View Full Version : حرفه ای: درگاه آنلاین پرداخت
programmer755
یک شنبه 22 آذر 1394, 22:36 عصر
سلام دوستان عزیزم
دوستان من در مورد قرار دادن درگاه آنلاین پرداخت میخواستم از تجربیاتتون استفاده کنم
واسه اینکه رو سایتم یه درگاه پرداخت اینترنتی داشته باشم چه مراحلی رو باید خودم انجام بدم و چه مراحلی رو باید بانک انجام بده ؟
من هم نیاز هست کدنویسی بکنم یا خیر ؟
درگاه همه بانک ها مثل همه یا با هم تفاوت دارن ؟
اگه فرق دارن کدوم بهتره ؟
با تشکر
programmer755
چهارشنبه 25 آذر 1394, 03:31 صبح
کسی نظری نداره ؟
پیام حیاتی
چهارشنبه 25 آذر 1394, 08:12 صبح
سلام
این مقاله (http://ahvazsell.ir/Doc.aspx) را مطالعه کنید.
korosh00
چهارشنبه 25 آذر 1394, 14:34 عصر
شما میتونید به سایت های واسط مثل جهان پی - پارس پال - زرین پال مراجعه کنید .
اگه از کلیدهای آسان پرداخت این سایت ها استفاده کنید اصلا نیازی به برنامه نویسی ندارید ولی اگر موارد پیشرفته مثل فروشگاه رو می خواهیدبه این درگاه ها متصل کنید باید برنامه نویسی کمی بلد باشید .
programmer755
چهارشنبه 25 آذر 1394, 16:47 عصر
من میخوام این درگاه رو واسه یه موسسه خیریه بزارم
که کاربر مبلغی رو که میخواد به موسسه کمک کنه وارد کنه و بعد از اون به درگاه وصل بشه و مبلغ از حسابش کم بشه و به حساب موسسه واریز بشه !
این کد نویسی زیادی میخواد ؟
korosh00
پنج شنبه 26 آذر 1394, 13:24 عصر
خیر؟اگه از شرکت های که گفتم استفاده کنید یک روزه کارتون حل میشه اما اگر بخواهید از بانکها استفاده کنید ما رفتیم اینقدر طول کشید که اصلا بیخیال شدیم بعد از چند ماه زنگ زدن که درگاه آماده است . اونم فقط کد و پس را میدن برنامه نویس باید بقیه کارها رو بکنه .
بهتر است از همین شرکت های واسط استفاده کنید که جهان پی من تماس گرفتم برای موسسه خیره کارمزدی برنمیداره و درگاه مستقیم هم میده فقط باید نامه از موسسه بهشون بدید . هم با وب سرویس می تونید استفاده کنید و هم یک کدهای آسان پرداخت یا کلید و این موارد بهتون میدن که حتی تو وبلاگ هم می تونید بزارید خیلی راحت هستند .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.