PDA

View Full Version : چرا بعضی برنامه ها در بازار فروش میکنن و بعضی نه؟

hmahdavi921
پنج شنبه 21 آبان 1394, 10:41 صبح
سلام
من یک ماهی میشه که یک برنامه در بازار منتشر کردم اما اصلا فروش نداشته به نظر خودم برنامه کاربردی و به درد بخوریه اما چرا در بازار فروش نداره نمیدونم. البته من تبلیغاتی برای فروش برنامم نکردم . اما با این وجود فکر میکنم به خاطر اینکه برنامه به درد بخوریه باید فروش میکرد شاید هم این فقط تصور منه . اسم برنامم نابغه (https://cafebazaar.ir/app/com.nabproduct.nabege/?l=fa) هست دوستان میخوام نظراتتون رو در مورد این برنامه بدونم . لطفا رک و پوس کنده نظر بدین چون نظری که تعارفی باشه واقعا مفید نیست
keyhan.taktaz
پنج شنبه 21 آبان 1394, 11:14 صبح
این برنامه فقط برای قشر خاصی هست و انتظار بیشتر از این نداشته باشید.
میتونی انگلیسی کنی و یه دستی به UI بکشی بدی بذارم تو گوگل پلی.3-4 دلار.شاید اونجا فروش رفت

hmahdavi921
پنج شنبه 21 آبان 1394, 14:12 عصر
انگلیسیشو خیلی وقته درست کردم اما شرایط رو که دیدم کلا دل سرد شدم. UI اش رو چه تغییری بدم بهتره ؟ و گوگل پلی هم که تحریمه چطوری میتونی اونجا بفروشی؟

cafe-developers
پنج شنبه 21 آبان 1394, 14:26 عصر
تبلیغ و فقط تبلیغ
واقعا تاسف باره که وضعیت بازار به این شکل شده که برنامه رایگان بعد از یک ماه +100 باشه

دوست عزیز رک و پوسکنده هم به این موضوع اشاره می کنم که برنامه شما عام پسند نیست

keyhan.taktaz
پنج شنبه 21 آبان 1394, 15:16 عصر
من تو ایران نیستم

godofphp
پنج شنبه 21 آبان 1394, 19:21 عصر
اولا که برنامه ی شما برنامه ی کاربردی نیست آموزشی هست
دوما عام پسند نیست
سوما اسکرین شات هایی که گذاشتی اصلا حس خوبی رو به ادم نمیده
گرافیک برنامت در حدی نیست
اصلا جزابیتی توی توضیحات ارائه شده نیست
در ضمن وقتی همه ی این مشکلات از اینترنت به راحتی پیدا میشه دیگه کسی به برنامه ها اعتمادی نمیکنه و میره همون کار راحت تر و مطمئن تر رو میکنه
تلاش کنید و یک برنامه نمونه درست کنید بجای اینکه به بازار بد و بیرا بگید
در ضمن شما تبلیغات هم که نکردی
الان این لینکی که دادی برای من یک روز وقت میبره تا درست کنم اگه اینطوری بود که براتون یک میلیون در بیاره من یک ماه کامل رو هر روز مشابه همین درست میکردم حقوقم میشد ماهی سی میلیون تومان :قهقهه:

hmahdavi921
پنج شنبه 21 آبان 1394, 20:00 عصر
اولا که برنامه ی شما برنامه ی کاربردی نیست آموزشی هست
دوما عام پسند نیست
سوما اسکرین شات هایی که گذاشتی اصلا حس خوبی رو به ادم نمیده
گرافیک برنامت در حدی نیست
اصلا جزابیتی توی توضیحات ارائه شده نیست
در ضمن وقتی همه ی این مشکلات از اینترنت به راحتی پیدا میشه دیگه کسی به برنامه ها اعتمادی نمیکنه و میره همون کار راحت تر و مطمئن تر رو میکنه
تلاش کنید و یک برنامه نمونه درست کنید بجای اینکه به بازار بد و بیرا بگید
در ضمن شما تبلیغات هم که نکردی
الان این لینکی که دادی برای من یک روز وقت میبره تا درست کنم اگه اینطوری بود که براتون یک میلیون در بیاره من یک ماه کامل رو هر روز مشابه همین درست میکردم حقوقم میشد ماهی سی میلیون تومان :قهقهه:

میتونید لینک برنامه هاتونو بزارید تا ما هم یاد بگیریم؟

godofphp
جمعه 22 آبان 1394, 16:24 عصر
میتونید لینک برنامه هاتونو بزارید تا ما هم یاد بگیریم؟
اکثر برنامه های من در لیست تازه های برتر و پرفروشترین های هفته و برترین های فروشی هست

hmahdavi921
جمعه 22 آبان 1394, 16:30 عصر
اکثر برنامه های من در لیست تازه های برتر و پرفروشترین های هفته و برترین های فروشی هست

آره تو راست میگی:قهقهه::قهقهه::قهقهه::قه هه::قهقهه:

godofphp
شنبه 23 آبان 1394, 19:45 عصر
آره تو راست میگی:قهقهه::قهقهه::قهقهه::قه هه::قهقهه:
تو مراقب برنامه هات باش دیگه کافه بازار هم اونقدرا احمق نیست که هر برنامه ای رو نشون بده و هر ایبوکی پول در بیاره

اندرویدی
یک شنبه 24 آبان 1394, 12:42 عصر
تو مراقب برنامه هات باش دیگه کافه بازار هم اونقدرا احمق نیست که هر برنامه ای رو نشون بده و هر ایبوکی پول در بیاره

هر چی دراوردی نوش جونت خب زحمت کشیدی. البته امدوارم برنامه های پر فروش شما حال و هوای برنامه های فروشی که 5000 تا نصب هم داره رو نداشته باشه. لینک برنامه (https://cafebazaar.ir/app/fsa.seyedi.farzadmgn.app.millioner/?l=fa)