PDA

View Full Version : گذاشتن فعالسازی برای برنامه

myysl97
یک شنبه 11 بهمن 1394, 13:59 عصر
سلام دوستان عزیزم
یه سوالی دارم که برام حل نشده امیدارم با راهنمایی شما حل بشه
فرض کنید به برنامه ساختیم
میخواییم طوری باشه هر کسی خواست نصب کنه بعد نصب کد فعالسازی ازش بخواد طوری که مثلا یکی پسورد گرفت زد دیگه برای فرد دیگه این پسورد کاربر نداشته باشه
حالا ما اگر از sqllite استفاده کنیم که خوب برای هر کسی برنامه رو بفرستن از اون پسورد میتونه استفاده کنه
چه راهی رو پیشنهاد میدید؟؟؟
مرسی

mrtzxxx
یک شنبه 11 بهمن 1394, 14:45 عصر
باید برنامت به اینترنت وصل بشه و از سرور پسور بگیره . بعد از اینکه پسورد رو برای کاربر فرستاد روی سرور تعریف کن فقط این کاربر بتونه استفاده کنه . مثلا سریال دستگاه کاربر رو با اون پسورد ست کنی.

myysl97
یک شنبه 11 بهمن 1394, 16:43 عصر
سریال گوشی رو چطوری بگیرم؟

myysl97
یک شنبه 11 بهمن 1394, 16:45 عصر
حالا مساله دیگه
از کجا بدونیم مثلا این کاربر برنامه رو خریده از یکی دیگه نگرفته؟؟؟
کلا دقیق ایننو من متوجه نمیشم!

gjmkdyttyhujk
یک شنبه 11 بهمن 1394, 16:53 عصر
باید برنامت به اینترنت وصل بشه و از سرور پسور بگیره . بعد از اینکه پسورد رو برای کاربر فرستاد روی سرور تعریف کن فقط این کاربر بتونه استفاده کنه . مثلا سریال دستگاه کاربر رو با اون پسورد ست کنی.

نه این راه قابل دور زدنه. اگه از مارکت ها بخواید خرید برنامه صورت بگیره خب در اون صورت باید اطلاعات خرید رو بگیری و از اون ها یک کلید بسازی و اون کلید رو به کاربر بدی برای فعالسازی برنامه و اون کلید رو باید یک بار مصرف کنی یعنی اینکه اگه کاربر دیگه ای بخواد از اون کلید استفاده کنه اجازه این کار رو بهش ندی. در کل در هر جایی بخوای استفاده کنی باید با اطلاعات خرید این کار رو انجام بدی. راه دیگه ای برای جلوگیری از کپی کردن برنامه من نمی شناسم.

mrtzxxx
یک شنبه 11 بهمن 1394, 19:21 عصر
چرا وقتی برنامه از مارکتها قراره خریداری بشه میخوای پسور بهشون بدی ؟

myysl97
یک شنبه 11 بهمن 1394, 23:10 عصر
چرا وقتی برنامه از مارکتها قراره خریداری بشه میخوای پسور بهشون بدی ؟

خوب فرض کنید یکی خرید از کارکت
به دوستش نمیتونه بلوتوث کنه؟؟؟
میتونه فایل apk رو بلوتوث کنه تا دیگیران هم استفاده کنن؟
من میخوام طوری باشه هر کسی بخواد استفاده کنه به نوعی هزینه اش رو بده
به کل دوست دارم راهنمایی کنید که چیکار کنم؟
مرسی

gjmkdyttyhujk
یک شنبه 11 بهمن 1394, 23:28 عصر
خوب فرض کنید یکی خرید از کارکت
به دوستش نمیتونه بلوتوث کنه؟؟؟
میتونه فایل apk رو بلوتوث کنه تا دیگیران هم استفاده کنن؟
من میخوام طوری باشه هر کسی بخواد استفاده کنه به نوعی هزینه اش رو بده
به کل دوست دارم راهنمایی کنید که چیکار کنم؟
مرسی

دوست من جواب سوالتو اون بالا دادم دیگه. بهترین راه همونی بود که خدمتت عرض کردم. فقط باید بلد باشی پیاده سازی اش کنی که کار زیاد سختی هم نیست.

myysl97
دوشنبه 12 بهمن 1394, 09:11 صبح
دوست من جواب سوالتو اون بالا دادم دیگه. بهترین راه همونی بود که خدمتت عرض کردم. فقط باید بلد باشی پیاده سازی اش کنی که کار زیاد سختی هم نیست.
دوست عزیز من خوندم متن رو ....ولی میشه بیشتر توضیح بدید .وقتی کاربر خرید کرد چطوری اطلاعات خرید رو بگیریم؟؟مثلا در کافه بازار وقتی کاربر خرید کرد دیگه برای ما اطلاعات خرید کاربر نمیاد که ازش کلید بسازیم
میشه یکم دقیق تر توضیح بدید؟
ممنون میشم

gjmkdyttyhujk
دوشنبه 12 بهمن 1394, 13:44 عصر
دوست عزیز من خوندم متن رو ....ولی میشه بیشتر توضیح بدید .وقتی کاربر خرید کرد چطوری اطلاعات خرید رو بگیریم؟؟مثلا در کافه بازار وقتی کاربر خرید کرد دیگه برای ما اطلاعات خرید کاربر نمیاد که ازش کلید بسازیم
میشه یکم دقیق تر توضیح بدید؟
ممنون میشم

با بازار و مارکت های دیگه مکاتبه کن. بهت میگن چیکار باید بکنی.