View Full Version : کدام محیط برنامه نویسی برای اندروید مناسب تر است ؟
yanni2
پنج شنبه 15 بهمن 1394, 15:09 عصر
با سلام به دوستان
من میخواستم برنامه نویسی اندروید را شروع کنم میخواستم ببنیم که بین محیط های زیر کدام یک برای کار با برنامه نویسی اندروید مناسب تر است
1- Eclipse
2- Google android studio
3- Xamarin Studio در visual studio 2015
خواهشا دلیل خود را هم بگید
خیلی ممنون
msroid
پنج شنبه 15 بهمن 1394, 15:55 عصر
سلام
من خودم با اکلیپس شروع کردم. تقریبا نزدیک به هفت ماه پیش. بعدش که جدی تر برنامه نویسی اندروید رو ادامه دادم کارم رو آوردم روی اندروید استودیو. الان که هیچ شکی نیست کسی دیگه نمیره سمت اکلیپس چون کلا گوگل هم دیگه ازش پشتیبانی نمیکنه و در نتیجه هر ارور و مشکلی که وجود داشته دیگه برطرف نخواهند شد و دیگه از ADT جدید خبری نیست و این یعنی شما به تغییرات جدید در نسخه های جدید اندروید دسترسی ندارین.
در مورد Xamarin هم که حتما میدونین چند مرحله کامپایل صورت میگیره چون شما با جاوا کدنویسی نمیکنی. تردیدی نیست که قدرت و گستردگی جاوا نسبت به #C بیشتره و اینکه توی نسخه جدید اندروید گوگل میخواد خودش نسخه OpenJDK رو توسعه بده و از jdk اوراکل استفاده نکنه که اینم به خاطر مسائلی و شکایاتی بود که بین اوراکل و گوگل وجود داره. ضمن اینکه گوگل Dalvik رو کنار میذاره و از Android Runtime (ART) استفاده میکنه که دو برابر سریعتر از Dalvik خواهد بود. باید به این نکته هم توجه کرد که وقتی نسخه های جدید اندروید و قابلیت های جدید منتشر میشن باید مدت زمانی رو منتظر بود تا اون قابلیت ها توی Xamarin هم وارد بشن و توسعه دهندها بتونن ازش استفاده کنن. از طرفی کسانی که از Xamarin استفاده میکنن نسبت به کسانی که از جاوا استفاده میکنن بسیار کمتر هستن و معمولا هر نوع مشکلی که در جاوا داشته باشین قبل از شما صدها نفر با اون مشکل برخورد کردن سوال کردن و جواب گرفتن و شما با یه سرچ ساده خیلی سریع میتونی به جواب برسی.
پس من خودم به شخصه به این نتیجه رسیدم که بهترین گزینه برای توسعه اندروید استفاده از جاوا و اندروید استودیو و امکانات گوگل هست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.