PDA

View Full Version : مبتدی: خطای ارتباط با پایگاه داده پس از آپلود پروژه asp.net mvc بر هاست

کاربر مبتدی2
چهارشنبه 02 دی 1394, 11:16 صبح
یک سایت با asp.net mvc دارم روی سیستم خودم درست و دقیق کار می کنه اما بعد از اینکه روی هاست آپلودش کردم وقتی بر لاگین کلیک میکنم و لازمه که با پایگاه داده ارتباط برقرار کنه این خطا ایجاد میشه:
Failed to generate a user instance of SQL Server due to failure in retrieving the user's local application data path. Please make sure the user has a local user profile on the computer. The connection will be closed
کانکشن استرینگ رو تغییر دادم و IP که پس از خرید هاست دریافت کردم و یوزر و پسوردی که در هاست ایجاد کردم رو در کانکشن استرینگ اعمال نمودم اما حتی وقتی آدرس سایت رو در مرورگر تایپ می کنم صفحه اول هم نمایش داده نمیشه و این خطا دیده میشه:
Object reference not set to an instance of an object.

لطفاً راهنماییم کنید چطور مشکل و حل کنم متشکرم

مهدی کرامتی
چهارشنبه 02 دی 1394, 11:22 صبح
این طور که از پیام خطا مشخصه شما در کانکشن استرینگ تون سعی کرده اید به SQL Express متصل شوید.

iman-kh
چهارشنبه 02 دی 1394, 11:26 صبح
سلام
چجوری باید مطلب ارسال کنم و سوالم رو بپرسم؟

(ببخشید جای بدیه واقعا نمیدونم چجوری باید مطلب بزارم)

کاربر مبتدی2
چهارشنبه 02 دی 1394, 11:35 صبح
بله کانکشن استریک در فایل web.config را به این شکل نوشتم:
<add name="webConnectionString" connectionString="Data Source=*;Initial Catalog=*;Integrated Security=True;User ID=*;Password=*;User Instance=true" providerName="System.Data.SqlClient" />
<add name="ApplicationServices" connectionString="data source=.\SQLEXPRESS;Integrated Security=SSPI;AttachDBFilename=|DataDirectory|aspn etdb.mdf;User Instance=true"
providerName="System.Data.SqlClient" />
<add name="webDBConnectionString" connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\webDB.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True"
providerName="System.Data.SqlClient" />

و در کلاسی در پوشه Models داشتم و باید کانکشن باز کنم کانکشن استرینگ رو به این شکل نوشتم:
SqlConnection conn = new SqlConnection(System.Configuration.ConfigurationMa nager.ConnectionStrings["webConnectionString"].ConnectionString);

نمیدونم درسته یا خیر چون قبلاً یه سایت با asp.net نوشتم و این تغییرات رو دادم درست شد

مهدی کرامتی
چهارشنبه 02 دی 1394, 12:16 عصر
آیا هاست شما SQL Express رو داره؟
و اگر پاسخ مثبت است نام Instanse اش رو صحیح در کانکشن استرینگ وارد کرده اید؟

کاربر مبتدی2
چهارشنبه 02 دی 1394, 16:25 عصر
آیا هاست شما SQL Express رو داره؟
و اگر پاسخ مثبت است نام Instanse اش رو صحیح در کانکشن استرینگ وارد کرده اید؟

مقدار Instance=True قرار دادم