PDA

View Full Version : نوع داده ای در بانک اطلاعاتی که بتواند متن و عکس و عدد را در خود جای دهد

shayan.01
دوشنبه 23 شهریور 1394, 12:03 عصر
با سلام خدمت دوستان گرامی
در حال انجام پروژه ای هستم که ازمون بگیره.و سوالات من هم ممکنه بعضی گزینه هاشون تصویری باشه یا مثلا سوالش تصویری باشه.الان من دقیقا باید از چه نوع داده ای در sql استفاده کنم که هر 3 تا رو بتونی در خودش جا بده و ایا این ممکنه یا باید یه جدول جدا برای سوالات عکس دار استفاده کنم.و یک سوال دیگه که در چه کنترل هایی میشه این سوالات رو select کرد.منظورم اینه که از چه کدی باید استفاده کرد
مرسی

SabaSabouhi
دوشنبه 23 شهریور 1394, 12:38 عصر
با سلام خدمت دوستان گرامی
در حال انجام پروژه ای هستم که ازمون بگیره.و سوالات من هم ممکنه بعضی گزینه هاشون تصویری باشه یا مثلا سوالش تصویری باشه.الان من دقیقا باید از چه نوع داده ای در sql استفاده کنم که هر 3 تا رو بتونی در خودش جا بده و ایا این ممکنه یا باید یه جدول جدا برای سوالات عکس دار استفاده کنم.و یک سوال دیگه که در چه کنترل هایی میشه این سوالات رو select کرد.منظورم اینه که از چه کدی باید استفاده کرد
مرسی

سلام
پیش‌نهاد می‌کنم تصویرها رو داخل جدول‌ها نگهداری نکنی. برای نگهداری تصویرها می‌تونی از filestream استفاده کنی.
در این مورد یه جستجو کنی تو همین سایت مطلب زیاد پیدا می‌کنی.

صبا صبوحی

پسرک کنجکاو
دوشنبه 23 شهریور 1394, 12:43 عصر
http://www.codeproject.com/Articles/437937/Save-and-Retrieve-Image-from-a-SQL-Server-Database برای عکس می تونیه از این لینک راهنمایی بگیری.

pbm_soy
جمعه 17 مهر 1394, 22:59 عصر
برای عکس میتوانید از نوع فیلدهای image ویا binnary استفاده کنید
البته میتوانید از همین نوعها برای ذخیره داده های نوع دیگر مانند عددی هم استفاده کنید ولی دردسرهایی را دارد چون برای اینکار نیست!
یک راه حل ساده استفاده کردن از سه فیلد مجزا برای هر سه نوع داده متفاوتی که داری و در کنار اینها میتوانی یک فیلد وضعیت هم بگذاری که مشخص کند در این رکورد داده موردنظر از چه نوعی است مثلا عدد ۱ برای داده نوع عددی و ۲ برای متنی و ۳ برای نوه تصویری که وقتی رکورد را خواندی و میخواهی از این فیلد استفاده کنی بااستفاده از فیلد وضعیت میفهمی که کدام فیلد را باید بخوانی
البته روشهای دیگری هم میتوانید استفاده کنید