PDA

View Full Version : مخفی کردن laccdb و غیرفعال کردن Enable Content

M.Hashemi2007
یک شنبه 09 اسفند 1394, 08:13 صبح
با سلام
من یک برنامه دارم می نویسم که در ان از پایگاه داده access استفاده کردم.
برای این که کاربر پایگاه داده را شناسایی نکند پسوند ان را تغییر دادم (مثلا dll) اما زمانی که به پایگاه داده وصل می شوم فایل laccdb در کنار پایگاه داده ایجاد می شود که کاربر متوجه پایگاه داده access می شود.
چون که پایگاه داده به صورت تک کاربره استفاده می شود (یعنی فقط برای یک client) فکر نکنم نیازی به فایل laccdb باشد.
۱- چگونه می توان از ایجاد فایل laccdb جلوگیری کرد یا حداقل ان را مخفی کرد و یا ... که کاربر متوجه پایگاه داده access نشود؟؟
---
زمانی که یک برنامه با خود access نوشته می شود (منظورم فرم ها و vba و ... است) هر قدر هم که خوب نوشته شده باشد که کاربر نتواند به سورس برنامه دسترسی پیدا کند باز هم چون پیام Enable Content نمایش داده می شود از اجرای ماژول ها جلوگیری می کند و کاربر می تواند به سورس دسترسی پیدا کند.
با توجه به این که حتما باید در نرم افزار من پسوند فایل accdb باشد تا با سایر زبان ها بتونم بهش کانکت بشوم نمی توان از DBtoEXE و یا نرم افزار های مثل این استفاده کنم.
از طرفی برای غیر فعال کردن Enable Content به غیر از تنظیمات خود office یک راه registry هم پیدا کردم اما حتما باید خود کاربر آن فایل را اجرا کند (یعنی ممکن است کاربر اجراش نکند). اگر هم در قسمت setup نرم افزار قرار بدم کاربر میتونه پایگاه داده را روی یک سیستم دیگر کپی کند و یا با تنظیم office دوباره Enable Content را فعال کند.
۲- ایا هیچ روشی وجود دارد که هنگام اجرای access بلافاصله enable content غیر فعال بشه؟؟یا روشی دیگر که کاربر به سورس برنامه دسترسی پیدا نکند؟؟
---
ممنون می شوم به سوالاتم جواب دهید.
با تشکر

M.Hashemi
سه شنبه 11 اسفند 1394, 15:34 عصر
با سلام
مشکل سوال ۲ را حل کردم.
ممنون می شوم پر مورد سوال ۱ دوستان یک بررسی بکنند (مخفی کردن فایل laccdb)
با تشکر