View Full Version : فراخوانی قایل asp در HTML
m_shadow
سه شنبه 24 مرداد 1385, 06:49 صبح
با سلام خدمت دوستان
من تازه طراحی صفحات وب رو با ASP شروع کردم دو تا سوال داشتم
1- میخوام بدونم کدی رو که نوشتیم و ذخیره کردیم مثلا نمایش زمان جاری رو با نام time.asp ذخیره کردیم و این رو میخوایم در صفحه اصلی html خودمون فراخوانی کنیم چطور میشه این کار رو انجام داد
2- فرق دومین با هاست چیه فقط میدونم که رو یکی کد های html بار گزاری میشه و روی یکی دیگه فایل ها مثل فایل هایی که برای دانلود قرار میگیره یا بانک اطلاعاتی اگه اشتباهه بهم بگید و لطف کنید بگید کدوم یکی مربوط به کدوم یکی است
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم
mfsh_1369
سه شنبه 24 مرداد 1385, 09:35 صبح
برای اجرای فایل های asp بر روی کامپیوتر خود باید از نرم افزار IIS استفاده کنید.
در مورد فرق بین host و domain شما کاملا اشتباه کردید.
host - مقدار فضایی از server است که شما فایل های مربوط به وب سایت خود را بر روی آن قرار می دهید که می تواند این فایل ها شامل فایل های asp و html و database و... باشد.
domain - نامی است که شما برای وب سایت خود انتخاب می کنید و آن را ثبت می کنید و کاربران برای فراخوانی وب سایت شما از این نام استفاده می کنند .
MFSH
3nitro
سه شنبه 24 مرداد 1385, 23:57 عصر
با سلام خدمت دوستان
من تازه طراحی صفحات وب رو با ASP شروع کردم دو تا سوال داشتم
1- میخوام بدونم کدی رو که نوشتیم و ذخیره کردیم مثلا نمایش زمان جاری رو با نام time.asp ذخیره کردیم و این رو میخوایم در صفحه اصلی html خودمون فراخوانی کنیم چطور میشه این کار رو انجام داد
2- فرق دومین با هاست چیه فقط میدونم که رو یکی کد های html بار گزاری میشه و روی یکی دیگه فایل ها مثل فایل هایی که برای دانلود قرار میگیره یا بانک اطلاعاتی اگه اشتباهه بهم بگید و لطف کنید بگید کدوم یکی مربوط به کدوم یکی است
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم
1- چون تازه شروع کردید احتمالا به زودی به این بخش فراخوانی صفحات میرسین (مگه اینکه مرجعتون هیچی نگفته باشه) . صفحه اصلی تون مثلا index.asp کافیه هر قسمتش که میخواین این کد رو بذارید :
<!-- #include file="time.asp" -->
اینجا که time یک مثال بود چون به راحتی میشه در هر جای صفحه asp این تابع رو گذاشت و نیازی به الحاق کردن و فراخوانی اون نیست اما برای صفحاتی مثل صفحاتی که حاوی توابع ، ثابت ها و ... شما اونها رو در یک فایل مثل cons.asp قرار میدید بعد در سایر صفحات اون رو فراخوانی میکنی .
2- تعریفتون کاملا اشتباه بود . دومین نام وب سایت شما هست مثل www.yahoo.com و هاست مقدار فضا برای فایلهای شما اعم از html و asp و بانکهای اطلاعاتی و ...
m_shadow
چهارشنبه 25 مرداد 1385, 05:37 صبح
با تشکر از شما دوستان عزیز
mehrad.net
جمعه 27 مرداد 1385, 00:44 صبح
این کد :
<!-- #include file="time.asp" -->
در صفحات با پسوند .htm کار نمی کنه.باید در فایل با پسوند .asp باشه.
آخه سوال این دوستمون فراخونی asp در htm هست.
m_shadow
شنبه 28 مرداد 1385, 06:57 صبح
ایول آقا mehrad.net درست گرفتید منظورم همونه که شما گفتید
mehrad.net
شنبه 28 مرداد 1385, 19:43 عصر
خوب این کار به نظر من که فقط با استفاده از اون تکنیک مشهور javascript یعنی ajax ممکن هست. یعنی با javascript برای سرور یک request بفرستید و جوابش رو در صفحه نمایش بدید.
برای اطلاعات کامل تر به آموزش های موجود درباره ی ajax مراجعه کنید. من استفاده از ajax رو پیشنهاد کردم چون که می شه در صفحات با فرمت .htm ازش استفاده کرد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.