حاصل رو ول کنید.
من الان چیکار کنم؟
شروع کنم یا نه؟
mahdavy
سه شنبه 06 مرداد 1394, 15:17 عصر
اگه راهی برا جلوگیری از کرک وجود نداره پس چرا این همه برنامه نویس دارن با کلی زحمت کار میکنن؟
پیام حیاتی
سه شنبه 06 مرداد 1394, 18:51 عصر
سلام
پسر خوب درست رو در یکی از گرایش های پزشکی ادامه بده ، زمان و هزینه رو برای گرایش از رشته ای که دومین آمار بیکاری را در ایران به خودش اختصاص داده تلف نکن.
این رو به عنوان یک برادر بزرگتر و شخصی که چندین سال به عنوان مدرس و برنامه نویس وب فعالیت می کنم از بنده قبول کن.
موفق باشید.
dele514
سه شنبه 06 مرداد 1394, 22:25 عصر
از بس شنیدم برو تجربی دیگه حالم بهم میخوره و الانم اومدم ریاضی همش میگن برو تربیت معلمی یا دبیری....
اینو در نظر داشته باش که پزشکی و ... کشک نیست.یا دانشگاه سراسری باید قبول شی یا هیچی اگر هم قبول شدی دیگه زندگی نداری(حجم عظیم اطلاعات و حفظ کردنی که اینو یه سالخوردشون بهم گفت برای نمونه سرچ کن بیو شیمی بعد می فهمی پزشکی یعنی چی)
نمی گم برنامه نویسی اوضاع خوبی داره و هر کسی با مادرش قهر میکنه وارد این حوضه میشه نه ولی همه چیز بر می گرده به خود آدم.اون طراح وبی که سایت طراحی میکنه 20 هزار تومن برنامه نویسه و اونی هم که جاوا کار میکنه و ATM های بانک ها و یا سیستم بلیت الکترونیک اتوبوسرانی و یا ...... طراحی میکنه برنامه نویسه(در ضمن به قول یکی از دوستان وارد شدن به برنامه نویسی آسونه اما موندن توی اون نه)
به هر حال تصمیم با خودته
[younes]
چهارشنبه 07 مرداد 1394, 11:37 صبح
نظرمن خیلی خلاصه => "برنامه نویسی گاو نر میخواهد و مرد کهن"
مطمنا اگر بخوای برنامه نویس بشی همه چیز دانشگاه نیست به شما توصیه نمی کنم اما من خودم دو سه سالیه دبیرستان رها کردم از وقتی که بیدار هستم پشت کامپیوتر کد میزنم و یا مشغول مطالعه ام و هر چی بیشتر میخونم بیشتر علاقه مند میشم , درسته دوستام ترکم کردن و تو روابط اجتماعی به مشکل خوردم اما من این طور زندگی کردن رو دوست دارم . و البته شرایط من خاص چون نیازی به کار کردن ندارم.
mahdavy
چهارشنبه 07 مرداد 1394, 12:33 عصر
هر چقدر فکر میکنم میبینم چیزی رو بیشتر از برنامه نویسی دوست ندارم.
اصلا وقتی تایپ میکنم انرژی میگیرم.
شایدم موفق شدم.
سعیمو میکنم.
بهتر از افسوس خوردن فرداعه که چرا نرفتم دنبال علاقم.
ممنون از همتون.
mahdavy
چهارشنبه 07 مرداد 1394, 12:37 عصر
با ورداشتن تحریم ها و توافق ممکنه تعقییری تو کپی رایت در ایران ایجاد بشه؟
اگه بشه خیلی خوب میشه.
mahdavy
شنبه 10 مرداد 1394, 17:15 عصر
چرا جواب نمیدید؟
Ali.hitter
دوشنبه 12 مرداد 1394, 03:28 صبح
سلام ؛ تقریبا سن تو شروع کردم . . .
فقط یک جواب نیست ، یک پست هم نیست!
اول زبان انگلیسیتو خوب کن ، بعد استفاده از گوگل و اینترنت رو یاد بگیر . . .
و قبل از شروع برنامه نویسی ؛ مفاهیم شبکه و معماری سیستم های کامپیوتری رو درک کن ؛ و با یه زبون ساده (پایتون مثلا) شروع کن . . .
C-man 15
دوشنبه 12 مرداد 1394, 08:24 صبح
با سلام
به نظر من و تجربه ای که داشتم دور c و C++ رو یه خط قرمز بکش و اصلا به ترفشون نرو چون دچار شکست میشی فهمیدن سینتکسشون برای آدمهایی که به عنوان اولین زبونشون انتخاب کردن سخته , جاوا هم به نظر من انتخاب نکنی بهتره و می تونی سی شارپ رو یادبگیری نه در سطح حرفه ای فقط 6,8 ماه کار کن و بعد می تونی هم C++ رو یادبگیری هم JAVA
mahdavy
دوشنبه 12 مرداد 1394, 08:54 صبح
از #c بدم میاد.نمیدونم چرا.(8 ماه واسه سی شارپ وقت گذاشتن اصرافه واقعا 3 ماه هم زیادشه):متفکر:
پایتون و جاوا رو هرکدومو 10 روز کار کردم ولی بخاطر دو دل بودن ول کردم.
پایتون که اصلا منابع درست و حسابی نبود که یاد بگیرم.(خیلی کم و ناقص بودن و بیشترشون فقط مقدمات رو میگفتن)
انگلیسیم بدک نیست.
سرچ کردن و کار با اینترنتمم خوبه.(3 ساله تمام اوقات بیکاریمو رو تو نت میچرخم.):لبخند:
مفاهیم شبکه واسه چی؟
راستیتش من با سختی برنامه نویسی مشکلی ندارم فقط از این بدم میاد که کلی پیش نیاز و پس نیاز داره و یه راست نمیشه رفت سر اصل مطلب.
اگه بخوام 6 ماه وقت بزارم بعدش تازه شروع کنم که افسردگی میگیرم.:ناراحت:
آقا اینقد سختش نکنید خب.
الان من یه زبان برای برنامه نویسی میخوام که هم محدودیتش کم باشه.(برای ساخت نرم افزار های بزرگ و قابل اجرا در چند سیستم عامل مشکلی نداشته باشه.)
هم اینکه سر راست باشه.(برای یه کار نیاز به 60 تا کتابخونه نباشه و تکلیف آدم مشخص باشه)(پایتون اینجوری نبود.)
در واقع بین جاوا و ++c گیر کردم.
لطفا پاسخ بدید.
با تشکر
C-man 15
دوشنبه 12 مرداد 1394, 14:22 عصر
من وقتی می خواستم زبانمو انتخاب کنم دقیقا مثل تو بودم عاشق C++ و قدرتش و 9 ماه وقتم صرف یادگیری C++ کردم و نتونستم یاد بگیرم سینتکسش برام سخت بود ولی فهمیدم که همه زبان ها در جای خود قدرتمند هستند
اگه 6,8 ماه C# کار کنی اصلا وقتت هدر نمیره و فرقشون اینه که اگر شما 6,8 ماه C# کارکنی C++ رو راحت یاد می گیری روحیه و علاقه ات هم زیاد میشه و زمان یادگیریت کم ولی اگه کارنکنی سرعت یادگیریت کند میشه و افسرده میشی و رحیه و علاقت کم میشه و زمان یادگیریت زیاد میشه.
و یه برنامه نویس نباید فقط به C++ اکتفا کنه و باید چند تا زبان بلد باشه
به حرف من گوش کن وگرنه پشیمان میشی من هم یه دوستی داشتم که اینهارو بهم گفت من گوش نکردم و الان پشیمانم
و یه چیز دیگه که وقتی تو سینتکس زبان دچار مشکل می شی و نمی تونی درک کنی برو جلو اگه جلو بری یاد می گیری
mahdavy
دوشنبه 12 مرداد 1394, 22:02 عصر
اگه میگفتید یه چیزی مثل جاوا رو یاد بگیر قطعا حرفی نمیزدم.
ولی آخه C#?(برای بالا رفتن از اورست توی توچال تمرین نمیکنن.)(برای حفر قنات قبر نمیکنن)(در واقع برای انجام یه کار سخت با یه کار آسون نمیتونید برا خودتون راحت ترش کنید.)
البته قطعا راحت تر میشه.ولی آیا این قدر آسون تر میشه که بخاطرش این همه وقت گذاشت.(نمیدونم چرا کلا برنامه نویسا اهمیت زیادی به عمر نمیدن.)(8 ماه کم نیست خب)
تا اونجایی که من میدونم زبان هایی مثل سی شارپ فقط آدم رو تنبل میکنند و از راه نادرست به اون هدف گنده هه میرسونن.
جدا من دلیلی نمیبینم که 8 ماه یه زبان که کاربرد زییادی برام نداره رو کار کنم.(نمیگم حرف شما غلطه میگم که دلیل اصلیشو بگید.)
آخه من از این ور اون ور کردن متنفرم.(راه سر راست میخوام.-.راه اسون با سر راست متفاوته اشتباه نشه.)
من خودم دیدم اکثر کسایی که با چیزایه آسون تر شروع کردن بعدش تو سخته گیر کردن و پشیمون شدن.
لطفا راهنمایی کنید.(قصد ندارم وقت کسی رو بیخود بگیرم.)(هر کسی حق داره برای مدت طولانی که میخواد وقت بزاره تحقیق کنه.)
با تشکر
محمد فدوی
سه شنبه 13 مرداد 1394, 18:18 عصر
ممنون.
یه چیزایی دسگیرم شد ولی دقیق نه.
اگه میشه خودتون بکم توضیح بدید.
برای برنامه های تحت سیستم عامل (بیشتر ویندوز و لینوکس)
کدوم بهتره؟
کاراییش هم مهمه یعنی محدود نباشه.
دمتون گرم.:قلب::قلب::قلب:
هدف اون عکس این نبود که باهاش زبان انتخاب کنی! هدف این بود که متوجه شی مهمتر از علاقه، تعیین هدف از برنامهنویسیه.
ممکنه شما علاقه به توسعهی نرمافزارهای آزاد داشته باشید. اونوقت من احتمالا زبانی مثل Lisp یا Python رو پیشنهاد میدم! در صورتی که برای برنامهنویسی کاملا تجاری احتمالا فریمورکهایی مثل داتنت یا سیشارپ انتخابهای بهتری هستن. و این باز هم مطلق نیست! پس به جای اینکه از من نوعی مشاوره بخوای من حرفای بیاساس تحویلت بدم بهتره خودت هدف و علاقهت رو بسنجی و بعد از اینکه یه اکوسیستم منطبق بر اینا پیدا کردی دیگه زیاد وسواس به خرج ندی و همون رو ادامه بدی.
آیا کامپیوتر و هوش مصنوعی میتواند فرق بین خوب و بد را تشخیص بدهد؟
معلومه که نمیتونه پس تفکر نمیکنه و فقط بر اساس یه سری چیزای از پیش تعیین شده کار انجام میده و قدرت تصمیم گیری هم نداره.
تعریف یه ماشین هوشمند، میگه که ماشین هوشمند ماشینیه که میتونه درک دقیقی از پدیدهی «خود» داشته باشه. یعنی باید خودش رو بشناسه. درحال حاضر کسی نتونسته چنین ماشینی بسازه. البته آزمایشهایی مثل روبوت گک نتایج عجیبی نشون دادند ولی هنوز کسی نتونسته اثبات کنه که یه ماشین هوشمند ساخته، پس هرآنچیزی که در کامپیوتر مطرحه حداکثر یه «هوش مصنوعی» هست.
اما در مورد سؤالت، کامپیوتر تفاوتی بین «خوب و بد» یا «زشت و زیبا» یا مثلا «سفید و مشکی» قائل نیست. شما کافیه بتونی پروسهی مورد نظرت رو توی متدهای موجود Machine Learning، مثل شبکهی عصبی یا SVM یا چندین و چند روش دیگه برای ماشین ملموس کنی و اونوقت اون ماشین میتونه خیلی خوب اون تشخیص رو انجام بده، مثل تشخیص بین خوب و بد؛ اما پیششرط این توانایی، موفقیت شما در پیادهسازیه.
موضوعات بی حاصل رو ول کنید.
من الان چیکار کنم؟
شروع کنم یا نه؟
آره شروع کن. هدفت و علاقهت رو با راههای موجود بسنج و بعد از اینکه انتخابت رو کردی الکی وسواس به خرج نده!
اگه راهی برا جلوگیری از کرک وجود نداره پس چرا این همه برنامه نویس دارن با کلی زحمت کار میکنن؟
اولا اینکه آره درسته هیچوقت نمیشه بصورت مطلق از دزدی نرمافزار جلوگیری کرد. فقط میشه این روند رو برای کرکر پرهزنیه و سختتر کرد تا براش صرفهی کمتر یا حتی ضرر داشته باشه.
راه اصلی جلوگیری از دزدی نرمافزار فرهنگسازی و اصلاح اخلاق کاربراست. توی ایران درسته که خیلی از برنامهنویسا دارن با جون و دل تلاش میکنن، ولی همگی دارن از ویندوز کرک شده، احتمالا یه ابزار برنامهنویسی کرک شده مثل Visual Studio و کلی نرمافزار دزدی دیگه استفاده میکنن و منطقی نیست که انتظار داشته باشن کسی نرمافزارشون رو ندزده!
خیلی کم میبینیم برنامهنویسایی رو که حاضرن به خاطر علاقهی خودشون برای احترام به حق نشر توسعهدهنده، یا بابت نرمافزارایی که استفاده میکنن پول بدن، یا به یه محیط رایگان و آزاد مثل گنو/لینوکس مهاجرت کنند.
پ.ن: من نمونهی فردی هستم که تجربی خونده و الان دانشجوی دکترای دامپزشکیام و دارم برنامهنویسی هم میکنم و ازش پول هم در میآرم.
HamidRezaArzaghi
چهارشنبه 14 مرداد 1394, 12:19 عصر
شاید بنظر این قضیه تکراری باشه.
ولی من با یک هفته تحقیق بی وقفه هنوز به جوابم نرسیدم.:عصبانی++:
هدف من ساخت برنامه های تحت سیستم عامله.
تاحالا تا حدودی با پایتون و جاوا و ++c آشنا شدم.
پایتون منابعش کمه و بنظرم فقط بدرد کارای وب میخوره.
++c هم خیلی سخت بود.:گیج:
جاوا رو خیلی مطمعن نیستم.:متفکر:
سی شارپ چطوره؟
چون من دوس دارم برای هر سیستم عاملی یه راهی داشته باشم از سی شارپ خیلی خوشم نمیاد.
زمان یادگیریش خیلی مهم نیست ولی هرچی کمتر بهتر.
یچیزی که در آینده بکارم بیاد.
حالا بنظر شما چی مناسبه؟
با تشکر.
سی شارپ زبان بسیار قدرتمندی توی اکثر پلتفرم ها هست. به خصوص برای پلتفرم ویندوز یکی از بهترین گزینه هاست. ولی اگر میخواهید با یک زبان به راحتی بتوانید برای هر پلتفرمی برنامه بنویسید جاوا بهترین گزینه هست
[younes]
چهارشنبه 14 مرداد 1394, 13:40 عصر
یاد گرفتن برنامه نویسی با یاد گرفتن سینتکس یه زبان فرق میکنه. وقتی برنامه نویس باشی میتونی به راحتی از هر زبانی به دیگری switch کنی فقط یه سری نکات و تفاوت ها وجود داره .
mahdavy
چهارشنبه 14 مرداد 1394, 14:15 عصر
فرض کنید بتونم از پس سختی ++c بر بیام.
آیا بهترین گزینس؟
از جاوا هم خوشم نمیاد چون کلی بند و بسات داره .(jdk,sdk,adt,,وغیره)
سی شارپ برای نرم فازارای کاربردی کوچیک خوبه.(درسته؟)
قبلا گفته بودم یه چیزی میخوام که وسط راه توش گیر نکنم و مجبور بشم زبان عوض کنم و مهمتر از پلتفرم برام قابلیت هاشه اینکه بشه هر نوع نرم افزار ساخت.
در کل به نظر خودم بهترین همون cpp باشه چون که نه از جاوا خوشم میاد نه از سی شارپ.
آیا گزینه دیگه ای هست؟
C-man 15
پنج شنبه 15 مرداد 1394, 15:11 عصر
;2248880']یاد گرفتن برنامه نویسی با یاد گرفتن سینتکس یه زبان فرق میکنه. وقتی برنامه نویس باشی میتونی به راحتی از هر زبانی به دیگری switch کنی فقط یه سری نکات و تفاوت ها وجود داره .
به نقطه خیلی خوبی اشاره کردید
ببینید شما اگه یه زبانی رو یاد بگیرید خیلی راحت می تونید زبان دیگه ای رو هم یاد بگیرید مثلا اگر جاوا بلدید سی شارپ رو به راحتی یاد میگیری یا اگه php رو بلدید به راحتی C++ رو یاد می گیرید
پایتون منابعش کمه
اگه منظورتون منابع انگلیسی بود کم نیست و خیلی هم زیادند ولی اگر منظورتون منابع فارسی بود اگه یه فرد فقط به منابع فارسی اتکا کنه هیچ وقت نمیتونه موفق بشه چون منابع فاری کامل نیستند کم و خیلی کم هستند اگه یکم پیشرفت کنید باید از منابع انگلیسی استفاده کنید مثلا من خودم php کار می کنم و اول از منابع فارسی یاد می گرفتم ولی بعدا که یکم پیشرفت کردم از منابع انگلیسی استفاده می کنم
mahdavy
پنج شنبه 15 مرداد 1394, 18:36 عصر
اگه منظورتون منابع انگلیسی بود کم نیست و خیلی هم زیادند ولی اگر منظورتون منابع فارسی بود اگه یه فرد فقط به منابع فارسی اتکا کنه هیچ وقت نمیتونه موفق بشه چون منابع فاری کامل نیستند کم و خیلی کم هستند اگه یکم پیشرفت کنید باید از منابع انگلیسی استفاده کنید مثلا من خودم php کار می کنم و اول از منابع فارسی یاد می گرفتم ولی بعدا که یکم پیشرفت کردم از منابع انگلیسی استفاده می کنم
مشکل اینجا بود که من در حد یکم پیشرفت هم پیدا نکردم.
کامبیز اسدزاده
جمعه 16 مرداد 1394, 06:56 صبح
اگه هدف شما رسیدن به پول هست و اونم سریع و در بازار کار ایران برید سراغ زبان های دات نتی مثل C# و VB.NET
اگه هدفتون وب هست برید سراغ PHP با HTML , CSS , JS
ولی نه اگه هدفتون برنامه نویس شدن هست و میخوای معنای واقعیه برنامه نویسی رو درک کنی و برنامه ای بنویسی که تو دنیا رقابت کنه برو سراغ C++ باهاش میتونی هر کاری که دلت بخواد انجام بدی.
درضمن C++ سخت هست ولی شیرین هم هستش دلیلش اینه به شما امکان آزادانه برنامه نویسی کردن رو میده یعنی هر چیزی میخوای میتونی خلق کنی.
دلیل اینکه C++ رو پیشنهاد میکنم در این لینک آمده است : http://barnamenevis.org/showthread.php?501356-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-C-%E2%80%8E%E2%80%8E%E2%80%8E%E2%80%8E%E2%80%8E%E2%8 0%8E%E2%80%8E%E2%80%8E%E2%80%8E%E2%80%8E-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%DA%86%D9%87-%D9%85%D8%B2%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%86%D8%B3%D8%A8%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF
شاید بعضی از بخش هایش گنگ باشه سوالی بود بپرسید پاسخ میدیم.
mahdavy
جمعه 16 مرداد 1394, 12:33 عصر
وب دیگه بنظرم داره کاراییش کم میشه.(تو این زمینه رشد خیلی سریعه.)
هدف من بیشتر یه برنامه نویس حرفه ای شدنه و مسابقات بیان رو هم دوس دارم شرکت کنم.
هر زبانی تو یه دوره پولسازه مثلا الان سی شارپ و جاوا و غیره و اینا تغییر میکنن و من میتونم بعد c++ راحت تر اونی که پولسازه رو یاد بگیرم.(درسته؟)
الان یه هفتس دارم C++ کار میکنم جدا مثل هیچ زبان دیگه ای نیست و تقریبا تمام مشخصات مورد نیازمو داره.
بنظرم با افزایش منابع آموزشی یاد گرفتن c++ یه مقدار آسون تر شده.
قبلا اون مقاله رو خونده بودم.
با توجه به این که تا وقتی من به بازار کار برسم خیلی چیزا فرق کرده فکر نکنم عاقلانه باشه زبان های دات نتی رو یاد بگیرم.(باید اول جای پامو سفت کنم.)
دم همه کسایی که وقت گذاشتن و جواب دادن گرم.:قلب:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.