PDA

View Full Version : سوال: تثبیت موقعیت نمایش فرم

Rasool-GH
شنبه 18 مهر 1394, 11:36 صبح
سلام
دوستان بفرمایید که چطور میشه یک فرم رو در یک موقعیت ثابت در صفحه نمایش نشون داد .
به طور مثال میخوام یک فرم همیشه در گوشه بالا سمت راست صفحه به نمایش در بیاد ؟
مورد دوم اینکه چطور میشه رزولیشن صفحه نمایش رو بدست اورد و سایز فرم رو متناسب با اون تنظیم کرد ؟

ehsanshahi
شنبه 18 مهر 1394, 18:18 عصر
سلام انجام شد ..بفرمایید

Rasool-GH
شنبه 18 مهر 1394, 21:12 عصر
سلام . زحمت کشیدین .
قسمت تشخیص رزولوشن درست کار نمیکنه فقط فرم رو ماکسیمایز میکنه . ضمنا چطور میشه گوشه سمت راست رو مبنا قرار داد ؟

ehsanshahi
شنبه 18 مهر 1394, 22:49 عصر
سلام . زحمت کشیدین .
قسمت تشخیص رزولوشن درست کار نمیکنه فقط فرم رو ماکسیمایز میکنه . ضمنا چطور میشه گوشه سمت راست رو مبنا قرار داد ؟
میتونی رزولوشن و به صورت دستی تنظیم کنی ...
واسه مبنا قرار دادن گوشه سمت راست بالا ارقام مختصات صحیح و تو فرم تو تکست باکسا امتحان کن بعد همون اعداد و تو خاصیت on load فرمی که میخوای بزار . مـثل نمونه

ehsanshahi
شنبه 18 مهر 1394, 22:58 عصر
قسمت رزولوشن تست شد ..مشکلی نداره ...میتونی تغییرات رزولوشن رو با تغییر اعداد تو فانکشن ببینی مثلا در
Private Const DESIGN_PIXELS As Long = 96
به جای 96 عدد 44 رو وارد کن .

Rasool-GH
شنبه 18 مهر 1394, 23:13 عصر
سلام . ممنون بررسی میکنم

میتونی رزولوشن و به صورت دستی تنظیم کنی ...
واسه مبنا قرار دادن گوشه سمت راست بالا ارقام مختصات صحیح و تو فرم تو تکست باکسا امتحان کن بعد همون اعداد و تو خاصیت on load فرمی که میخوای بزار . مـثل نمونه

با این کار فقط در یک رزولیشن خاص فرم در گوشه صفحه مشاهده میشه .. منظور من از این خواسته اینه که مثلا مختصات X-Y بشه گوشه سمت راست . بعد با تنظیم این مقدار در رویداد On Load فرم مورد نظرم بتونم این فرم رو در هر رزولیشنی در همون گوشه تصویر باز کنم

در مورد دوم هم هربار که باتون تشخیص رزولیشن رو میزنم اجزاء فرم کوچکتر میشه

135917

بعد از سه بار استفاده از باتون

135918

ehsanshahi
یک شنبه 19 مهر 1394, 00:34 صبح
کد رزولوشن واسه هر بار لود فرم یک بار اجرا میشه فقط اونم تو خاصیت لود فرم
دوست عزیز اطلاعاتم واسه کمک بیشتر محدوده ...
یا علی