PDA

View Full Version : استفاده از برنامه دلفی در محیط شبکه

DlphIran
یک شنبه 12 شهریور 1385, 09:38 صبح
سلام
من یه برنامه بانک اطلاعاتی با دلفی نوشتم ، با دیتا بیس اس کیو ال سرور 2000
البته برای محیط تک کاربر
حال می خواهم از این برنامه در محیط شبکه استفاده کنم
لطفا راهنماییم کنید که در متن برنامه ام که با دستورات اس کیو ال هست چه دستوراتی را باید اضافه کنم و همچنین در اس کیو ال سرور 2000 چه تغییراتی را باید صورت دهم
محیط شبکه مورد نظر شامل چهار کامپیوتر هست که یکی فقط قابلیت نمایش اطلاعات باید داشته باشد و بقیه قابلیت انجام هر نوع کاری را داشته باشند.
این را هم بگویم که هیچ اطلاعاتی از شبکه ندارم.
منتظر راهنمایی شما هستم
با تشکر

saniak_robot
یک شنبه 12 شهریور 1385, 11:04 صبح
احتیاج به تغییر کد ندارید .
روی سرور sql راکاملا نصب نمائید و دیتابیس را در آن ایجاد نمائید . در کلاینتها فقط msde را نصب نمائید و در قسمت سرور آن نام سرور را انتخاب نمائید و run کنید .
یه کپی از برنامه ها در کلاینها بذارید به صورتی که data source در connection string آنها بر روی نام سرور شما تنظیم شود .

موفق باشید .

DlphIran
یک شنبه 12 شهریور 1385, 11:13 صبح
من متوجه نشدم که منظور شما از msde چی هست
آیا منظورتون همان developer مربوط به اس کیو ال سرور هست یا چیز دیگری ؟
من برنامه را بصورت نصبی در آوردم آیا روی برنامه ای که فقط نصب شده و سورسی ندارد می شود تغییر connection string داد یا باید دلفی را نصب کنم و تغییر کانکشن بدهم ( روی کلاینتها)
با تشکر

saniak_robot
یک شنبه 12 شهریور 1385, 12:44 عصر
روی برنامه هم میشه ، سورسی دارم که می یاد پنجره connection رو فراخونی می کنه ولی الان دم دست نیست . می تونی با دلفی بازش کنی و تغییر بدی بعد سورس رو پاک کنی .

ببین تو قسمت system try ویندوز روی آیکن sql دبل کلیک کن و اونجا تو لیست نام سرور رو انتخاب کن و start کن .

موفق باشید .

مهدی کرامتی
یک شنبه 12 شهریور 1385, 12:50 عصر
تغییری در برنامه نیاز نیست. کافی است یک نسخه از SQL Server را بر روی سرور شبکه نصب کنید و دیتابیس تان را در آن اضافه کنید، سپس در Connection String کلاینت ها مشخصات سرور فوق را تنظیم کنید.

mzjahromi
یک شنبه 12 شهریور 1385, 14:11 عصر
با اجازه
همچنین نیازی به نصب MSDE روی همه کلاینتها هم نیست

DlphIran
یک شنبه 12 شهریور 1385, 20:03 عصر
خیلی ممنون

sorrowdancer
سه شنبه 28 فروردین 1386, 15:24 عصر
دوستان من SQL بلد نیستم و با پارادوکس7 دلفی یک برنامه نوشتم و مثل دوستمون میخوام در شبکه کار کنه

دیتابیس روی سرور باشد و کلاینت ها دیتا ازش بخونند و بهش دیتا اضافه کنند

چه دستوراتی باید بنویسم تا درست شود

تمنا دارم کمکم کنید

با سپاس

Valadi
سه شنبه 28 فروردین 1386, 15:29 عصر
شما برای شروع به سایت آقای احدی سری بزنید یک مقاله هست که ارتباط دلفی با SQL

vcldeveloper
چهارشنبه 29 فروردین 1386, 08:33 صبح
یک مقاله هست که ارتباط دلفی با SQLایشون میگه پارادکس، شما آدرس ارتباط با MS SQL Server را میدید؟! در ضمن لطف کنید اگر آدرس می دید، دقیق آدرس بدید که کاربر سوال کننده دوباره سرگردان نشه. صرف دادن آدرس صفحه اصلی سایت مورد نظر کمک زیادی انجام نمیده، حالا بماند که در این مورد خاص کاربر باید اول پیدا کنه که ID آقای احدی که به سایتش اشاره کردید چیه و بعد دنبال آدرس سایت ایشون بگرده!

دوستان من SQL بلد نیستم و با پارادوکس7 دلفی یک برنامه نوشتم و مثل دوستمون میخوام در شبکه کار کنه پارادکس در کار Local انواع و اقسام اشکالات و ایرادات را داره، چه برسه به کار تحت شبکه! برای انجام کار تحت شبکه بهتر هست که ابتدا داده های خود را به بانکی که قابلیت کار تحت شبکه داشته باشه منتقل کنید (مثل همین MS SQL Server). برای کاربردهای تحت شبکه بسیار محدود می تونید از Access هم استفاده کنید، ولی Access هم ذاتا یک دیتابیس Local محسوب میشه و امکانات خاصی برای کار تحت شبکه به شما نمیده، اما حداقل از پارادکس بهتره.

sorrowdancer
چهارشنبه 29 فروردین 1386, 15:18 عصر
با سپاس از شما اساتید
نتیجه میگیریم که باید به سراغ (باکدوم ق/غ؟) SQL بروم، حرفی نیست این راهیست که می بایست بلاخره می رفتم اما

1- درسته که من دیتا اینتری زیاد، تاحالا با پارادوکس نکردم که تست شه ولی تاحالا هم مشکلی نداشتم. این جمله رو زیاد شنیدم که امنیتش پایینتره، ولی چیزی ندیدم

2- حرف اساتید خودش سنده و حرفی تو کم بودن امنیتش نیست گذشته از این مطلب واقع هیچ روشی برای شبکه کردن دیتابیس پارادوکس نیست؟

3- خب من SQl رو در حد زیرزمین بلدم، دلفی7 (یکCD) را نصب کردم از تب DBE کامپوننت Query رو در فرم قرار میدم کلیک راست میکنم و روی SQL Builder کلیک میکنم آیا از همین جا می سازید
یا SQl خودش یه CD هست که باید نصب شه؟

دنیا دنیا تشکر

بی صبرانه منتظر پاسخ شما اساتید هستم

http://altavista.persiangig.com/post_thanks.gif

sorrowdancer
پنج شنبه 30 فروردین 1386, 22:34 عصر
تمنا دارم به مورد سوم، عنایتی بفرمایید

AFTABGARDAN2006
پنج شنبه 30 فروردین 1386, 23:13 عصر
نه قربان
SQL نوشتن توی این یا اون تقریبا خیلی فرق نداره
ولی توی SQL سرور امکانات و ابزارها زیادتر بهتر و قویتر از BDE است
برای استفاده از SQL Server باید سی دی SQL Server 2000-2007 را بخری و نصب کنی
یه مقاله آموزش SQL هم دارم پیدا کردم برات می فرستم

vcldeveloper
جمعه 31 فروردین 1386, 08:20 صبح
ولی توی SQL سرور امکانات و ابزارها زیادتر بهتر و قویتر از BDE استMS SQL SERVER و BDE با هم قابل قیاس نیستند، چون MS SQL Server یک ابزار مدیریت بانک های اطلاعاتی است، و BDE صرفا ابزاری برای اتصال به بانک های اطلاعاتی؛ یعنی شما می تونید با BDE به بانک هایی مثل MS SQL Server متصل بشید. پس کم یا زیاد بودن امکانات MS SQL Server را نباید با BDE مقایسه کنید.
در دلفی علاوه بر BDE از تکنولوژی های دیگری هم برای اتصال به بانک های اطلاعاتی استفاده میشه، مثل ADO یا dbExpress، که محدوده وسیعی از انواع بانک های اطلاعاتی را پشتیبانی می کنند. برخی شرکت ها هم در این زمینه کامپوننت های مخصوص خودشون را می فروشند، مثل CoreLab SDAC.

برای استفاده از SQL Server باید سی دی SQL Server 2000-2007 را بخری و نصب کنی
آخرین نسخه MS SQL Server نسخه 2005 هست و نسخه 2006 یا 2007 وجود نداره. کلا نسخ های اخیر MS SQL Server دوتا بیشتر نیستند؛ MS SQL Server 2000 و MS SQL Server 2005. بین این دو نسخه و بعد از نسخه 2005، نسخه ایی منتشر نشده، فقط Service Pack براشون تولید شده.

Yasersadegh
دوشنبه 10 اردیبهشت 1386, 13:48 عصر
با سلام به اساتید محترم
تا اینجا مطالب عالی بود. ولی لطف می کنید در مورد MS SQL Server 2005 و ارتباطش یا دلفی 8 و کلا ارتباط برنامه در سرور را بیشتر توضیح دهید.

با تشکر