PDA

View Full Version : سوال: اساتید جاوا لطفا جواب بدین . ( موضوع خیلی مهم )

m.shahir
پنج شنبه 19 فروردین 1395, 07:46 صبح
سلام وقت بخیر عرض ادب و احترام خدمت تمامی اساتید جاوا .
من چند تا سوال داشتم لطفا طوری توضیح بدین که متوجه بشم . و همینطور کسانی که مبتدی هستن خیلی بدردشون میخوره .
چیزهایی که برای من مهم هست . 1 : امنیت 2 : شی گرایی 3 : سرعت
---------------------------------------------------
1 : آیا جاوا یک پلتفرم هست ؟ اگه پلتفرم هست بهترین فریم ورک جاوا چی هست؟ و اگه نیست بهترین پلتفرم جاوا چیست ؟ ( این رو خخخخخخخخیلی توضیح بدید خیلی مهمه )
2 : eclipse و netbeans و spring کدوم بهتر هست ؟ هرکدوم نخصص رو چی دارن ؟ چون اینا معروفاش هستن گفتم .
3 : هزینه هایی که یک برنامه نویس میگیره مثلا در یک شرکتی کار میکنه و حقوق میگیره به غیر از حقوق ، هزینه های دیگه ای هم داره مثلا خرید یک برنامه یا چیزی .
4 : بهترین دیتابیس MySQL است یا oracle ؟ این راهم توضیح کامل بدین .
5 : آیا یک برنامه نویس جاوا برای شرکت کافی هست یا حتتتتتما باید چند نفر باشن . ( پروژه ای که منظورم هست یک پروژه خیلی ساده البته برای اول کار است و بعدش توکل به خدا قویتر میشه )
6 : چه مستنداتی را باید یک برنامه نویس رعایت کنه که وقتی پروژه تموم شد رفت و بعد چند وقت شخص دیگری اومد بتونه کار کنه و از همه مهمتر لایسنس نزاره برای خودش بعدش پیداش نشه کار بخوابه ؟ تمیز بتونه کد بزنه یعنی شخص دیگر مجبور نشه از اول کد بزنه . ( جواب این سوال تو استخدامی خیلی میتونه مهم باشه ) .
7 : حقوق یک برنامه نویس خوب چقدر هست ؟ کامل هم اشاره نکردید حداقل و حداکثر بفرمایید .
8 : برای استخدامی به چه چیزی اهمیت بدیم ؟ لطفا در زمینه استخدامی کسی چیزی میدونه بگه .
--------------------------------------
شاید سوالام ضعیف و خنده دار باشه ولی برای من خیلی مهم هست .
. فقط خواهش میکنم حاشیه نرید فقط در این زمینه ها باشه .
ممنون . موفق و پیروز باشید .

m.shahir
شنبه 21 فروردین 1395, 03:55 صبح
واقعا کسی نیست که این سوال هارو جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
یا شاید خود جاوا کارها جواب اینارو نمیدونن . یا شایدم واقعا حقیقت داره که جاوا کار پیدا نیست و اصلا تو ایران سمت جاوا نرو یا شایدم تو این سایت کسی نمیدونه جاوا چی هست .
واقعا متاسفم که برنامه نویس جاوا نداریم . اگه داشتیم جواب این سوال هارو میدادن . نه اینکه بخونن بگن ولشکن ما که بلد نیستیم .
و واقعا متاسفم که زبان به این مهمی تو دنیا هیچکدوم از به اصطلاح برنامه نویسان بلد نیستن .

meysam_212
سه شنبه 04 خرداد 1395, 07:45 صبح
من تازه به جاوا سویچ کردم ولی در مورد ide اکلیپس یا نتبینس، فکر کنم به هم بتونن سویچ کنن، مثلا من تیم های رو دیدم که با هردو روی یه پروژه کار میکردن.
برا انتخاب پایگاه داده باید پروژه رو بررسی کنی، شاید با پستیجر و ... هم بتونی تا شرکت و مشتری رو درگیر تیم اسقرار نکنی.
برای مستند و کد تمیز، نسبت به پروژه ای که گفتی، میتونی به erd و به داکیومنت های نیاز سنجی و راهکارها ویو ام ال بسنده کنی، یا حداقل دیاگرام های یوز کیس و کلاس دیاگرام رو برای پروژه تهیه کنی. اینکه کد تمیز باشه، اگه بخوایی تو کار برنامه نویس دخالت کنی نتیجه جالبی نمیگیری، همین که با تجره باشه و به شی گرایی مسلط باشه و داکیومنت هارو داشته باشی مشکلی پیش نمیاد.
برای استخدام همچین پروژه ای نیاز تسلط به شی گرایی و یو ام هست یا حداقل دیاگرام های که گفتم و طراحی کلاس، که فکر کنم ۴ ۵ سال باید سابقه داشته باشه و بیشتر از ۳.۵ ۴ م تومان پیشنهاد بده.
برای اینکه بتونی مطمینتر پیش بری پیشنهاد میکنم کتاب های مرتبط با متدولوژی های rup و agile رو بخونی، که با توجه به پروژه شما بنظر من agile راه کارهای بهتری برای مدیریت پروژه بهت میده

PeaceKeeper
یک شنبه 16 خرداد 1395, 10:12 صبح
واقعا کسی نیست که این سوال هارو جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
یا شاید خود جاوا کارها جواب اینارو نمیدونن . یا شایدم واقعا حقیقت داره که جاوا کار پیدا نیست و اصلا تو ایران سمت جاوا نرو یا شایدم تو این سایت کسی نمیدونه جاوا چی هست .
واقعا متاسفم که برنامه نویس جاوا نداریم . اگه داشتیم جواب این سوال هارو میدادن . نه اینکه بخونن بگن ولشکن ما که بلد نیستیم .
و واقعا متاسفم که زبان به این مهمی تو دنیا هیچکدوم از به اصطلاح برنامه نویسان بلد نیستن .

دوست عزیز سوالی که پرسیدید خیلی کلی هستش و ار متن سوال هم مشخصه در مورد جاوا اطلاعات کمی دارید.
اولا جاوا در ایران معمولا در سازمانهای بزرگ استفاده میشه و انتخاب ابزار با اونهاست نه شما به طور مثال اگر از مین فریم های IBM استفاده کنند معمولا از WebSphere , DB2 استفاده می کنند. ثانیا انتخابها در پلتفرم جاوا بسیار گسترده است و هر کدوم مزایای خاص خودشون رو دارند. لزوما هیچکدوم بهتر یا بدتر نیستند.

در جاوا سه IDE عمده وجود داره eclipse intellij idea و netbeans. برای شروع netbeans بهتره چون جمع و جور تره و همه چیز داخلش وجود داره. intellij و eclipse گسترده تر و قوی تر هستند ولی کارکردن با اونها برای افراد تازه کار دشوار تره. توجه داشته باشید اگر پروژه رو بر اساس Maven یا Gradle ایجاد کنید هنگام سویچ به IDE دیگر مشکلی نخواهید اشت.

بحث طراحی نرم افزار و کد نویسی هم که ارتباطی به جاوا نداره.

یادگیری جاوا (پلت فرم نه زبان) زمان بره و باید خیلی روش کار کنید. منابع به زبان فارسی کم هستند ولی به زبان انگلیسی مشکلی وجود نداره.

برای یادگیری مراحل زیر توصیه میشه.

1-یادگیری زبان (اصول اولیه و IOو Threading, collectionو Date/Time و exception و logging و ....(
2-اتصال به پاپگاه داده (JDBC , JPA)و در حد ابتدایی API یکسان است و فرقی نمی کنه از چه دیتابیسی استفاده می کنید.
3-برنامه نویسی وب (Servlet و JSPو JSF)

از این به بعد میتونید بین JAVA EE و Spring FrameWork انتخاب کنید.
پلتفرمهای جدیدی مثل play , netty , Vert.x هم وجود دارند که مزایای خاص خودشون رو دارند.