ورود

View Full Version : چاپ داد ه ها روی کاغذ فاکتور خام

resident
سه شنبه 24 شهریور 1394, 09:46 صبح
سلام.
من یه فاکتور خام چاپ شده دارم(نمونه فایلش اتچ شده). میخوام با استیمول داده ها روی این برگه و داخل سلولها چاپ بشه.

135232

مشکلی که دارم اینه که نمیدونم چطور داده ها رو تو ردیف هایی که شرح کالا میاد قرار بدم. چون ممکنه یه بار 2 کالا باشه ، یه بار 4 تا و اگگه بخوام از databound استفاده کنم ردیف های مربوط به جمع و ... میاد بالا.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

aslan
سه شنبه 24 شهریور 1394, 11:47 صبح
سلام
با استفاده از Empty Band و کنترل تعداد سطرهای چاپ شده میتونین اینکار را انجام بدین ....
...
Empty Band فضای خالی بین دیتاباند با فوتر را پر خواهد کرد

fakhravari
چهارشنبه 25 شهریور 1394, 00:29 صبح
عکست خیلی کوجیکه

ژیار رحیمی
چهارشنبه 25 شهریور 1394, 01:04 صبح
دوست گرامی به نظر من بهتره خود فاکتور رو تو stimul طراحی کنی(حرفه ایی تره ) خیلی از مشکل ها حل میشه .شما اگه تعداد سطر های دیتا از تعداد سطهای فاکتور خام بیشتر باشه باز به مشکل برمیخوری و بعدش مشکل تنظیم موقعیت ها رو خواهی داشت

resident
چهارشنبه 25 شهریور 1394, 09:11 صبح
دوست گرامی به نظر من بهتره خود فاکتور رو تو stimul طراحی کنی(حرفه ایی تره ) خیلی از مشکل ها حل میشه .شما اگه تعداد سطر های دیتا از تعداد سطهای فاکتور خام بیشتر باشه باز به مشکل برمیخوری و بعدش مشکل تنظیم موقعیت ها رو خواهی داشت
نمیشه، چون اینا رو دو نسخه ای چاپ می کنن در دو رنگ متفاوت و میخوا روی همون برگه های خودشون چاپ کنن.

resident
چهارشنبه 25 شهریور 1394, 09:13 صبح
عکست خیلی کوجیکه
......................
135248

fakhravari
پنج شنبه 26 شهریور 1394, 20:19 عصر
الان مشکل سر جدول فقط
که می تونی با یه data پر کنی.
مشکل دقیق متوجه نمی شم

resident
یک شنبه 29 شهریور 1394, 12:17 عصر
سلام
با استفاده از Empty Band و کنترل تعداد سطرهای چاپ شده میتونین اینکار را انجام بدین ....
...
Empty Band فضای خالی بین دیتاباند با فوتر را پر خواهد کرد

با این راه ، حل شد. ممنون