PDA

View Full Version : سوال: مشکل در اجرای برنامه

mehdi313313
دوشنبه 05 مرداد 1394, 23:34 عصر
سلام و خداقوت
ببخشید من ابزار مورد نیاز java رو نصب کردم ولی برنامه ای که می نویسم و اجراش می کنم خطایی به صورت زیر می ده
errore:could not find or loud main class text1. Text1

امکان داره خطا از compiler و jdk باشه؟
برنامم هم خطای دستوری نداره و ساده است ولی اجرا نمی شه

محمد فدوی
سه شنبه 06 مرداد 1394, 00:45 صبح
کد برنامه‌ت رو هم بذار.

Moslem_Pc
پنج شنبه 22 مرداد 1394, 01:50 صبح
سلام و خداقوتببخشید من ابزار مورد نیاز java رو نصب کردم ولی برنامه ای که می نویسم و اجراش می کنم خطایی به صورت زیر می دهerrore:could not find or loud main class text1. Text1امکان داره خطا از compiler و jdk باشه؟برنامم هم خطای دستوری نداره و ساده است ولی اجرا نمی شهدوست عزیز آیا بعد از نصب جاوا، تغییرات لازم رو توی بخش Environment Variables دادید؟

MohseN16
پنج شنبه 22 مرداد 1394, 14:17 عصر
دوست عزیز آیا بعد از نصب جاوا، تغییرات لازم رو توی بخش Environment Variables دادید؟

این اروری که دوستمون میگن ماله زمانیه که جاوا کلاس و توی فولدرا پیدا نمیکنه، ی تست بزنین توی command-prompt دقیقا همین ارور و میده.

سلام و خداقوت
ببخشید من ابزار مورد نیاز java رو نصب کردم ولی برنامه ای که می نویسم و اجراش می کنم خطایی به صورت زیر می ده
errore:could not find or loud main class text1. Text1

امکان داره خطا از compiler و jdk باشه؟
برنامم هم خطای دستوری نداره و ساده است ولی اجرا نمی شه

لطفا دستور هایی که به command-prompt میدید و به اضافه کدتون رو اینجا بزارید.

melina_007
پنج شنبه 05 شهریور 1394, 09:45 صبح
سلام دوستان
من یه سوال در مورد برنامه نویسی جاوا کارت دارم ، تاپیک های مناسب پیدا نکردم ،مجبور شدم اینجا بپرسم. پیشاپیش عذرخواهی میکنم.
من وقتی میخوام این پیکیج ها و خیلی پیکیج های دیگه رو import کنم اررور میده ، در صورتی که چند تا ورژن jdk رو دانلود کردم . واقعا لطف میکنید کمک کنید ، خیلی نیاز فوری دارم .

import javacard.framework.APDU;
import javacard.framework.ISO7816;
import javacard.framework.Applet;
import javacard.framework.OwnerPIN;

melina_007
پنج شنبه 05 شهریور 1394, 09:52 صبح
حتی یه مورد فایل .jar رو خودم از این سایت پیدا کردم و استفاده کردم ولی بقیه چون اسمشون یکی نیست ، نمیتونم پیدا کنم
http://www.java2s.com/Code/Jar/j/Catalogj.htm