PDA

View Full Version : سوال: نحوه ذخیره عکس در دیتابیس

testtest1
چهارشنبه 14 بهمن 1394, 13:49 عصر
سلام خدمت همه عزیزان و اساتید

دارم سایتی راه می اندازم که با پرداخت هزینه از طریق درگاه ، در جواب CallBack می خواهم به جای نمایش عبارت متنی ، عکس نشان دهد

حالا راهنمایی که می خوام اینکه به نظرتون عکس مستقیم در دیتابیس ذخیره بشه بهتره یا به صورت لینک ذخیره شه و با تگ مثلا Src فراخونی کنیم ( مثلا DropBox آپ کنیم بعد لینکش تو دیتابیس ذخیره شه و تو جواب CallBack بانک فراخونی شه )

سوال بعدی اینکه برای امنیت چه راهی پیشنهاد می کنید که مثلا طرف با دستکاری لینک url به عکس دیگه ای دست پیدا نکنه حتی اگر دست وارد کرده باشه آدرس لینک رو

scofield007
پنج شنبه 15 بهمن 1394, 13:47 عصر
به نظر من بهتره عکس ها رو داخل فضای حافظه آپلود کنید و آدرس محلی که عکس ذخیره شده رو داخل دیتابیس ثبت کنید تا حجم دیتابیس بیخودی زیاد نشه و در نهایت برای خاصیت src میتونید آدرسی که داخل دیتابیس ثبت کرده این رو قرار بدید

برای سوال دومتون بهتره دسترسی مستقیم به عکس ها رو از بین ببرید. یعنی تقاضای مستقیم برای دسترسی به عکس های یک دایرکتوری خاص فقط توسط php صورت بگیره و کاربران نتونن به اون دایرکتوری دسترسی داشته باشن که توسط

$_SERVER['HTTP_REFERER']

اینکار امکان پذیر هست

testtest1
یک شنبه 25 بهمن 1394, 05:08 صبح
به نظر من بهتره عکس ها رو داخل فضای حافظه آپلود کنید و آدرس محلی که عکس ذخیره شده رو داخل دیتابیس ثبت کنید تا حجم دیتابیس بیخودی زیاد نشه و در نهایت برای خاصیت src میتونید آدرسی که داخل دیتابیس ثبت کرده این رو قرار بدید

برای سوال دومتون بهتره دسترسی مستقیم به عکس ها رو از بین ببرید. یعنی تقاضای مستقیم برای دسترسی به عکس های یک دایرکتوری خاص فقط توسط php صورت بگیره و کاربران نتونن به اون دایرکتوری دسترسی داشته باشن که توسط

$_SERVER['HTTP_REFERER']

اینکار امکان پذیر هست

خیلی ممنون از راهنماییتون برای قسمت دوم میشه کمی بیشتر راهنمایی کنید ، مثالی بزنید ؟