PDA

View Full Version : انجام دادن عملیاتی در موقع خروج کاربر

hormoz1
یک شنبه 11 مرداد 1394, 01:56 صبح
من می خواهم کار کنم که وقتی کاربر از وبسایت خارج می شود یک کاری انجام دهم اما مشکلاتی است من از تابع unload در jquery استفاده می کنم که این تابع در اینترنت اکسپولر کار نمی کند و همچنین یک هکر می تواند چون javascript است این تابع را از کار بی اندازد و در سایت من اختلال ایجاد کند کسی می داند من باید چکار کنم ؟

hormoz1
یک شنبه 11 مرداد 1394, 21:00 عصر
کسی نیست پاسخ بده 39 تا بازدید یک پاسخ کسی نداده ؟

hormoz1
یک شنبه 11 مرداد 1394, 22:27 عصر
44 تا مشاهده هیچ کس بجوز من پاسخ نداده !

amirali0079
دوشنبه 12 مرداد 1394, 20:11 عصر
هکر نمیتونه از کار بندازه تابع رو مگه اینکه کلن نفوذ کنه به سرور شما
لطفا بگو کاربردش واست چیه شاید راه بهتری باشه

hormoz1
سه شنبه 13 مرداد 1394, 17:05 عصر
ببینید میتواند کد های جاوا اسکریپت در سمت کامپیوتر بازدید کننده پردازش می شود و برای کسی که از سایت بازدید می کند می تواند آن ها را از کار بی اندازد و برای همین هم است که بعضی مرورگر ها مثلا از بعضی توابع جاوا اسکریپت پشتیبانی نمی کنند.

ویرایش : برای چت روم است می دانم راه های بهتزی هم هستولی این راه را می خواستم ببینم کسی می داند چکار کنم که هکر نتواند در سایتم اختلال ایجاد کند.

SCoder
چهارشنبه 14 مرداد 1394, 02:16 صبح
دوست عزیز همانطور که خودت هم با خبر هستی کد های جاوا اسکریپت بیشتر برای جلوه های بصری به کار میرود و نباید از آن برای انجام کار های که ممکن است باگ امنیتی ایجاد کند استفاده شود و از طرف دیگر یک کاربر ممکن است به طور کلی جاوااسکریپت مرورگر خود را غیرفعال کرده باشد که در این صورت باز هم کد نویسی با جاوا اسکریپت بی فایده خواهد بود (گاهی بعضی از وبسایت ها در هنگام خروج کاربر پیامی را نمایش میدهند که به نظر شخصی من این یک امر آزار دهنده است و تا آنجا که می شود باید از این کار صرف نظر شود ...)