PDA

View Full Version : کار با پایگاه داده sqlite

hafez1
جمعه 18 دی 1394, 14:04 عصر
من میخام کاربر یه سری اطلاعات وارد میکنه.اونا رو توی پایگا داده نگه دارم و هر بار که برنامه اجرا میشه هرچی تو پایگا داده هست رو بهش نشون بدم توی یه جدول.
و کاربر ممکنه هربار یسری مورد دیگه هم اضافه کنه ینی اندازه جدولی که تو برنامه نشون میدیم مشخص نیست و تعداد سطرا پویا باید ساخته بشه.
یه سوالم اینه که چجوری همچین جدولی رو باید تعریف کرد؟
سوال دوم: من توی نت درباره پایگاه داده sqlite گشتم.چیزی که من متوجه شدم اینه که مثل sqlserver و mysql نیست. که بخایم نصبش کنیم و داخلش جدول بسازیم و داخل برنامه بهش وصل بشیم.
بلکه کلا پایگاه داده و جدول و همه چیز توی برنامه اندروید ساخته میشه.ینی وجود خارجی نداره.
اینو درست فهمیدم؟

ehmPro
دوشنبه 21 دی 1394, 22:47 عصر
کار با دیتابیس در اندروید با sqlite انجام میشه که تقریبا درصد زیادیش شبیه تمام زبانهای مبتی بر sql هست. تنها تفاوتش اینه که بسیار سبک هست و به همین دلیل کاملا مناسب استفاده در اپ های اندرویدی هست.
برای کار باهاش هم میتونی از طریق کد دیتابیس رو بسازی و هم میتونی از نرم افزارهای جانبی استفاده کنی.
اگه بخوای از طریق کد جداول رو بسازی و اطلاعات اولیه رو تزریق کنی، باید کد مربوطه رو در ابتدای برنامه بذاری و چک کنی که فقط در اولین اجرای برنامه این عملیات انجام بشه. باقی قضایا یعنی ذخیره کردن و نمایشش هم که مشخصه.
اگر هم نخوای از طریق کد دیتابیس رو بسازی مرورگر فایرفاکس یه افزونه داره بنام sqlite manager که میتونی از اینترنت دانلود کنی و روی فایرفاکس اجراش کنی. یه رابط کاربری خوب داره که کار ساخت جداول، ثبت اطلاعات اولیه و ... رو به راحتی متونی انجام بدی.

hafez1
سه شنبه 22 دی 1394, 19:56 عصر
من sqlite browser رو دارم.با دستورات sql هم آشنایی دارم.
جدول میسازم داخلش و مقادیر و اینا رو هم وارد میکنم.
ولی نمیدونم دقیقا داخل اندروید استودیو چجوری باید اضافه کنم و چجوری باهاش کار کنم.
لطفا اگر آموزش کاملی از استفاده از دیتابیس خارجی در اندروید استودیو میشناسین معرفی کنین ممنون میشم.
خیلی آموزشارو نگا کردم کار کردم بیشتر مال اکیلیپس بود و توی اندروید استودیو ارورر داره.