View Full Version : استفاده از getJSON در اندروید دوستان راهنمایی کنند لطفا
rooterror
یک شنبه 05 مهر 1394, 19:43 عصر
سلام
طی برسی های خودم در سورس های برنامه قبلی و پست قبلی که دوستان جواب ندادن به یک تکه سورس بر خوردم : : :
.click(function(){
$.getJSON("demo_ajax_json.js", function(result){
$.each(result, function(i, field){
$("div").append(field + " ");
});
که اطلاعاتو دریافت میکنه ، در برنامه ای که من دیدم از اونجایی که اطلاعات رو دریافت میکنه زبان برنامه نویسی پی اچ پی هست
من میخواستم ببینم با html هم میتوانم این کارو کنم ؟ به چه صورت هست ؟
aesshoferi
دوشنبه 06 مهر 1394, 07:43 صبح
این که جیکوئری هست! :متفکر:
Nevercom
دوشنبه 06 مهر 1394, 15:57 عصر
همونطور که دوستمون اشاره کردن این تکه کد از JQuery استفاده می کنه، شما از فریم وورک های بر پایه ی وب برای برنامه نویسی اندروید استفاده می کنید ؟
به هرعنوان، این متد توقع داره در آدرسی که درخواست رو براش ارسال می کنه، پاسخی دریافت کنه که بتونه بصورت JSON تعبیرش کنه، یعنی یک متن ساده که بصورت JSON فرمت شده باشه.
این اطلاعات رو میشه بصورت داینامیک سمت سرور تهیه کرد (PHP, ASP.NET, Python.....) و یا حتی یک فایل متنی ساده باشه که اطلاعات مورد نظر داخلش ذخیره شده باشه.
سوالتون البته واضح نیست، منظورتون از اینکه بصورت HTML اینکار رو انجام بدید چی هست ؟
rooterror
دوشنبه 06 مهر 1394, 17:16 عصر
همونطور که دوستمون اشاره کردن این تکه کد از JQuery استفاده می کنه، شما از فریم وورک های بر پایه ی وب برای برنامه نویسی اندروید استفاده می کنید ؟
به هرعنوان، این متد توقع داره در آدرسی که درخواست رو براش ارسال می کنه، پاسخی دریافت کنه که بتونه بصورت JSON تعبیرش کنه، یعنی یک متن ساده که بصورت JSON فرمت شده باشه.
این اطلاعات رو میشه بصورت داینامیک سمت سرور تهیه کرد (PHP, ASP.NET, Python.....) و یا حتی یک فایل متنی ساده باشه که اطلاعات مورد نظر داخلش ذخیره شده باشه.
سوالتون البته واضح نیست، منظورتون از اینکه بصورت HTML اینکار رو انجام بدید چی هست ؟
ممنون بابت پاسخ دوستان
ببینید من یه برنامه اندروید دارم که با اتصال به اینترنت اطلاعاتو دریافت میکنه و کار میکنه
از همین کد برای دریافت اطلاعات داخل برنامه استفاده کرده و یک ادرس post.php?=داده
من میخوام ببینم به جایی php از فایل html هم میتونم اطلاعاتو دریافت کنم یا خیر
سورس اگه لازم بود بگید در اختیارتون بزارم
ممنون
rooterror
سه شنبه 07 مهر 1394, 08:45 صبح
uuuuuuuuuuuuuuuuuuup
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.