PDA

View Full Version : راهنمایی

fshadh1
دوشنبه 28 دی 1394, 22:09 عصر
سلام دوستان
من تا حالا برنامه نویسی جاوا کار نکردم فقط vb کار کردم . میخواستم بدونم برنامه نویسی جاوا مثل vb هست یا برنامه هایی که با vb نوشتیم میشه با جاوا نوشت ؟ از لحاظ گرافیکی چطوره ؟؟ میشه یکم راجع به این برنامه نویسی جاوا توضیح بدین . یا این که چطور برنامه هایی میشه باهاش نوشت

darknes666
سه شنبه 29 دی 1394, 12:17 عصر
خب راستش جاوا بیشتر شبیه c++ هست.برنامه ای که با این زبان نوشته بشه به سیستم عامل خاصی وابسته نیست.
تا زمانی که شما نخوای چیزایی مثل بازی,نرم افزار سیستم های embedded,یا برنامه ی فوق بهینه موازی بسازی زبان جاوا تقریبا پاسخگو هست.

fshadh1
سه شنبه 29 دی 1394, 19:52 عصر
مظورتو واضح تر بگو خواهشا

pbm_soy
چهارشنبه 30 دی 1394, 00:21 صبح
با جاوا میتوان تقریبا همه نوع برنامه ای نوشت شاید بتوانید همه نوع برنامه بنویسید ولی شاید برخی از آنها کاترائی آنچنانی که انتظار دارید نداشته باشند

چه نوع vb کار میکنید vb6 یا vb .net ؟ تا دقیقتر بشه مقایسه کرد!
در هرصورت با جاوا برنامه های تحت کنسول یعنی محیط متنی یا به زبان عامیانه برای محیط داس میتوانید برنامه بنویسید
برای محیطهای گرافیکی که دسک تاپ دارند مانند ویندوز و لینوکس هم یمتوانید برنامه نویسی کنید
همینطور همه این برنامه ها میتوانند امکانات تحت شبکه و غیره میتوانند داشته باشند امکانات جانبی یا بهتر بگم aPIها و packageهای جاوا فوق العاده زیاد و جامع است و همینطور چون برنامه نویسان زیادی با این زبان وجود دارد aPIهای زیادی هم برای آن نوشته شده است

البته با جاوا میتوانید تحت گوشیهای موبایل هم برنامه نویسی کنید
همینطور برنامه نویسی تحت وب میتوانید انجام دهید
برنامه هایی که با جاوا مینویسید میتوانند در انواع سیستم عاملها و ماشینها اجرا شوند!

در هر صورت زبان فوق العاده خوب و توانا و قوی است و حتی میتوان گفت که مایکروسافت برای رقابت با آن از قدیم در تلاش است حتی قبل از تولید .NET

fshadh1
چهارشنبه 30 دی 1394, 21:42 عصر
مرسی واقعا

fshadh1
یک شنبه 04 بهمن 1394, 19:26 عصر
دوستان من الان میخوام برنامه نویسی جاوا شروع کنم یاد بگیرم باید از چه نرم افزاری استفاده کنم یه چه آموزشی؟؟؟ بعد اینکه بهترین نرم افزار واسه برنامه نویسی جاوا چی هست که بشه مثل vb6 باتن یا تکس باکس از این چیزا استفاده کنی ؟؟؟مچکر میشم راهنماییم کنید

java_se_tutorials
دوشنبه 05 بهمن 1394, 19:44 عصر
http://barnamenevis.org/showthread.php?516710-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%84-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8%A7-%D9%85%D9%82%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%AA%DB%8C