PDA

View Full Version : مشکل نشناختن سرور SQL Express Localdb

omidaak
چهارشنبه 13 آبان 1394, 00:30 صبح
سلام دوستان.
خسته نباشید.
بنده یه نرم افزاری دارم که روی بعضی از سیستم ها به راحتی نصب میشه و دیتابیس هم Attach میشه ولی روی بعضی سیستم ها اصلا سرور دیتابیس رو (منظور همون Instance هست) رو نمیشناسه. خیلی باهاش کلنجار رفتم. حقیقتش خیلی گشتم اما به نتیجه درستی نرسیدم.
نرم افزار به این شکل عمل میکنه که پس از هربار اجرا، همون اول چک میکنه که آیا دیتابیس موجود هست یا نه. اگر بود که هیچی ولی اگر نبود دیتابیس رو از مسیری که واسش تنظیم کردم که تو قسمت AppData هست Attach میکنه.
روی یه نسخه خاصی از ویندوزای 8-8.1 به راحتی بار اول عملیات راه اندازی رو انجام میده اما رو بعضی سیستما و ویندوزای 8 - 8.1 و مثلا یه نسخه ای از ویندوز 10 با خطای Null refrence مربوط به شناسایی نشدن سرور مواجه میشه.
بنده از Sqlserver express localdb 2014 استفاده میکنم.
در ضمن در cmd که چک میکنم این instance ها running هستن ولی تو نرم افزار با خطای نشناختن instance مواجه میشم اونم فقط رو بعضی از ویندوزا و سیستما. مثلا با ویندوزای 8.1 شرکت x مشکلی نداره اما با ویندوز 8.1 شرکت y مشکل داره. خیلی واسم عجیبه .
در ضمن سطح دسترسی نرم افزارم رو هم Administrator کردم. UAC رو هم غیر فعال کردم. هررراهی به ذهنم میرسید انجام دادم اما بازم مشکل حل نشد.دوستان اگه امکانش هست راهنمایی کنن ...
اینم Connection String مربوطه
Data Source=(localdb)\mssqllocaldb;Initial Catalog=master;Integrated Security=True